Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΟργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 348
ΠΑΣΧΑΛΙΝH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Μιας και το Πάσχα δεν είναι μακριά,
καλά είναι να ξεκινήσουμε να ορίζουμε
πού και πότε θα γίνει η συνάντησή μας
και ποιοι θα δώσουν το παρόν.
Ξεκινήστε λοιπόν να ''ρίχνετε'' τις απόψεις.
Δύναμη Σεβασμού: 238
Καλησπεριζω και εγω το φορουμ...Παιδια,μεσα ειμαι και εγω!
Εννοειται οτι θα προτεινω παραλια Βολου για καφεδακι η' και τσιπουρακι,μιας και μπηκε η ανοιξη,αλλα και Λαρισα για καφεδακι δεν θα με χαλαγε!
Ας δηλωσουν και οι αλλοι και οτι βολεψει...
Δύναμη Σεβασμού: 508
Ηρθε η σειρα του Βολου?
Η παραλια για καφε και τσιπουρο φανταζει ΟΚ με καλο καιρο!]
Αν ο Γιωργος δουλευει ας πει βολευει καλυτερα Σαββατο ή Κυριακη μεσημερι?
Δύναμη Σεβασμού: 219
ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Οι Τρικαλινοί είναι πάντα παρόν στα ραντεβού.Οπότε το ίδιο θα ισχύσει και για αυτή τη συνάντηση.Κανονίστε ημέρα,ώρα και τόπο και θα τα πούμε από κοντά.