Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Ερώτηση για Corolla TS |
|
24-01-11, 22:48
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μυτιλήνη /Λέσβος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ερώτηση για Corolla TS
Για χαρα παιδιά,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει πειράξει την πεταλούδα στο τς του, η και εξαγωγή μετί????? και διαφορές αν είδαι.
απαντηση |
|
24-01-11, 23:26
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Και να την εχει πειραξει φιλε καποιος αποτελεσμα δεν υπαρχει περιπτωση να δει...Αυτα τα μοτερ ειναι στα ορια τους φτιαγμενα απ το εργοστασιο...Το οτι βγαζει πανω απο 106 αλογα/λιτρο κυβισμου σε ατμοσφαιρικη μορφη αυτο τα λεει ολα...Πολυ δυσκολο πραγμα να παρει αλογα αυτο το μοτερ σε ατμοσφαιρικη μορφη...Αλλα αυτη ειναι και η ομορφια του ειναι τουμπανο απο τη μανα του !!!! Εκτος αν πας στην υπερτροφοδοτηση, εκει αλλαζει το πραγμα...
|
25-01-11, 08:33
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Και να την εχει πειραξει φιλε καποιος αποτελεσμα δεν υπαρχει περιπτωση να δει......Πολυ δυσκολο πραγμα να παρει αλογα αυτο το μοτερ σε ατμοσφαιρικη μορφη......
|
Ποιος είπε πως πειράζοντας την εξαγωγή της TS (π.χ. το χταπόδι) δεν βλέπεις άλογα;
Ποιος είπε πως πειράζοντας την εισαγωγή (όχι μονο την πεταλούδα) της TS δεν βλέπεις άλογα;
Έχεις TS φίλε keichi και έχεις κάνει δοκιμές και μετρήσεις και έχεις καταλήξει σε τόσο κάθετη άποψη και συμπέρασμα;
-
Καλό είναι όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι, να μην είμαστε τόσο απόλυτοι.
|
25-01-11, 09:50
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ποιος είπε πως πειράζοντας την εξαγωγή της TS (π.χ. το χταπόδι) δεν βλέπεις άλογα;
Ποιος είπε πως πειράζοντας την εισαγωγή (όχι μονο την πεταλούδα) της TS δεν βλέπεις άλογα;
Έχεις TS φίλε keichi και έχεις κάνει δοκιμές και μετρήσεις και έχεις καταλήξει σε τόσο κάθετη άποψη και συμπέρασμα;
-
|
είπα και εγώ να το πώ αλλά δέν έχω κάνει τίποτα στο δικό μου και το βούλωσα
|
|
απαντηση |
|
25-01-11, 11:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Επειδη εσυ PeterIoannou πολυ μου κολλας τωρα τελευταια και εχεις αρχισει και μου σπας τα νευρα, αλλη φορα δε θα ξαναπαντησω σε post σου με προκλητικο υφακι για το ατομο μου...Ουτε καν...Νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ενω δε ξερεις ΤΙΠΟΤΑ, και φαινεται αυτο...
Λοιπον για τους υπολοιπους φιλους, και το τονιζω το ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
Γνωστος μου σε celica ts εβαλε...
1) Φιλτροχοανη ppe με σωληνα 70mm
2) Λειανση σε κατι εσωτερικα εξογκοματακια που εχει το μαμα χταποδι και απο εκει και πισω εξατμιση Magnaflow χωρις καταλυτη(επιπλεον στοιχεια για την εξατμιση δε μου εχει πει)
3) Μπουζι ιριδιου IK24
4) ECU Apexi power fc
Αποτελεσμα στο δυναμομετρο με καυσιμο 100 οκτανιων:
194,2 hp/8078rpm
18,4 kgm/6717rpm
|
|
|
|
25-01-11, 12:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
2) Λειανση σε κατι εσωτερικα εξογκοματακια που εχει το μαμα χταποδι και απο εκει και πισω εξατμιση Magnaflow χωρις καταλυτη(επιπλεον στοιχεια για την εξατμιση δε μου εχει πει)
3) Μπουζι ιριδιου IK24
4) ECU Apexi power fc
194,2 hp/8078rpm
18,4 kgm/6717rpm
|
Πρώτον και βασικότερον, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, εδώ μέσα δεν είμαστε για να τσακωνόμαστε αλλά για να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες... Άλλοι δέχονται την άποψη του άλλου, άλλοι όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι... Οπότε, ηρεμία...
Δεύτερον, καλά ρε φίλε keichi, ο φίλος σου έβαλε όλα αυτά για να βγάλει τα άλογα και (λιγότερη) ροπή που έβγαλα εγώ με μόνο ένα φίλτρο στο φιλτροκούτι; Πολύ λίγα μου φαίνονται...
|
|
25-01-11, 12:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Επειδη εσυ PeterIoannou πολυ μου κολλας τωρα τελευταια και εχεις αρχισει και μου σπας τα νευρα, αλλη φορα δε θα ξαναπαντησω σε post σου με προκλητικο υφακι για το ατομο μου...Ουτε καν...Νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ενω δε ξερεις ΤΙΠΟΤΑ, και φαινεται αυτο...
3) Μπουζι ιριδιου IK24
4) ECU Apexi power fc
194,2 hp/8078rpm
18,4 kgm/6717rpm
|
Καλό θα είναι οι τόνοι να κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα. Όπως επίσης και οι χαρακτηρισμοί... Ο καθένας από εμάς μπορεί να κρίνει αυτά που διαβάζει και να αποφασίσει αν είναι σωστά ή όχι.
Αφήστε λοιπόν στο καθένα να κρίνει αν τα λόγια τα δικά σου είναι σωστά, ή του Παναγιώτη ή τα δικά μου ή του Μιχάλη ή όποιου άλλου εκφράζει την άποψή του μέσα από το forum μας!!!
Το σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε επέμβαση σε ένα μοτέρ πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες, ο Ιάπωνας το μελέτησε πολύ πριν το βγάλει στην παραγωγή, οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό πρέπει να μελετηθεί αντίστοιχα πολύ και από εμάς για να αποδόσει και να μην έχει τα αντίθετα αποτελέσματα....
Απόψή μου και φιλικά πάντα!
|
|
|
|
25-01-11, 13:12
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
σου σπαει τα νευρα επειδη δεν σημφωνει με αυτα που λες?
οσο καιρο διαβαζω μημυματα του πανου,ποτε δεν ηταν πρκλιτικος και ποτε δεν εκατσε να κοντραριστει με κανεναν,το μονο που κανει ο ανθρωπος ειναι να λεει την γνωμη του οπως και εσυ..
φιλε μου καλο θα ηταν να χαλαρωσεις λιγο και να μην μιλας ετσι σε ατομα που εχουν πραγματικες γνωσεις και ειναι διατεθημενοι(δεν ξερω για ποσο ακομα)να τις προσφερουν στο club!!
καλο ειναι να λες την γνωμη σου και οτι παραδειγματα ξερεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο..
κ εγω ξερω για αλλα ts με παρομια βελτιωση που εχουν βγαλει 220 αλογα!
|
|
|
|
26-01-11, 08:55
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
3) Μπουζι ιριδιου IK24
4) ECU Apexi power fc
194,2 hp/8078rpm
18,4 kgm/6717rpm
|
Να σου κολλήσω δεν έχω καμία διάθεση, αλλά αν εσύ βλέπεις παντού αντί για ανεμόμυλους έφιππους καβαλάρηδες και θέλεις να τους επιτεθείς για να τους σκοτώσεις, δικαίωμά σου είναι να συνεχίσεις με αυτόν τον τρόπο! Έτσι και αλλιώς, η λογική των ημερών είναι "αν δεις κάποιον στο χείλος του γκρεμού, κάθισε να χαζέψεις τη στιγμή που θα πέσει".
-
Το σχόλιό μου στη δογματική απάντηση που έδωσες είναι εξαιρετικά πολιτισμένο και απέχει σε ύφος παρασσάγγας από το άκρως ερριστικό δικό σου, το οποίο αφήνω ασχολίαστο ώστε να το κρίνουν οι υπόλοιποι αναγνώστες.
Το τι γνωρίζω και το τι δεν γνωρίζω, σαφώς έχεις δικαίωμα να το κρίνεις. Αλλά τότε, περιμένεις να δεχτείς και εσύ αντίστοιχες κρίσεις -και επικρίσεις-.
-
Τελικά, αρχίζω να καταλαβαίνω τι έγιναν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες TS, που ρωτούσε ο φίλος mpesikos.
-
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πραγματικα δεν ειχε πεσει στην αντίληψη μου οτι ειχε δημιουργηθει τετοιο κλιμα μεταξυ σας.
-
Ελατε αυριο στην κοπη της πίτας να γνωριστείτε...
|
Ούτε και εγώ το είχα καταλάβει, άρα είμαστε τουλάχιστον δύο από αυτή την πλευρά.
Κοίταξε, έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου αυτό τον καιρό, και δεν είναι στις προτεραιότητές μου να προσπαθώ να πείσω κάποιον ότι δεν είμαι ελέφαντας, ούτε θα πρήξω τα συκώτια μου για να το πετύχω. Έγραψα πιο πάνω για τον γκρεμό και θα το τηρήσω. Όποιος θέλει, μιλάει μαζί μου και μέσω τηλεφώνου και δια ζώσης. Όποιος δεν αρέσκεται στην διαφορετική άποψη, μπορεί να κρατάει τη δική του.
[i]
Παράθεση:
...Αμα εχει καποιο προβλημα ο κυριος με εμενα να βρεθουμε FACE TO FACE ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και να τα πουμε οπως πρεπει αμα τολμαει και οχι απο εδω μεσα...Το θεωρω ληξαν το θεμα και δεν το συνεχιζω, απλα ηθελα να πω για ποιο λογο τα πηρα στο κρανιο και αντεδρασα αποτομα...
|
Πες μου τώρα, ρε mad...
Έχω δίκιο ή όχι;
|
|
|
|
26-01-11, 11:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Έχεις TS φίλε keichi και έχεις κάνει δοκιμές και μετρήσεις και έχεις καταλήξει σε τόσο κάθετη άποψη και συμπέρασμα
|
O PeterIoannou είπε το αυτονόητο όταν μιλάει κανεις για τεχνικά θέματα: ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ με μετρήσεις!
Αλλιώς γράψε "πιστεύω ότι ...."
Εγώ θα του ζητήσω να μας αναφέρει τις δικές του μετρήσεις, ή που τις έχει γράψει.
Είναι γεγονός πάντως ότι δεν είναι ασυνήθιστο στα φόρουμ να διαβάζεις ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ κείμενα υπερ μετατροπών, που συχνά "μυρίζουν" δουλειά πλασιέ (δεν σχετίζεται με τον Peter).
Όσον αφορά τις μετατροπές, θα έχετε καταλάβει ότι είμαι συντηρητικός και τσιγγούνης. Όταν μιλάτε σοβαρά για διαφορές 5 ίππων μου φαίνεται αστείο γιατί θα έλεγα ότι μέρα με τη μερα βλέπω έτσι κι αλλιώς τέτοιες μικρο-διαφορες στο αυτοκίνητο μου. Θέλεις λογω θερμοκρασίας-καιρού, ηλεκτρονικών, βενζίνης, ... δεν ξέρω!
Επι του πρακτικού, τείνω στην άποψη του keichi, .... ψιλοπράγματα.
Εδω η TRD σου αλλάζει τοσα, για να βγάλεις 20 άλογα και με συμπίεση 13,5.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 26-01-11 στις 11:53.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22221088 seconds (85,59% PHP - 14,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|