Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ HONDATA !!! |
|
24-02-11, 23:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ HONDATA !!!
Οπως πολλοι ξερετε η hondata βγαζει για τον 2ZZ φλαντζα της πολλαπλης εισαγωγης απο ενα πλαστικο θερμομονοτικο υλικο. Η δικια μου ειναι στο μοτερ για περιπου 50000 χιλ. Ειχα τις υποψιες μου οτι κατι μπορει να τρεχει γιατι το comander του PFC μου εδειχνε πυρακια πανω απο το κανονικο.
Σημερα που εβγαλα την πεταλουδα για να της κανω μια μοντιφα λεω δεν βγαζω και την πολλαπλη να δω αυτη η φλατζα σε τι κατασταση ειναι ?
Και δειτε χαλια ! Ειδικα ο τεταρτος εδωσε ρεσιταλ . Και να φανταστειτε οτι υποτιθεται αυτη η φλατζα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει ξανα και ξανα συμφωνα με την hondata . Nα τους την βαλω σε εναν φακελο με ενα βαζακι βαζελινη να την βαλουν εκει που ξερουν τα αμερικανακια?
|
25-02-11, 00:25
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Έχεις βάλει κομπρέσσορα;
|
26-02-11, 00:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Έχεις βάλει κομπρέσσορα;
|
οχι ατμοσφαιρα ειναι . γιατι ρωτας την βλεπεις λιγο τσουρουφλισμενη ?
|
26-02-11, 23:36
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από monkey
οχι ατμοσφαιρα ειναι . γιατι ρωτας την βλεπεις λιγο τσουρουφλισμενη ?
|
Δεν μπορώ να δω καθαρά, αλλά φαίνεται σαν να έχει υπερθερμανθεί τοπικά.
Μήπως έχεις υπόψη σου από τι υλικό είναι φτιαγμένη;
|
27-02-11, 00:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Δεν μπορώ να δω καθαρά, αλλά φαίνεται σαν να έχει υπερθερμανθεί τοπικά.
Μήπως έχεις υπόψη σου από τι υλικό είναι φτιαγμένη;
|
φιλε μου τι να σου πω . τωρα που δεν με νιαζει να την τσακισω και να την κοψω την επεξεργαστικα λιγο και μου μοιαζει ταπεινο ερταλον.
|
02-03-11, 00:51
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
φιλε μου τι να σου πω . τωρα που δεν με νιαζει να την τσακισω και να την κοψω την επεξεργαστικα λιγο και μου μοιαζει ταπεινο ερταλον.
|
Το ertalon -απ' όσο γνωρίζω- δεν έχει καλή συμπεριφορά στη θερμοκρασία και μάλιστα, ανάλογα με το ύψος της μπορεί και να λιώσει (προσπαθήσαμε κάποτε να το χρησιμοποιήσουμε στη δουλειά για βάσεις ροηφόρων αγωγών που θερμαίνονταν αρκετά, με αποτέλεσμα να λιώσουν).
Μπορεί να είναι teflon, αλλά να ήσουν αρκετά άτυχος ώστε να πέσεις θύμα κατασκευαστικής αστοχίας...
Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια.
|
|
|
|
25-02-11, 09:59
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Οπως πολλοι ξερετε η hondata βγαζει για τον 2ZZ φλαντζα της πολλαπλης εισαγωγης απο ενα πλαστικο θερμομονοτικο υλικο. Η δικια μου ειναι στο μοτερ για περιπου 50000 χιλ. Ειχα τις υποψιες μου οτι κατι μπορει να τρεχει γιατι το comander του PFC μου εδειχνε πυρακια πανω απο το κανονικο.
Σημερα που εβγαλα την πεταλουδα για να της κανω μια μοντιφα λεω δεν βγαζω και την πολλαπλη να δω αυτη η φλατζα σε τι κατασταση ειναι ?
Και δειτε χαλια ! Ειδικα ο τεταρτος εδωσε ρεσιταλ . Και να φανταστειτε οτι υποτιθεται αυτη η φλατζα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει ξανα και ξανα συμφωνα με την hondata . Nα τους την βαλω σε εναν φακελο με ενα βαζακι βαζελινη να την βαλουν εκει που ξερουν τα αμερικανακια?
|
Μετα απο τα off topic...Εγω στην θεση σου επιδη εχεις τωρα αυτην σαν πατρον θα πηγαινα σε ενα μαγαζι που να κοβει τεφλον και θα εφτιαχνα μια αλλη με πολυ πιο λιγα χρηματα...Μην σου πω να μαζευτειτε να κανετε μια παραγκελεια επιδη μπορει να θελουν και αλλα παιδια...Φιλος μου που την εβαλε λεει οτι κανει δουλεια...
25-02-11, 13:02
|
|
|
|
|
παλι ξεφυγατε απο το θεμα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα γινεται το ιδιο και ιδικα στο ts forum και το χειροτερο ειναι οτι γινεται απο παιδια που δεν εχουν καν TS.
ολα αυτα με γνησια και ημετασιον ειναι ασχετα..
επειδη με ενδηαφερει κε εμενα το θεμα με την φλατζα,γραψτε κατι σχετικα με αυτο..
το ιδιο εγινε και την αλλη φορα με το πλακακι που ελεγε o monkey και ακομα περιμενουμε να γραψει εντυποσεις κτλ..
δεν την λεω σεν κανεναν απλα με ενοχλει να βλεπω θεμετα που με ενδηαφερουν ,να καταστρεφονεται..
ερωτηση προς monkey:τωρα τι εχεις σκοπο να βαλεις?
|
|
|
|
26-02-11, 00:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
παλι ξεφυγατε απο το θεμα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα γινεται το ιδιο και ιδικα στο ts forum και το χειροτερο ειναι οτι γινεται απο παιδια που δεν εχουν καν TS.
ολα αυτα με γνησια και ημετασιον ειναι ασχετα..
επειδη με ενδηαφερει κε εμενα το θεμα με την φλατζα,γραψτε κατι σχετικα με αυτο..
το ιδιο εγινε και την αλλη φορα με το πλακακι που ελεγε o monkey και ακομα περιμενουμε να γραψει εντυποσεις κτλ..
δεν την λεω σεν κανεναν απλα με ενοχλει να βλεπω θεμετα που με ενδηαφερουν ,να καταστρεφονεται..
ερωτηση προς monkey:τωρα τι εχεις σκοπο να βαλεις?
|
εχω ηδη παραγκειλει την μαμα την φλατζα . σε αυτο το σημειο δεν ξαναεμπιστευομαι κατι διαφορετικο απο την μαμα μεταλικη φλατζα.
για το πλακακι κανε λιγο υπομονη αυτο πηγα να βαλω και μου βγηκε αυτο το κολημα. θα σας πω εντυπωσεις μολις το βαλω αλλα για κατι ασφαλες πρεπει να περημενεις να ερθει και ο μοτης να δουμε αν θελει διορθωση ο pfc στο δυναμομετρο και τι και αν εδωσε κατι.
|
26-02-11, 12:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
^^Φιλε μου μηπως δε την ειχατε τοποθετησει σωστα και ειχε διαρροη?Και εγω τη φοραω εδω και τρια χρονια περιπου και σε λιγο καιρο θα την επιθεωρησω επειδη θα βαλω αλλη πολλαπλη εισαγωγης...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17626095 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|