Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αγορά από e-bay...
Παλιά 02-08-12, 22:29
Το avatar του χρήστη keratsiniotis
keratsiniotis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 182
keratsiniotis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αγορά από e-bay...

Καλησπέρα στην παρέα του club... Θα ήθελα την βοήθειά σας σε μία παραγκελία που θέλω να κάνω από το e-bay.

Έχει ο κολητός μου κάρτα paypal αλλά ούτε αυτός ξέρει να πως να παραγκέλνει. Θέλω να παραγκείλω μία θήκη για το κινητό μου. Μπορεί κάποιοςνα με βοηθήσει να την κάνω? Ενημερώνω ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα και φοβάμαι όταν μπλέκοντε οι τράπεζες... Ευχαριστώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-12, 23:21
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 378
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχεις prepaid εσυ ή ο φιλος σου?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-12, 23:23
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχεις μια προπληρωμενη καρτα (εγω εχω στην attica bank πχ) στην οποια βαζεις εσυ οσα λεφτα θες, και τοσα θα εχει μεσα, τη δηλωνεις στο paypal στο λογαριασμο σου, πας στο ebay κανεις την παραγγελια σου και την ωρα της πληρωμης διαλεγεις το paypal (που αυτο θα εχει για πληρωμη λογικα, εκτος αν ο πωλητης εχει βαλει και αλλους τροπους πληρωμης, οποτε θα το διαλεξεις εσυ το paypal), μετα σε παει σε νεα σελιδα να κανεις login στο paypal, βαζεις τα στοιχεια σου, σου δειχνει και τι θα κρατησει, ποσα λεφτα δηλαδη, σαν αποδειξη ενα πραμα αλλα καμια σχεση :Ρ Γενικα δεν ειναι κατι δυσκολο, σε παει σχετικα μονο του. Και παντα να αφηνεις feedback αφου παρεις και δοκιμασεις οτι παραγγειλεις μη βρεθεις προ εκπληξεως και του εχεις αφησει ηδη πχ θετικο feedback. Ε και πριν το feedback αν γινει τιποτα απροοπτο, καλο θα ηταν να συννενοηθεις με τον πωλητη πρωτα για να δειτε λυσεις. Σε αυτα να περιμενεις απαντησεις με 1-2 μερες καθυστερηση. Αν παλι ο πωλητης δεν απανταει για πολυ καιρο τοτε επικοινωνεις με το ebay και ανοιγουν υποθεση. Αν δεν καταφερουν ουτε αυτοι επικοινωνια μαζι του, σου λενε τι θελεις να κανουν. Εγω πχ ειχα ζητησει τα χρηματα μου πισω αφου κατι που παρηγγειλα δε το ελαβα ποτε, ειχα πληρωσει και ο αλλος δεν απανταγε. Ε και τα πηρα :Ρ Μη φοβασαι τιποτα και προχωρα παντως. Και κατι τελευταιο. Παντα κοιτα και το rating του πωλητη. Οσο μεγαλυτερες αξιολογησεις και θετικες παντα, ειναι σε ποσοστο 99% το καλυτερο. Γιατι υπαρχουν και μερικοι με καλο μεν rating αλλα ψιλοφολα προιοντα. Παρεπιπτοντως για τι τηλεφωνο θες να παραγγειλεις θηκη;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-12, 23:43
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 261
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δωσε ενα λινκ για αυτο που θελεις να αγορασεις
Παλιά 03-08-12, 12:04
keratsiniotis Offline:
Μέλος

Η κάρτα δεν είναι δικιά μου. Είναι του κολλητού μου. Αυτός δεν εχει καμία παραγκελία ακόμα... Εγώ θα είναι ο παρθενικός της..

Για το login που είπες. Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν λογαριασμό. Θα πρέπει να κάνω με τα δικά μου στοιχεία ή με του παιδιού που έχει την κάρτα?

http://www.ebay.co.uk/itm/Sofiz-Jell...item3f0e550059
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-12, 12:36
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πρεπει να κανεις λογαριασμο με τα στοιχεια σου καθως ο λογαριασμος ειναι δικος σου, οποτε θα βαλεις και τα στοιχεια αποστολης παραλληλα στο ebay, οδο, πολη κλπ. Για την καρτα δε σε νοιαζει καθως μπορεις να κανεις login στο paypal με ο,τι λογαριασμο γουσταρεις, κοινως να πληρωσεις ειτε με καρτα δικη σου ειτε με του φιλου σου. Στο ebay τους νοιαζουν τα στοιχεια σου γιατι απο εκει θα τα δει ο πωλητης - αποστολεας για να τα στειλει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-12, 13:16
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 261
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν ολο το ζητημα ειναι για ΜΙΑ και μονο αγορα αξιας 5ευρω τοτε βρες καποιον αλλον φιλο σου που κανει συχνα αγορες απο ebay να σου την κανει και να ξεμπερδευεις.
αν παλι θελεις να μαθεις την διαδικασια γιατι σκεφτεσαι να κανεις συχνα αγορες τοτε πανε βγαλε μια δικη σου προπληρωμενη καρτα και μετα εδω θα ειμαστε παλι για να σου πουμε βημα βημα τι πρεπει να κανεις
Παλιά 03-08-12, 16:22
keratsiniotis Offline:
Μέλος

Για αρχή είναι αυτή μόνο που με επίγει. Αλλά στην συνέχεια θα κάνω κι άλλες αγορές. Το σκέφτηκα για να μου την αγοράσει κάποιος άλλος αλλά δεν έχω κανέναν άλλον που να έχει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-12, 21:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγω έχω πιστωτικη και άλλαξα το οριο σε 500 ευρω απο 2000 ευρω!!! γιατι ετσι την εβγαλαν. Καλυτερα προπληρωμενη να εισαι οκ αλλα εγω προτιμω πιστωτικη γιατι τα παιρνει απο λογαριασμο μισθοδοσιας και δινω εγω εντολη πληρωμης μεσω internet (με web banking δλδ). Το paypal ειναι μια υπηρεσια στο internet δλδ μια σελιδα που γραφεσαι και εκει μονο δινεις αριθμο πιστωτικης και ετσι δεν την δινεις σε οποιον νανε! εκει δινεις και τα στοιχεια σου οπως ειπαν οποτε αν παιξεις με αλλου θα πανε στην δικια του διευθυνση ή στο ταχυδρομειο εκει κοντα του, συνηθως πανε ταχυδρομειο αν ειναι δεματα αν ειναι κατι μικρο το φερνει ο ταχυδρομος και αν ειναι απο διαφορες αλλες ξενες μεταφορικες παιζει και να ερθει με courier σπιτι πχ με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. Εχω ψωνισει ΑΠΕΙΡΑ πραγματα απο το ebay απο παρα πολλες διαφορετικες χωρες, είχα προβλημα μονο με εναν Γαλλο! παραγγειλα κατι και δεν ηρθε ποτε! ευτυχως εχασα μονο 20 ευρώ, πριν παραγγειλω εστελνα emails και απαντουσε μετά τπτ τον κινέζο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-12, 01:17
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλύτερα να αποφεύγεις τη πιστωτική σου δεν ξέρω σε πια τράπεζα εισαι αλα ενα 10-15% υπέρβαση του ορίου μπορεί να γινει και θα επιβαρυνθείς το διάστημα της υπέρβασης μονο μιας με μια αγορα όπως και 50% περιου αν στο περασουν σε ατοκες και μετα τρεχα γύρευε αντιλογισμούς
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αγορά ts typografos TOYOTA COROLLA T-SPORT 119 03-11-14 15:36
Αγορά GPS E12Sport ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 43 10-11-08 03:12
Aγορά από net nuntius OFF TOPIC 3 29-01-08 21:25
αγορά πηγής jvc από e-bay??? labros_k OFF TOPIC 2 01-10-07 11:57
Βοήθεια για αγορά I.X. ari ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 22-09-07 22:02

Page generated in 0,17594290 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com