Κοίτα Κώστα το να τα αλλάξεις αν έχεις τα εργαλεία δεν είναι δυσκολο, εγω εχω γρυλο υδραυλικο 2 τονων και 4 τριποδακια, το θεμα ειναι πως μετα θες και υγρα και φυσικα θες εξαερωση!!! εδω θες 2 ατομα και πρεπει να γινει ΣΩΣΤΑ! αν δεν γινει σωστα και μεινει αερας μεσα στο κυκλωμα των φρενων τοτε θα πηγαινει κατω το πενταλ χαμηλα και δεν θα φρεναρει το αμαξι σου! ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο! αν θες να το κανεις με ενα φιλαρακι σου να σου πως κανω εγω εξαερωση. Οταν τα βαλεις ολα πανω, γεμιζεις το δοχειο υγρων και βαζεις μπρος. Παει ο ενας ξεβιδωνει το εξαεριστικο στο ακρο που ειναι ποιο μακρια απο την αντλια και ο αλλος παταει μερικες φορες το πενταλ και μετα το κραταει πατημενο δυνατα κατω, βιδωνεις εσυ το εξαεριστικο, μετα αφηνει ο αλλος το πενταλ, μετα πας στον πισω αριστερο τροχο, μετα το ιδιο μπροστα δεξια και τελος μπροστα αριστερα. Πρεπει να βαλεις ενα σωληνακι και να κρατας ενα δοχειακι σε καθε εξαεριστικο για να μην φτυνει κατω ή πανω σου τα υγρα! μετα ξανασυμπληρωνουμε το δοχειο, προσεχουμε μην αδειασει στην εξαερωση και ξαναπαρει αερα!!! αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις πηγαινε σε μηχανικο καλυτερα. Επισης το μοτερ πρεπει να ειναι ανοιχτο γιατι αλλιως δεν δουλευει το σερβο και εχεις σκληρο πενταλ και δεν θα γινει σωστη εξαερωση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-09-12 στις 21:33.
|