Εχεις μια προπληρωμενη καρτα (εγω εχω στην attica bank πχ) στην οποια βαζεις εσυ οσα λεφτα θες, και τοσα θα εχει μεσα, τη δηλωνεις στο paypal στο λογαριασμο σου, πας στο ebay κανεις την παραγγελια σου και την ωρα της πληρωμης διαλεγεις το paypal (που αυτο θα εχει για πληρωμη λογικα, εκτος αν ο πωλητης εχει βαλει και αλλους τροπους πληρωμης, οποτε θα το διαλεξεις εσυ το paypal), μετα σε παει σε νεα σελιδα να κανεις login στο paypal, βαζεις τα στοιχεια σου, σου δειχνει και τι θα κρατησει, ποσα λεφτα δηλαδη, σαν αποδειξη ενα πραμα αλλα καμια σχεση :Ρ Γενικα δεν ειναι κατι δυσκολο, σε παει σχετικα μονο του. Και παντα να αφηνεις feedback αφου παρεις και δοκιμασεις οτι παραγγειλεις μη βρεθεις προ εκπληξεως και του εχεις αφησει ηδη πχ θετικο feedback. Ε και πριν το feedback αν γινει τιποτα απροοπτο, καλο θα ηταν να συννενοηθεις με τον πωλητη πρωτα για να δειτε λυσεις. Σε αυτα να περιμενεις απαντησεις με 1-2 μερες καθυστερηση. Αν παλι ο πωλητης δεν απανταει για πολυ καιρο τοτε επικοινωνεις με το ebay και ανοιγουν υποθεση. Αν δεν καταφερουν ουτε αυτοι επικοινωνια μαζι του, σου λενε τι θελεις να κανουν. Εγω πχ ειχα ζητησει τα χρηματα μου πισω αφου κατι που παρηγγειλα δε το ελαβα ποτε, ειχα πληρωσει και ο αλλος δεν απανταγε. Ε και τα πηρα :Ρ Μη φοβασαι τιποτα και προχωρα παντως. Και κατι τελευταιο. Παντα κοιτα και το rating του πωλητη. Οσο μεγαλυτερες αξιολογησεις και θετικες παντα, ειναι σε ποσοστο 99% το καλυτερο. Γιατι υπαρχουν και μερικοι με καλο μεν rating αλλα ψιλοφολα προιοντα. Παρεπιπτοντως για τι τηλεφωνο θες να παραγγειλεις θηκη;
|