Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Περιποίηση αυτοκίνητου
Παλιά 25-12-12, 16:58
Το avatar του χρήστη Paris!
Paris! Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 g6 f/l
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 179
Paris! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Περιποίηση αυτοκίνητου

Χαιρετώ ολη την παρέα . Καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες , υγεια και ευτυχια σε εσας και στην οικογενεια σας..

Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα για ρωτησω μερικα πραγματακια για να μπορουμε να περιποιηθουμε λιγο τα αυτοκινητα μας εσωτερικα και εξωτερικα...
Μιας και εκατσα και επλυνα την corollia σημερα το πρωι και ειπα να περασω και την μηχανη με το πιεστικο αλλα δεν καθαρισε καθολου σχεδον τσαμπα ο κοπος , βεβαια εριξα μονο νερο τιποτα αλλο .. Ξερει κανεις καποιο υγρο η καποιο τροπο ωστε να καθαρισει?? γιατι μολις ανοιγω το καπο απεναντι ο καθρεφτης ειναι χαλια απο τα χώματα και αυτα .. Ακομα θελω να περασω και ολα τα πλαστικα στο εσωτερικο ( ταμπλο -ταπετσαριες) καμια αληφη για να φενονται ετσι καθαρα και το χρωμα τους σαν να ειναι καινουρια . Για τα πλαστικα εχω δει κατι σπρει που λενε οτι κρατανε την γυαλαδας τους τα πλαστικα αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι ( τα συγκεκριμενα που ειχα δει ) .. προσωρινη λυση ειναι κατι πανακια για ταμπλο τα οποια απλα αφινουν μια γυαλάδα στο ταμπλο αλλα για πολυ λιγο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-12, 17:04
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω χρησιμοποιω σε ολα τα πλαστικα μερη (ταμπλο,μηχανη κλπ) σπρευ σιλικονης και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-12, 17:11
Paris! Offline:
Μέλος

μμ οντως και ενας ξαδερφος μου ειχε μια τετοια και εκανε ωραια δουλιτσα.. κοιταγα για καμια αληφη για το ταμπλο και τα υπολοιπα πλαστικα μεσα στο αμαξι γιατι εχουν γρατζουνιες και δεν μπορω να το βλεπω ετσι ..
εβλεπα για κατι σαν και αυτο ( δεν θελω να διαφημησω το υλικο ουτε το μαγαζι απλα ηταν μια προχειρη αναζητηση στο google..
http://www.ctd.gr/Product.asp?ID=1271

αλλα δεν ξερω τι μπορει να κανει και αν ισχυουν αυτα που λεει στην περιγραφη

αφου οι πρισσοτεροι εχουμε μια τρελα με το να ειναι καθαρο το αμαξι και περιποιημενο εσωτερικα και εξωτερικα ας γραψει ο καθενας με ποιο τροπο πλενει το αμαξι του και πως το περιποιηστε .. θα κανω εγω την αρχη

λοιπον εξωτερικα το πλενω με το πιεστικο που εχει παρει ο αδερφος μου και σαν σαπουνι χρησιμοποιω ενα το οποιο λεει σαμπουαν γυαλιστικο και στο τελος το σκουπιζω με πετσι . ικανοποιημενος γιατι κανει μπολικη σαπουναδα και βλεπεις που εχεις περασει . εσωτερικα δεν κανω κατι υπερβολικο μονο σκουπα και το ταμπλο ή με ενα πανακι με λιγο νερο ωστε να καθαρισει ή με πανακια για ταμπλο που ειναι σαν υγρα μαντιλακια..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 26-12-12 στις 17:59. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-12, 20:59
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 200
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πλυσιμο με κουβα νερο και σαπουνι,ξεβγαλμα με το λαστιχο,καθαρισμα τις ζαντες με ειδικο υγρο απορυπαντικο σε μορφη σπρει σκουπισμα με το δερμα,αυτα εξωτερικα εσωτερικα τωρα καθαρισμα πατακια τιναγμα και σκουπα καθαρισμα της μοκετας με ηλ σκουπα οπως και των καθισματων πρωτα με την σκουπα και μετα με αφρο και στεγνο πανι.για τα πλαστικα και το ταμπλο εγω χρησιμοποιοω babyoil που και μυριζει ομορφα και κανει και καταπληκτικη δουλεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-12, 02:44
Paris! Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
καθαρισμα πατακια τιναγμα και σκουπα καθαρισμα της μοκετας με ηλ σκουπα οπως και των καθισματων πρωτα με την σκουπα και μετα με αφρο και στεγνο πανι
καποια παραπανω γι'αυτον τον αφρο ?? γιατι ελεγα να περασω τα καθισματα με σκουπα που ρουφαει νερο και να τα πλυνω με αυτη ..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλό θα ήταν να μην ρίχνεις νερό (και ειδικά με το πιεστικό) στην μηχανή. Έχει πολλά ηλεκτρικά μέρη (φίσες, καλώδια, μοτέρ κ.λπ.) που μπορεί να πάθουν ζημιά. Η καλύτερη λύση είναι με ένα βρεγμένο πανάκι (μπορείς να βάλεις και λίγη χλωρίνη πάνω) να το περνάς λίγο-λίγο και μετά να το ξεπλένεις. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο, αλλά θα κάνεις καλή και πάνω απ' όλα σωστή δουλειά!

Όσο αναφορά τα υγρά μαντιλάκια που γυαλίζουν το ταμπλό, έχω ακούσει ότι η γυαλάδα κρατάει ελάχιστα, ίσα-ίσα για να πεις ότι έκανες κάτι και μετά "εξαφανίζεται".
κατω απο το καπο μονο στον καθρεφτη εριξα με το πιεστικο γιατι τηνεχει παθει ενα φιλαρακι και εριξε νερο σε ολη τη μηχανη χωρις να καλυψει τιποτα και μετα ειχε προβλημα με τον πολλαπλασιαστη ..
οντως με τα υγρα μαντιλακια αυτο ισχυει .. ισα ισα να πας μια βολτα και να δειχνει καθαρο..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 26-12-12 στις 17:59. Αιτία: Συγχώνευση posts και πάλι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-12, 10:51
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris! Εμφάνιση μηνυμάτων
καποια παραπανω γι'αυτον τον αφρο ?? γιατι ελεγα να περασω τα καθισματα με σκουπα που ρουφαει νερο και να τα πλυνω με αυτη ..
Εγω χρησιμοποιω στεγνο αφρο μονο και ενα πανι και κανει πολυ καλη δουλεια,αλλα υπαρχει και στο εμποριο αφρος ειδικος για ταπετσαριες σε μορφη σπρει αν θες αλλα αυτο που σου λεω ειναι πολυ καλυτερο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-12-12, 17:24
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω χρησιμοποιω στεγνο αφρο μονο και ενα πανι και κανει πολυ καλη δουλεια,αλλα υπαρχει και στο εμποριο αφρος ειδικος για ταπετσαριες σε μορφη σπρει αν θες αλλα αυτο που σου λεω ειναι πολυ καλυτερο...
Είχα πάει τις προάλλες στο praktiker για να πάρω
κάτι που να καθαρίζει τις ταπετσαρίες από τις πόρτες
και είχε σπρει και το άλλο μπουκάλι που έχει ψεκαστηράκι.
Ποιο προτείνεις εσύ?????
Ποιο είναι το προιόν που έχεις εσύ και σε τί
συσκευασία το πουλάνε?
Ρωτάω γιατί μπήκα σε δίλημα και δεν έχω αποφασίσει,
μιας και έχω ακούσει ότι ορισμένα προιόντα του είδους
ναι μεν καθαρίζουν αλλά όταν στεγνώσουν αφήνουν
άσπρα σημάδια.
Παλιά 26-12-12, 21:05
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Είχα πάει τις προάλλες στο praktiker για να πάρω
κάτι που να καθαρίζει τις ταπετσαρίες από τις πόρτες
και είχε σπρει και το άλλο μπουκάλι που έχει ψεκαστηράκι.
Ποιο προτείνεις εσύ?????
Ποιο είναι το προιόν που έχεις εσύ και σε τί
συσκευασία το πουλάνε?
Ρωτάω γιατί μπήκα σε δίλημα και δεν έχω αποφασίσει,
μιας και έχω ακούσει ότι ορισμένα προιόντα του είδους
ναι μεν καθαρίζουν αλλά όταν στεγνώσουν αφήνουν
άσπρα σημάδια.
Σκευασμα αφρου της Feral (Δεν κανω σε καμια περιπτωση διαφιμιση υπαρχουν δεκαδες προιντα του ειδους)σε μεταλλικο μπουκαλι οπως του γυαλιστικου ταμπλο με ψεκαστηρι.Σε νορμαλ περιπτωσεις καθαριζει πολυ καλα και αφηνει και ωραιο αρωμα μετα,τωρα αν εχει ριξει το παιδι σου φαγητο η κατι αλλο που λεκιαζει σοβαρα δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει,για ενα φρεσκαρισμα καθε δεκαπεντε μερες ειναι ιδανικο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-12-12, 21:17
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris! Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιας και εκατσα και επλυνα την corollia σημερα το πρωι και ειπα να περασω και την μηχανη με το πιεστικο αλλα δεν καθαρισε καθολου σχεδον τσαμπα ο κοπος , βεβαια εριξα μονο νερο τιποτα αλλο .. Ξερει κανεις καποιο υγρο η καποιο τροπο ωστε να καθαρισει?? γιατι μολις ανοιγω το καπο απεναντι ο καθρεφτης ειναι χαλια απο τα χώματα και αυτα ..
Καλό θα ήταν να μην ρίχνεις νερό (και ειδικά με το πιεστικό) στην μηχανή. Έχει πολλά ηλεκτρικά μέρη (φίσες, καλώδια, μοτέρ κ.λπ.) που μπορεί να πάθουν ζημιά. Η καλύτερη λύση είναι με ένα βρεγμένο πανάκι (μπορείς να βάλεις και λίγη χλωρίνη πάνω) να το περνάς λίγο-λίγο και μετά να το ξεπλένεις. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο, αλλά θα κάνεις καλή και πάνω απ' όλα σωστή δουλειά!

Όσο αναφορά τα υγρά μαντιλάκια που γυαλίζουν το ταμπλό, έχω ακούσει ότι η γυαλάδα κρατάει ελάχιστα, ίσα-ίσα για να πεις ότι έκανες κάτι και μετά "εξαφανίζεται".
Παλιά 25-12-12, 22:18
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Εγω βαζω βαζελινη στα πλαστικα (την απλωνω με πανακι )και δειχνουν σαν καινουργια οσο το αμαξι ειναι κλειστο.... αμα πηγαινω με ανοιχτα παραθυρα , ειναι λογικο να μπαινει σκονη και να χαλαει η γυαλαδα σταδιακα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
καθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτου και περιποίηση δερμάτινων καθισμάτων lazikos1 TOYOTA COROLLA E 12 12 19-12-07 20:55

Page generated in 0,17867899 seconds (83,36% PHP - 16,64% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com