δεν βλεπεις στην οθονη τι δειχνει? βλεπεις τα νεκρα σημεια!!! τπτ δεν μου ξεφευγει! το μονο προβλημα ειναι το βραδυ αν δεν εχει καλο φωτισμο ο δρομος, γιατι λογω φυμε και με τις γραμμες της θερμανσης πισω τζαμιου εχω χασιμο σε λεπτομερεια, αν και η καμερα εχει υπέρυθρες, την μερα ομως και το βραδυ με καλο φωτισμο βλεπω πολυ καλα! με εχει βολεψει πολυ. Να πω γιατι μαλλον δεν το καταλαβαινουν ολοι, πως αυτες οι καμερες εχουν τεραστια γωνια ληψης δλδ ειναι πολυ ευρυγωνιες! αν και ειναι δλδ στο τζαμι βλεπει μεχρι και περα απο τις ακρες του αυτοκινητου! δλδ καλυπτει και τα νεκρα σημεια που ΔΕΝ βλεπουμε μεσα απο τους καθρεπτες μας! εκει με βοηθάει στα μεγιστα! ομως θελει αλλη ηλεκτρολογικη συνδεσμολογια με διακοπτη On/off γιατι κανονικα παιζει ΜΟΝΟ με την οπιστεν! εγω δεν θα την ηθελα μονο γιαυτο!
Για να μπει στον προφυλακτηρα ειναι δυσκολο να περασεις εκει τα καλωδια! και εκει που την εβαλα πεδευτικα παρα πολυ! καποια Κυριακη με καλο καιρο μπορει να κανω τον κοπο να της αλλαξω θεση. Αν δεν ηταν το θεμα με το βραδυ δεν θα με πειραζε παντως!
για το θεμα με τις μοιρες η καμερα μου ειναι αυτη :
http://www.chinavasion.com/product_i...-mounting-pal/
λεει : Lens and View Angle: 3.6mm 115deg/92deg δλδ εχει διαμετρο ο φακος 3,6mm και καλυπτει οριζοντια 115 μοιρες και καθετα 92.
οποτε για να καλυψεις περισσοτερο δεξια-αριστερα η καμερα πρεπει να ειναι ΑΠΕΞΩ απο το αμαξωμα! και στην πινακιδα να μπει και παλι δεν θα βλεπει περισσοτερη πληροφορια γυρω μας! απλα θα λυθει το βραδυνο θεμα με χαλια φωτισμό στον δρομο. ΜΟΝΟ αν το αμαξι μου ηταν SEDAN θα ειχε μεγαλη διαφορα στην πινακιδα! τωρα με H/B δεν θα εχει καμια! και ξεχασα να πω πως εκει που ειναι τωρα λογω των φυμε δεν φαινεται καν! αν μπει στην πινακιδα ομως φαινεται και κινδυνευει να την κλεψουν! μια φορα ειδα καποιον και ειχε κανει τρυπα στον προφ και την ειχε βαλει αλλα δεν μου αρεσει, ειναι πολυ χαμηλα, θα βρωμιζεται πολυ και σε κανα παρκαρισμα θα την σπασουν!
Αυτη εχει 180 μοιρες ευρεια γωνια ληψης!!!!
http://www.chinavasion.com/rear-view-cameras/cvshi98/ lol!!!