Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
εγώ τα καπάκια τα έχω κάνει με αερογράφο
|
Εγω λεω το καπακι του μοτερ το αλουμινενιο και οχι το πλαστικο καλυμα (αυτο εχει παρει ποδι)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ηλεκτροστατικη δεν γινεται μονο στα αλουμινια αν δεν κανω λαθος?
ψαχνω να κανω κατι αλουμινια του jetski αλλα αυτος θελει να δει τα κομματια απο κοντα πρωτα να δει οτι ΔΕΝ ειναι κραμα...
|
γινεται σε ολα τα μεταλα αρκει να εχουν καθαριστει με αμοβολη και μετα να κανουν μπανιο σε ενα χειμικο υγρο για να φυγουν ολλα τα υπολυματα απο οτι μου ειπε ο φιλος
εχως δει και δουλια του κατι λαμακια γαλβανιζε και διαφορες φιαλες για αερια και ειναι τζαμι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS2281
Powder coating βαφες κανουν απ'οσο ξερω(μπορει και να κανω λαθος) μονο στα χταποδια γιατι με αυτο το τροπο ''κρατας'' τις θερμοκρασιες μεσα στο χταποδι....δεν ξερω κατα ποσο θες και το ιδιο για το καπακι σου!!!
|
αυτες που κανουν στην πολαπλη εξαγωγης ειναι απο ενα χρωμα που αντεχει γυρο στους 850 βαθμους και ειναι μονο σε μαυρο ματ και κανουν μονωση στο μεταλο
αυτο που θα κανω εγω ειναι το απλο και υπαρχει σε ολες τια αποχρωσεις και δεν κραταει την θερμοκρασια γιατι δεν ειναι θερμομονωτικο και εκτος απο αυτο ποση θερμοκρασια να ανεβασει το καπακι