Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 150
4zz turbo
Γεια σας..εχω ενα corolla 2002 3d 1.4 e12.Προκυτε να το τουρμπισω..εχω παρει ολα τα κοματια και ειναι θεμα χρονου πλεον να ξεκινησει το αυτοκινητο.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως το εχει επιχειρησει και καποιος αλλος να μου πει εντυπωσεις τυχον προβληματα και οτιδηποτε αλλο.Εχω δει ενα παρομοιο setup απο την toyota mallioras στην αθηνα..με κλειστο μοτερ εχει βγαλει εως 160 hp..Ευχαριστώ
Δύναμη Σεβασμού: 377
Ναι το εχω δοκιμασει.Πλακα σου εκανα οτι δεν αντεχει.
Το δικο μου ηταν 1.6 και στο 0.65 ειχε βγαλει περιπου στα 190 αλογα.
Ποτε δεν εβγαλε κανενα προβλημα.Τωρα το εχω σφυριλατο.
Δύναμη Σεβασμού: 150
Ελπιζω αυτη τη φορα να μην κανεις πλακα γιατι δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κουραγιο μου δινεις..για να το χαρω ετσι....οχι κατι αλλο .Ετσι κιαλλιως ετοιμαζομαστε ειδη για το επομενο βημα..
Δύναμη Σεβασμού: 206
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Ναι το εχω δοκιμασει.Πλακα σου εκανα οτι δεν αντεχει.
Το δικο μου ηταν 1.6 και στο 0.65 ειχε βγαλει περιπου στα 190 αλογα.
Ποτε δεν εβγαλε κανενα προβλημα.Τωρα το εχω σφυρηλατο.
Δύναμη Σεβασμού: 377
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Τώρα με σφυρήλατο στα πόσα είναι;
Σε κανα 2 μερες θα μπει καινουρια τουρμπινα και τον επομενο μηνα αν ζω θα παω για προγραμμα.Το υπολογιζω να βγαλει περιπου 420.Και πολλα ειναι..
Τωρα ειναι περιπου στα 340.