Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
parking σεφ και ολυμπιακα ακινητα
Παλιά 23-04-12, 01:44
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
parking σεφ και ολυμπιακα ακινητα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 23-04-12 στις 01:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-12, 02:08
MARMEL Offline:
Αdministrator

αυτα ειναι τα μαυρα χαλια του παρκιν του σεφ και του παρκιν στο μπητς βολευ. τα γνωστα παρκιν δλδ.
κυριακη που ταβηχτηκαν οι φωτο εκει γινεται το ελα να δεις...
πριν προχωρησουμε στην κουβεντα ΟΛΟ αυτο το παρκιν υποτιθεται οτι ανηκει η ανηκει στο δημο καλιθεας...
πως ανηκει στο δημο καλιθεας και κανει οτι θελει και γιατι?
γιατι μεσα στο παρκιν εκει κοντεινερ καποιων ΠΟΛΥ ξυπνιων?
γιατι στα πεζοδρομια του παρκιν αλλα και τριγυρω υπαρχουν παρακαρισμενα κλειδωμενα σκαφη με τρειλερ η και σετα τρειλερ και μαλιστα επικυνδυνα?
γιατι ο φυλακας σεκιουριτι δεν με αφηνει να περασω τις ωρες που εγω γουσταρω?
γιατι πρεπει να παω ΑΝΑΠΟΔΑ για να βγω απο το παρκιν οπως το κοκκινο σιβικ στην φωτο επειδη ο δημος καλιθεας εβαλε στην εξοδο του παρκιν ΔΥΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ στρογγυλα ΤΕΙΧΗ? (ειναι περισεματα καποιου αρδευτικου εργου δλδ τσιμεντενιοι σωληνες)
γιατι το παρκιν στο ΣΕΦ ειναι κλειδωμενο ενω πληρωσα και εγω για να φτιαχτει? γιατι δεν ανοιγει εστω τις ωρες που αναγραφοντε στην σκουριασμενη ταμπελα? γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο αναγκης?
γιατι ο σεκιουριτι μου ειπε οταν τον ρωτησα ποιανου ειναι τα κοντεινερ μου ειπε καλυτερα μην το ψαχνεις μην βρεις τον μπελα σου γιατι μπορει να ειναι καποιων πλουσιων?
γιατι ο ιδιος μου ειπε οτι τον πληρωνει ο δημος καλιθεας?
γιατι? γιατι?
γιατι?

πριν παραπονεθω και το κανω θεμα σε καποιους δημοσιογραφους η καναλια παρακαλω οπως πειτε την αποψη σας επι του θεματος και καλο θα ηταν και η σχετικη γνωση περι τι επιτρεπεται και τι μπορει να κανει ενας δημος σχεδον σε κρατικα ακινητα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...
Παλιά 23-04-12, 10:44
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μην το ψαχνεις ειμαστε ενα μπ..
.
.
.
Μπαχαλο εννοω,οχι μπ@υρδελο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-12, 13:21
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το θεμα ειναι οτι και αυτοι που αραξαν εκει κοντεινερ στη φραση "μην το ψαχνεις ολα χαλια ειναι " πατανε...αναθεμα πια μ αυτη το χωρα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-04-12, 00:57
MARMEL Offline:
Αdministrator

πιλοτε θα το ψαξω οσο μπορω και θα το φτασω οσο μπορω....

σημερα πηρα τηλ στο τηλεφωνο αναγκης της ταμπελας στο παρκιν του σεφ. μου ειπαν οτι καλεσα την ασφαλεια του σεφ. ρωτησα γιατι ειναι κλειστο το παρκιν. μου ειπε οτι το κλεισαν γιατι μαζευοντουσαν εκει μεσα οι τσιγγανοι κτλ κτλ...
του λεω ρε φιλε εγω θελω να παρκαρω ΜΕΣΑ στο παρκιν το οποιο ολοι μας εχουμε πληρωσει.

η απαντηση του ηταν οτι το σεφ και το παρκιν ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ με οτι συνεπαγεται αυτο. αμεσως σκεφτηκα οτι το χει νοικιασει ολο ο ολυμπιακος. θα μαθω ομως.

το αλλο παρκιν στο ταε κβο ντο η μπητς βολευ η οτι διαολο ειναι δεν ειναι ιδιωτικο και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ δημαρχος η ημιδημαρχος καλιθεας επειδη επετσε λιγο κετσαπ παραπανω να κανει οτι θελει. ελεος δλδ...

που στο διαολο πρεπει να παρω τηλεφωνο να μαθω τ μπορει να κανει ενας δημος σε ενα παρκιν και τι οχι?
Παλιά 24-04-12, 01:50
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
πιλοτε θα το ψαξω οσο μπορω και θα το φτασω οσο μπορω....

σημερα πηρα τηλ στο τηλεφωνο αναγκης της ταμπελας στο παρκιν του σεφ. μου ειπαν οτι καλεσα την ασφαλεια του σεφ. ρωτησα γιατι ειναι κλειστο το παρκιν. μου ειπε οτι το κλεισαν γιατι μαζευοντουσαν εκει μεσα οι τσιγγανοι κτλ κτλ...
του λεω ρε φιλε εγω θελω να παρκαρω ΜΕΣΑ στο παρκιν το οποιο ολοι μας εχουμε πληρωσει.

η απαντηση του ηταν οτι το σεφ και το παρκιν ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ με οτι συνεπαγεται αυτο. αμεσως σκεφτηκα οτι το χει νοικιασει ολο ο ολυμπιακος. θα μαθω ομως.

το αλλο παρκιν στο ταε κβο ντο η μπητς βολευ η οτι διαολο ειναι δεν ειναι ιδιωτικο και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ δημαρχος η ημιδημαρχος καλιθεας επειδη επετσε λιγο κετσαπ παραπανω να κανει οτι θελει. ελεος δλδ...

που στο διαολο πρεπει να παρω τηλεφωνο να μαθω τ μπορει να κανει ενας δημος σε ενα παρκιν και τι οχι?
πανο το παρκινγκ που εχεισ βγαλει φωτο δν εχω προσανατολιστει για να καταλαβω που ειναι αλλα σε διαβεβαιωνω οτι ο ολυμπιακος δν εχει νοικιασει κανενα παρκινγκ η δευτερη μου δουλεια ειναι για αγωνες του ολυμπιακου και δουλευω σ εταιρεια που παρκαρει ταμαξια των vip φιλαθλων του ολυμπιακου...ταν πεφτουμε σε πολιτες που θελουν να παρξαρουν σε αυτες τισ θεσεις και δν ανηκουν στον ολυμπιακο δν μπορουμε να τους κανουμε τιποτα γιατι δν υπαρχει συμφωνια καμια...
Παλιά 24-04-12, 02:13
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@Pantelis, δεν εννοεί πως είναι του Ολυμπιακού, αλλά απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, γι' αυτό λέει ολυμπιακά ακίνητα. Και το σημείο αυτό είναι λίγο μετά την μεγάλη ευθεία από το Σ.Ε.Φ. προς το Φλοίσβο.
Ρίξε μια ματιά εδώ:

Να συμπληρώσω πως πρόσφατα είχα πάει στο parking του Σ.Ε.Φ. και έχει πέσει η μία απ' τις δύο πόρτες που έχει από πίσω και μπορείς πλέον να μπαίνεις και από εκεί.

Επίσης, στο άλλο parking που γράφω και πιο πάνω, τις Κυριακές μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος θέλει να κάνει τη βόλτα του. Επίσης μαζεύει πολλούς φίλους του μοντελισμού (πάρα πολλά τηλεκατευθυνόμενα).

Έχει πολλά αμάξια/κοντέινερ/νταλίκες παρατημένες, όπως επίσης πολλά εκπαιδευτικά πούλμαν, φορτηγά κ.λπ. που τα παρκάρουν κιόλας εκεί, αλλά κάνουν και μαθήματα τα πρωινά. Α, και αρκετούς γύφτους εκεί και πιο κάτω...

Τέλος να πω πως είχα πάει κι εκεί επίσης πρόσφατα το βράδυ και είχε security να τον προσέχει το χώρο και είχε κατεβασμένη και την μπάρα. Περιττό να πω πως πήγα με κάτι φίλους μου και μ@λ@κιζόμουν και είδα όταν πήγαινα με την όπισθεν πως χωράω να περάσω από δίπλα και μπήκα μέσα στο parking χωρίς να μου πει τίποτα απολύτως, έκανα τις βόλτες μου και μετά όταν ήταν να βγω, μου άνοιξε από μόνος του την μπάρα. GTP με άλλα λόγια η κατάσταση, για τα μάτια του κόσμου και τα λεφτά της τσέπης τους είναι εκεί!..
Παλιά 24-04-12, 03:21
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere Εμφάνιση μηνυμάτων
@Pantelis, δεν εννοεί πως είναι του Ολυμπιακού, αλλά απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, γι' αυτό λέει ολυμπιακά ακίνητα. Και το σημείο αυτό είναι λίγο μετά την μεγάλη ευθεία από το Σ.Ε.Φ. προς το Φλοίσβο.
Ρίξε μια ματιά εδώ:

Να συμπληρώσω πως πρόσφατα είχα πάει στο parking του Σ.Ε.Φ. και έχει πέσει η μία απ' τις δύο πόρτες που έχει από πίσω και μπορείς πλέον να μπαίνεις και από εκεί.

Επίσης, στο άλλο parking που γράφω και πιο πάνω, τις Κυριακές μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος θέλει να κάνει τη βόλτα του. Επίσης μαζεύει πολλούς φίλους του μοντελισμού (πάρα πολλά τηλεκατευθυνόμενα).

Έχει πολλά αμάξια/κοντέινερ/νταλίκες παρατημένες, όπως επίσης πολλά εκπαιδευτικά πούλμαν, φορτηγά κ.λπ. που τα παρκάρουν κιόλας εκεί, αλλά κάνουν και μαθήματα τα πρωινά. Α, και αρκετούς γύφτους εκεί και πιο κάτω...

Τέλος να πω πως είχα πάει κι εκεί επίσης πρόσφατα το βράδυ και είχε security να τον προσέχει το χώρο και είχε κατεβασμένη και την μπάρα. Περιττό να πω πως πήγα με κάτι φίλους μου και μ@λ@κιζόμουν και είδα όταν πήγαινα με την όπισθεν πως χωράω να περάσω από δίπλα και μπήκα μέσα στο parking χωρίς να μου πει τίποτα απολύτως, έκανα τις βόλτες μου και μετά όταν ήταν να βγω, μου άνοιξε από μόνος του την μπάρα. GTP με άλλα λόγια η κατάσταση, για τα μάτια του κόσμου και τα λεφτά της τσέπης τους είναι εκεί!..
{αμεσως σκεφτηκα οτι το χει νοικιασει ολο ο ολυμπιακος}. αυτο γραφει ο πανος φιλε δυο ποστ πιο πανω....στο συγκεκριμενο ποστ τουλαχιστον αναφερεται στην ομαδα του ολυμπιακου γιατι στο τηλεφωνο του απαντησε η ασφαλεια του σεφ....καταλαβα που ειναι εκει που μαζευομασταν νεοι και καναμε τα καγκουριλικια μας......οολυμπιακος παντως δν εχει νοικιασει κανενα παρκνγκ σασ διαβεβαιαω γιαυτο
Παλιά 24-04-12, 13:11
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Ολες οι απαντησεις στο 2310521010.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-04-12, 21:53
MARMEL Offline:
Αdministrator

τι ειναι αυτο το τηλ στη θεσαλονικη ρε κυρ?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
parking μηχανης PANOS SPEED OFF TOPIC 0 17-07-12 23:04
Τρακάρισμα μέσα σε parking super market corollapatra Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 34 06-01-11 20:50
Parking endurasKE-30 OFF TOPIC 6 04-05-06 17:14
Parking Radar corolla_driver TOYOTA COROLLA E 12 30 04-04-06 01:54

Page generated in 0,19347811 seconds (84,38% PHP - 15,62% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com