Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Βενζινάδικα - Προτάσεις
Παλιά 11-08-12, 10:51
Το avatar του χρήστη man1ac
man1ac Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 178
man1ac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βενζινάδικα - Προτάσεις

Άνοιξα αυτό το θέμα (δεν είδα κάπου παλιότερο αν και σίγουρα θα υπήρχε)
για να πάρω γνώμες που να βάζω βενζίνη στη Θεσσαλονίκη ώστε να μου βγάζει και περισσότερα χιλιόμετρα αλλά και να μη μου σακατεύετε ο κινητήρας με την σαβούρα που μας ταΐζουν .

Αν τα βενζινάδικα που μου προτείνετε είναι δυτικά της Θεσσαλονίκης θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα μιας που μένω προς τα εκεί και θα με βόλευε.
Παλιά 11-08-12, 14:29
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Εγώ βάζω όταν κατεβαίνω Θεσ/νικη σε ένα που βρίσκεται στα Διαβατά πάνω στον δρόμο προς Σίνδο και είναι της ETEKA αν δεν κάνω λάθος. Και τιμές έχει από τις καλύτερες αλλά και καλό καύσιμο.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-08-12, 14:44
Το avatar του χρήστη man1ac
man1ac Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 178
man1ac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ένα γεμάτο ρεζερβουάρ πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει;
Παλιά 16-09-12, 16:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Για πείτε και για Αθήνα που βαζετε καλη βενζινη! εγω συνηθως στα Κ.Πατησια στις 3 γεφυρες οπως κατεβαινουμε για εθνικη δλδ στο δεξι μας χερι ειναι της SHELL! μου το προτεινε καποιος με μαγαζι εκει κοντα και απο τοτε εχω σωθει! οχι μονο παει πολυ καλυτερα το μοτερ μου, αλλα βαζω με λιγοτερα χρηματα λιγοτερα λιτρα για την ιδια αποσταση βελονας και κανω περισσοτερα χλμ!!! πριν εβαζα ΠΑΝΤΑ στα φτηνοτερα κυριως της AEGAEN! εκει δλδ που εβαζα πχ ακομα και 42-46 λιτρα!!! (ναι εγινε και 46!!!) ενω η βελονα εδειχνε αναμεσα στις 2 τελευταιες γραμμες τωρα παιρνει 37-38 MAX MAX!!! γλιτωσα απο αυτον ακομα και 10 ευρω σε καθε γεμισμα! εχω δει διαφορες ανα μηνα και 30 ευρω λιγοτερα επειδη αλλαξα βενζιναδικο κανοντας ιδια χλμ καθε μηνα των δοκιμων! επισης τωρα με το AEM wideband δεν μου ξεφευγει βενζινη αμα ειναι νοθευμενη!
ΠΡΟΣΟΧΗ : Για σωστες μετρησεις αλλα και για να μην βαζουν αερα ΠΑΝΤΑ λεμε με το τσακ που κανει η αντλια στο γεμισμα να σταματάνε και να μην πρεσσαρουν αλλο!!! ετσι κανω πλεον πάντα!
αν ξερει κανεις αλλο καλο σε περιοχες Περιστερι, Μαραθωνα, Νεα Μακρη, Παλληνη, Γερακα, Εκαλη κτλ που το εχει τσεκαρει και ειναι σωστο ας γραψει!
Επισης για την ΕΕ111 στρογγυλοφαναρη εστω απο τερμα πανω μεχρι το τσακ της αντλιας μεχρι πατημα στην τελευταια γραμμη παιρνει 40 λιτρα! μετα μενουν 5 λιτρα! ετσι μου βγαινουν ολες οι μετρησεις μου. Οποτε ξερω αν πεσω σε ενα αλλο βενζιναδικο ποτε κλεβει με τις αντλιες ή οχι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-09-12 στις 16:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 16:54
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ βάζω πάντα από τη γνωστή Avin στη Φραντζή και από ένα ανεξάρτητο στον Υμηττό. Το ανεξάρτητο έχει κατά τη γνώμη μου καλύτερη ποιότητα απ'την avin αλλά και αυτή έχει αρκετά αποδεκτή ποιότητα. Στον Γέρακα εκεί στην Κλεισθένους όλα καλά και φτηνά είναι. Και πιο πάνω στην Αναπάυσεως έχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 16:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εκει που λες στον Γερακα δεν περναω απο εκει αλλα ξερω ποια λες! εισαι σιγουρος ομως οτι ολα ειναι οκ? δεν κλεβουν δε νοθευουν? γιατι συνηθως τα φτηνα ειναι και αυτα που κλεβουν! αν και οχι παντα και ο κανόνας! εγω παντως λεω μακρια απο AEGAEN! εχω βαλει πολλες φορες σε διαφορα σε 4 ή 5 και ΟΛΑ και εκλεβαν και νοθευαν!!! μαλιστα ενα στην Αγιου Μελετιου σε απελπιστικο βαθμο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 17:05
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ναι καλά είναι. Και είναι και η μοναδική shell που βάζω σε όλη την Αθήνα επειδή είναι φτηνή, που γενικά οι shell έχουν πολύ καλή ποιότητα αλλά είναι πανάκριβες. Πιο πάνω την ΕΚΟ την έχει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών οπότε φαντάζομαι δεν θα κλέβει (πολύ)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 17:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μην βαλετε μονο στην ECO στο Χαλανδρι δεξια οπως παμε προς την διασταυρωση Αγιας Παρασκευης, εβαζα παλια, μετα σταματησα και εβαλα προσφατα γιατι θα εμενα! το μετανιωσα!!! εβαλε και περισσοτερα λιτρα απο αλλους!!! εκτος αυτου το wideband βαραγε κοφτες στα 16-17 στο ρελαντι αντι 14-15 και γενικα το αμαξι δεν πηγαινε βημα!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!! τσαμπα 72 ευρω που εδωσα! btw προχτες γεμισα με SHELL με τιμη λιτρου 1.842 και εδωσα 69 ευρω!!!! στο ECO ειχε το λιτρο 1,769! επισης μου εβαλε 41 λιτρα οταν στον αλλον που βαζω τωρα για την ιδια αποσταση στην βελονα βαζω 37 με 38 το πολυ....και κανω και περισσοτερα χιλιομετρα και παει και το αμαξι καλυτερα και εχω ποιο μειωμενη καταναλωση! γιαυτο δεν σημαινει παντα οτι το φτηνο ειναι οτι γλιτωνεις λεφτα! μπορει ετσι να νομιζουμε!
ΑΑΑ! και ενα SHELL καλο στο περιστερι στην οδο Πελοπιδα οπως παμε προς Θηβων στο δεξι μας χερι, δοκιμασμενο! σημειωση εχω δοκιμασει και 95αρα VPOWER και πηγαινε καλυτερα το αμαξι, σε αυτο που βαζω στα Κ.Πατησια. Καποια στιγμη θα δοκιμασω και 100αρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 17:47
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Την εκο στην Παπανικολή λες; Από εκεί βάζει ο πατέρας μου, εγώ δεν έχω βάλει. Θα του το πω. Υπόψιν για τις shell ότι κάποιες έχουν προσφορά τα βράδια με το αυτόματο η vpower 5 λεπτά φτηνότερη, δηλαδή όσο έχει η απλή. Το έχω εκμεταλλευτεί 3-4 φορές.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 18:14
Το avatar του χρήστη tryfonas
tryfonas Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 179
tryfonas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ προτιμώ την shell προς μεταμόρφωση μεριά στη γωνία Ιφιγένειας και Τατοΐου. Δεν έχω κανένα παράπονο και είναι από τι φθηνότερες που συναντάω τουλάχιστον.

NikiforosGT εκεί που λες έχω βάλει 1-2 φορές. Μακριά από εκεί θα έλεγα, καθώς η ίδια ποσότητα τελείωσε σε λιγότερα χλμ χωρίς να αλλάξει κάτι στις διαδρομές μου και τον τρόπο οδήγησης. Ύστερα έμαθα ότι έχει φάει και 2-3 πρόστιμα για νοθεία!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαλουμ στα Βενζινάδικα με τα μανόμετρα... vagos333 SUPPORT 18 01-09-09 15:22

Page generated in 0,18369603 seconds (85,35% PHP - 14,65% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com