Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
εγω θα σου ελεγα να τα περασεις βερνικι!!εκανα τα δικα μου πριν κανα μηνα και ειναι σαν καινουργια!τα ειχα γυαλισει και εγω πιο παλια αλλα δεν κραταει για πολυ και δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα με το βερνικομα!!
για να τα γυαλισεις δεν χρειαζεται να τα βγαλεις κιολας..
για να βγουν τα φαναρια πρεπει να βγει και ο προφυλακτηρας!
δεν ειναι δυσκολο να τον βγαλεις,θα ξεβιδωσεις 2 8ριτσες βιδες που εχει πισω απο τα παλστικα του θολου(μια σε καθε πλευρα)
τις βιδες στο κατω μερος που κρατουν την ποδια(10ριτσες ειναι και νομιζω πως ειναι 6)
αν εχεις προ f/l θα πρεπει πρωτα να βγαλεις την γριλλια(κλιπς εχει)
υπαρχει και ενα κλιπς μπροστα απο το ψυγειο!!
μετα τον ττραβας και τον ξεκουμπονεις σιγα σιγα με προσοχη!
προσοχη θελει στις βασεις του προφυλακτηρα που εχει αριστερα και δεξια πανω στα φτερα γιατι μπορει να σπασουν ευκολα!
μετα ξεβιδωνεις και τις βιδες των φαναριων και τελος!(3 βιδες εχει το καθε ενα)
Αυτα!ελπιζω να σε βοηθησα!