Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
ΧΤΣΙΜΟ ΓΚΑΡΑΖ-ΑΠΟΘΗΚΗΣ |
|
21-10-12, 00:26
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΧΤΣΙΜΟ ΓΚΑΡΑΖ-ΑΠΟΘΗΚΗΣ
Θελω να φτιαχω-χτισω ενα γκαραζ στο εξοχικο για την μηχανη..απο χωρο εχω διαλεξει διπλα απο το σπιτι ακριβως να γινει μεσοτηχεια...δε θελω να ειναι μεγαλο να χωραει 2 -3 μηχανες με οσο υψος συνεπαγετε, πλατος 3 μετρα περιπου οπως και το μηκος..
ακουω προτασεις..
κοιταζα μηπως το κανω με τσιμεντοσανιδες αλλα δε ξερωεαν θα εχει αντοχη στο χρονο η θα πεσει καμια μερα κατω??τσιμεντολιθους και τετοια δε θελω..θελω να χτιστει οσο το δυνατον πιο γρηγορα!!
|
21-10-12, 01:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Κάν'το με τσιμεντοσανίδες μη φοβάσαι για αντοχή στον χρόνο, δεν έχει κανένα πρόβλημα.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
21-10-12, 09:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Επισης και Alphablock μπορεις να βαλεις. Πολυ γρηγορο χτισημο.
Και ενα κεραμισι μεταλικο στην ορροφη και εισαι κομπλε!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
21-10-12, 09:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Προσφατα εκανα και εγω κατι ανάλογο με ytong ειναι ιδιο με το alphablock .Σε διαστάσεις 3χ5 και σκεπή απο πανελ. Ειναι πανεύκολο στην κατασκευή εαν πιανουν λιγο τα χερια σου και εχει εξαιρετική θερμομονωση και ηχομόνωση, ειναι πολυ στιβαρη κατασκευή και αφου θα ειναι μεσοτοιχία μπορεί να γινει ενα οπτικα με το υπάρχον σπιτι δηλ να ειναι και καλαισθητο. Βεβαια δεν ξέρω εαν θες να φτάσεις σε τετοιο κοστολογιο ( θα περάσεις τα 1000 ευρω) αλλα το αποτέλεσμα θα σε αποζημιωση. Εαν θες αλλες πληροφορίες τηλεφωνικά στην διαθεση σου!
|
21-10-12, 12:53
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Δε θελω να περασω το χιλιαρικο..μονος θα το κανω και θελω οσο ποιο οικονομικα γινεται..
|
21-10-12, 13:07
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
Δε θελω να περασω το χιλιαρικο..μονος θα το κανω και θελω οσο ποιο οικονομικα γινεται..
|
πανο οπως σου ειπαν τγα παιδια απο πανω alphablock ετοιμαζεις την κολλα αλφαδιαζεις με ενα νηματακι και ολα κομπλε... η εφαρμογη ειναι πανευκολη και αντεχει στον χρονο 4 χρονια εχουμε φτιαξει αποθηκη φιλου υδραυλικου δν εχει καταλαβει τιποτα...
21-10-12, 13:18
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Σε τι κοστος ανερχεται ετσι για να μπορω να συγκρινω τιμες..
|
21-10-12, 14:19
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
τωρα μπορει και να σε γελασω μου φαινεται κοντα στα 18 ευρω το τετραγωνικο μου φαινεται η μεγαλυτερη διασταση και καπου στα 8 - 9 ευρω το σακιδιο το 25κιλο η κολλα...με επιφυλαξη για την τιμη τετραγωνικου...
edit:ελα πρπει να εκανα λαθος εδω μου ειπανε παιζει κοντα στο 65αρι 70 αρι η καθε παλλετα
21-10-12, 14:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
Δηλαδη εγω γι αυτο το μεγεθος ποσα θελω??
|
21-10-12, 14:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
Δηλαδη εγω γι αυτο το μεγεθος ποσα θελω??
|
πανο ποσα τετραγωνικα θες να καλυψεις και τι υψος περιπου ?????και θα σου απαντησω
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16946507 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|