Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
εμφανιση λαδιου αναμεσα σαζμαν και μοτερ? auris 1.6 124 |
|
27-03-13, 15:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
samos-island
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εμφανιση λαδιου αναμεσα σαζμαν και μοτερ? auris 1.6 124
Καλημερα και απο εμενα, σημερα μετα απο αλλαγη λαδιων και φιλτρου που εγινε στην αντιπροσωπεια, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ (ενω ηταν στο ανεβατωριο) οτι στην κατω μερια αναμεσα μοτερ και σαζμαν υπαρχει ιχνος λαδιου. ο τεχνικος μου ειπε πως μαλλον εχει χαλασει η τσιμουσα στο στροφαλο (ή καπως ετσι μου ειπε) ...!! και μου ζητησε να ξαναπερασω σε 1 βδομαδα ωστε να το ξανα δει. επισης μου τονισε πως υπαρχει περιπτωση να συναιβει αυτο λογω της μακροχρονιας ακινησιας του οχηματος (14 μηνες περιπου). να σημειωσω πως στο γκαραζ δεν ειχε αφησει σημαδια απο σταγονες λαδιου. το οχημα σε 5 μηνες περιπου θα ειναι εκτος εγγυησης , τι μου προτεινετε να κανω ? ειναι κατι σοβατο ? το αφηνω ετσι ? η μου κατεβαζει το σαζμαν και επιδιορθωση ; η εγγυση καλυπετει κατι ; και αν ναι τι ? τα φωτα σας για αλλη μια φορα σας παρακαλω...
|
27-03-13, 19:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Τσιμουχακια ημιαξονιων μου μυριζει!!!Το επαθα και εγω οταν πρωτοπηρα το αμαξι μου απο μαντρα 12 μηνες ακινητο ηταν μεχρι να το παρω εγω.Απο την ακινησια ξεραθηκαν τα τσιμουχακια και εσταζαν βαλβολινες.Με 40 ευρω ελυσα το προβλημα.
|
27-03-13, 22:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
αν ηταν τσιμουχακια ημιαξονιων θα μυριζε βαλβολινη οταν την επιανε στα χερια του.... τσιμουχα στροφαλου απ την μερια του σασμαν μου κανει και μενα σωστη διαγνωση πρεπει να εχει κανει ο μηχανικος σου mger...
28-03-13, 10:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
samos-island
|
|
Καλύπτει κατι η εγγύηση γνωρίζετε ;;
Τι μελοντικο προβλημα μπορει να δημιουργήσει αυτο ;;
|
28-03-13, 19:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Δεν ξερω αν την τσιμουχα στροφαλου την καλυπτει η εγγυηση,η ακινησια μπορει να δημιουργησει τετοιο προβλημα δεν νομιζω,αν στο βγαλουν σαν αστοχια υλικου κατι μπορει να γινει αλλιως θα στο φορτωσουν εσενα ετσι κανουν οι αντιπροσωπιες,οτι μπορουν να γλυτωσουν το γλυτωνουν...
|
28-03-13, 21:26
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Η τσιμούχα στροφάλου αν αγοραστεί "απ' έξω" ζήτημα είναι να φτάσει τα 5-6€.
Το αγγούρι της υπόθεσης είναι η εργασία για το κατέβασμα-ανέβασμα σασμάν, αφαίρεση-επανατοποθέτηση δίσκου-βολάν κλπ.
Οπότε, συνολικά, η επέμβαση είναι χρήσιμο να γίνει όταν η διαρροή έχει ξεπεράσει κάποιο επίπεδο...
Ή αν έχεις χώρο, εργαλεία και γνώσεις για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου.
|
29-03-13, 18:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
samos-island
|
|
για την ωρα πάντως δεν έχει αφησει σημαδι στο έδαφος - δεν εχει σταξει κατω ουτε σταγόνα. να το αφησω ετσι ;;
|
30-03-13, 00:24
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Κάνε την ερώτηση και στον μηχανικό σου.
Αν τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις, εγώ θα το άφηνα για αργότερα.
Εσύ αποφασίζεις, όμως!
|
30-03-13, 11:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
samos-island
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17705607 seconds (75,48% PHP - 24,52% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|