Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 208
Aγραφος Εγκεφαλος για υπερκυβισμένο Ε11
Παιδια καλησπερα.εχω ξεκινησει ενα project σε ενα νεο αποκτημα ενα vvti E11 του 2000 1400cc.
Θα υπερκυβιστει σε 1800 και θα μπουνε σφυριλατα εμβολα απανω για μελοντικη περαιτερω αναβαθμιση(τουρμπο).
Επειδη εχω ακουσει πολλες γνωμες για αγραφο και εχω κολησει εχει καποιος κατι να μου προτεινει το οποιο να ταιριαζει στο συγκεκριμενο αμαξι/κινητηρα και να ειναι δοκιμασμενο?
(υποψιν σε καμοια περιπτωση δεν θελω να κρατησω τον bosch που εχει τωρα)
Δύναμη Σεβασμού: 508
Ειναι θεμα ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!Κατα τα αλλα ολοι πανω κατω καλοι ειναι!!!
Εγω θα σου προτεινα καποιον που θα αναλαβει να σου τον περασει πανω κομπλε μαζι με πλεξουδα και μετα να σου το ρυθμισει κιολας....!!!!
Πχ ο Ανδριανακης με τους VIPEC ,ο Δημητριαδης με τους AUTRONIC και παει λεγοντας.....
Ο αγραφος εγκεφαλος παντως δεν ειναι πανακεια.......Εχει και τα κακα του σε ενα καθημερινο αμαξι.....Εκτος αν ειναι αμαξι μονο του Σαββατοκυριακου!!!
Απο την στιγμη που προγραμματιζεται ο Bosch το να δωσεις καμια 3000 ευρωπουλα για ΟΛΑ ειναι καπως .......Το οτι αξιζει δεν το συζητω αλλα και τα 3000 καλα ειναι.....
Εγω παντως για φθηνο και καλο εχω δει live τον DTA γιατι ο μηχανικος εδω στο Βολο σε 5-6 αμαξια που εχουν βαλει τετοιο ειχαν και ειναι best value for money!!!
Δύναμη Σεβασμού: 200
Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη αν βγαίνω εκτός τοπικ εγώ έχω κάνει μετατροπή από 4ζζ σε 1ζζ και φοράω εγκέφαλο denso apo mrs ιαπωνικό γνωρίζει κανείς εάν παίρνει πρόγραμμα η άγραφο η αν μπορώ να κάνω κάτι με τον προγραμματισμό και να αξίζει τα λεφτά του?
Δύναμη Σεβασμού: 228
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisaug
Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη αν βγαίνω εκτός τοπικ εγώ έχω κάνει μετατροπή από 4ζζ σε 1ζζ και φοράω εγκέφαλο denso apo mrs ιαπωνικό γνωρίζει κανείς εάν παίρνει πρόγραμμα η άγραφο η αν μπορώ να κάνω κάτι με τον προγραμματισμό και να αξίζει τα λεφτά του?
Αφου εχεις βαλη εγκαφαλο απο μρ2 η πιο απλη εφαρμογη σε αγραφο ειναι apexi power fc κουμπωνη στην μαμα πλεξουδα και συνεργαζεται με τους μαμα αισθητηρες και το κανης οτι θελεις turbo-ατμοσφαιρα και ειναι και η πιο φτηνη και αξιοπιστη λυση (και δεν κλειδωνη ωστε να κρεμεσαι απο εναν ανθρωπο)