πηγαινε σε ένα συνεργείο που να έχει συσκευή-οργανάκι (σαν μπωμόμετρο) με χημικό μέσα στο γυαλί, το οποίο με ανοικτή την τάπα του ψυγείου,αλλάζει χρώμα αν "μυρίσει" καυσαέρια στο νερό.
επίσης όταν είναι κρύο, παίρνει πιο δύσκολα μπροστά (από ό,τι συνήθως), φτύνει λίγα νεράκια πίσω στην εξάτμιση, ψιλορετάρει για λίγο (3-4 sec) και μετά στρώνει.
Τσέκαρε για ίχνη λαδιού ή γλίτσας (σαν πάστα) στο ψυγείο ή την τάπα όταν είναι κρύο.
τεστ: Βάλε νερό στο ψυγείο και στο δοχείο διαστολής στην σωστή στάθμη, ζέστανε το και...λιώστο!!!!! Αν, όταν κάνεις στην άκρη, ανοίξεις το καπό και είναι όλα βρεγμένα στην περιοχή γύρω από το δοχειάκι (το οποίο τ'οτε θα είναι σίγουρα τίγκα γεμάτο)...