Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από angelosxatz
Παιδιά γεια σας..Εχω ένα corolla g6 και άλλαξα τα πίσω ηχεία.Έβαλα κάτι pioneer 220 watt : http://www.pioneer.eu/eur/products/2...23i/index.html
αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάποια διαφορά στον ήχο.Νομίζω δηλαδή πως ακούγονται όπως τα μαμα...Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα γιατί..;
|
αυτά με τα WATTS είναι πολύ μεγάλα παραμυθια! ισχυει αυτο που ειπε ο nvrkp, και επειδή τα εχω ακουσει τα κολπα κανουν μετρησεις με διαφορους τροπους και τα βγαζουν οπως νανε πχ PMPO αντί RMS και λενε πολλα watts, δεν γινεται να παιξουν με καθαρο ήχο και δυνατα ηχεία ΧΩΡΙΣ να εχεις ενισχυτη!!! οπως δεν γινεται να εχεις βαθυ και όμορφο μπασο χωρις κουτα! (subwoofer), και επειδη καποιοι μπορει να κραξουν πως βαζουμε δυνατα, κανουμε δειχνουμε, να πω πως αν εχεις ενα ζευγαρι καλα ηχεια μπροστα (επειδη ειναι μικροτερα απο τα πισω τα παιζω με την πηγη μου), ενα πισω, εναν 4καναλο να παιζει τα 2 πισω ετσι το εχω εγω και ενα sub να παιζει με τα αλλα 2 καναλια γεφυρωμενα, ειναι μια χαρα ηχοσυστημα, παιζει και ομορφα και καθαρα και δυνατα ΟΧΙ εκωφαντικα ομως, δεν αναφερομαι στα συστηματα με 30 ηχεια και 10 κουτες που ακουμε και γινεται σεισμος! μιλαμε για λογικα πραγματα για καθαρο και ποιοτικο ηχο.