Ανοιγω αυτο το θεμα να πω για την τρελλα μου!!!
Δεν ειναι αλλη απο το Scooter μου το Aprilia Sportcity 250ie!
Αφου εχω βαλει ολη την μεταδοση MALLOSSI και φιλτρα σημερα εκανα και ενα ακομα βημα!
Εβαλα εγκεφαλακι που δινει η MALLOSSI ,τωρα το εβγαλε πριν κανα 3μηνο ,ισως και το πρωτο στην Ελλαδα απο τον εισαγωγεα που το παραγγειλαμε προχθες ,τον Αλεξοπουλο για αυτους που ξερουν!!!
Ειναι εγκεφαλακι που ξεκλεβει τον <λ> !!!PLUG AND PLAY!!!
2 φισες και μια γειωση!!!
Η ΤΡΕΛΛΑ μας μεγαλη καθως εγινε ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ πρωτα να δουμε τι κανει <μαμα> και τι θα εκανε με το εγκεφαλακι!!!
Ακομα μεγαλυτερη η τρελλα η ΔΟΚΙΜΗ εγινε στο συνεργειο του φιλου Θοδωρα στο αυτοκινηταδικο DYNO!!!
Πολυ γελιο και πατεντα!!!!
Υπαρχουν και βιντεο που θα κυκλοφορησουν οσονουπο με αφθονη ΤΡΕΛΛΑ και γελιο!!!
Το αποτελεσμα ηταν 16.8 ΤΡΟΧΟ μαμα και 24.8 στροφαλο!!!
Με το εγκεφαλακι πηγε στα 17.1 ΤΡΟΧΟ!!!
Επισης η ροπη πηρε +1 κιλο στα χαμηλα!!!
Βεβαια η μετρηση στα Scooter ειναι παραξενη γιατι ξεκιναν και δινουν παντα και συνεχεια οποτε εχεις ταυτοχρονη πτωση ροπης με ταυτοχρονη αυξηση ιπποδυναμης αλλα εμενα με ενδιεφερε τι διαφορα θα βλεπαμε ,κατι που κανεις δεν ηξερε!!!!Πρωτη φορα που λεμε!!!
Βαλαμε και wideband να δουμε τι καυσιμο παιζει.....πολυ ΤΡΕΛΛΑ ρε παιδια και εγω αλλα και ο φιλος Θοδωρας που ψωφαει αλλα και ο φιλος Λευτερης που ειναι ο μηχανικος των δικυκλων γνωστος εδω στον Βολο με το 2ΤΡΟΧΟ!!!!
Ηταν το μοναδικο που δεν ειχα πειραξει εγκεφαλο αλλα ΤΕΛΙΚΑ επεσε και αυτο το φρουριο!!!
Τους ευχαριστω ολους και εσας που με ανεχονται(εστε)!!!