Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Αν δεν έχει μείνει μέσα στο τηλεφωνο, μόνο η εταιρία μπορεί.
Αλλά δεν πιστευω ότι είναι τόσο απλό ακόμα και για την εταιρία.
Νομίζω ότι πρέπει να έχει μεσολαβήσει κάτι για να ανοιχτουν τα αρχεία των κλήσεων ...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
Νωμήζω μόνο με εντωλή εισαγκελαια γίνετε να ανοιξουν τα αρχεια κλησεων..Γιατι οταν με επερναν τηλεφωνο εμένα με αποκρυψη και θελησα ν μαθω ποιος είναι μου είπαν αυτο τ πραγμα..Αλλα παλη δεν εχεις να χάσεισ τιποτα αν το ψάξεις..
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
αυτο ρε κυρ...
το αλλο (superjet) εχω βαλει τον αδερφο μου στην αμερικη να μου βρει οτι πιο φτιαγμενο κυκλοφορει σε λογικη τιμη. ακομα δεν βρηκε τπτ...
δε τα πουλαει σχεδον κανενας τα superjet...
ειδικα τα μοντελα 2002 και μετα που ψαχνω εγω...
αλλα που θα παει...