από καρέκλες τώρα που θυμήθηκα έχω κι εγώ δυο σίγουρα δυο μεταλλικές πτυσσόμενες.
Γιάννη εννοείται ότι τα κράνη τα φέρνεις και τα δυο για να είμαστε κομπλέ.
Όσο για κράνη θα φέρω κι εγώ ένα ακόμη fullface, πέρα από το jet που πιστεύω ότι θα εξασφαλίσω από το γείτονα. Το καλό με το jet είναι ότι βλέπεις καλύτερα και δε σου κόβει πολύ και τον ήχο.
Κάτι ακόμη χρήσιμο θα είναι ένα ή δυο καφάσια ώστε να μπουν κάτι φαρμακεία, τρίγωνα κτλ, τα οποία θα περισσεύουν και θα πρέπει να βγουν πριν τα αυτοκίνητα μπουν στην πίστα (θα τα έχουμε στο box). Γιάννη αν έχεις κανένα που να είναι καθαρό πες. Έχω στο σπίτι αλλά είναι λερωμένα.
Όσο για την ώρα, απ' ότι μίλησα με τον Χρήστο κάπου γύρω στις 8.30με 9.
Προτείνω να μαζευτούμε στο σπίτι μου (θα φορτώσει και ο Χρήστος τους δεύτερους τροχούς) και σιγουρέψουμε τα απαραίτητα ξεκινάμε???
Βάζω παρακάτω και φωτό από τα αντικείμενα τα οποία ανέφερα ώστε να ξέρουμε για τί πράγματα μιλάμε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Εγω Γιαννη θα πρωτεινα να ξεκινησουμε κατα τις 9.30 με 10 και να παμε ολοι μαζι οι τις θεσσαλιας. Θεωρω πως ειναι νωρις να φυγουμε κατα τις 8.30 μιας και πρεπει να ειμαστε 12 υπαρχει χρονος. Οτι πει η ομαδα.........
|
οπότε Γιώργο, αφού όπως είπε ο Χρήστος θα ξεκινήσουμε από Βόλο στις 9, μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στα καινούρια διόδια πριν μπούμε στα Τέμπη. Λογικά θα είμαστε εκεί γύρω στις 9.45.
Θύμισε μου ρε 'συ, κάθισμα συνοδηγού θα έχεις? Γιάτι αν... δεν και έχεις και τον Lynx, εκεί θα μπορέσει να μπει σε ένα άλλο αυτοκίνητο.
Πάντως εκεί γύρω στις 9 να περιμένεις τηλεφωνο, ΟΚ?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Βρε παλικάρια τι τους θέλετε τους γρύλους;;; Αφού θα έχω εγώ το αμάξι με όλη του την προίκα!!!
|
φίλε Γιώργο σκέψου ότι οι γρύλοι θα ξεκουράσουν κι εσένα μιας και θα έχεις λιγότερα αυτοκίνητα να εξυπηρετήσεις.
και οι γρύλοι απ 'οσο μου είπε ο GEORGE N. είναι σαν του συναργείου αλλά οι μικροί, πότε ούτε πολύ χώρο πιάνουν, ούτε πολύ βάρος έχουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
λοιπον μιτσο θα φυγουμε απο βολο 9:00 και θα οδηγας το δικο μου μεχρι τις σερρες γιατι εγω θα εχω το bmw,λογω υπνου!(ο μανωλης σχολαει 8:30 απο το μαγαζι),να βγαλεις καμια δεκαρια αιτησεις(οδηγου -συνοδηγου) θα μπεις συνοδηγος και στα τρια βολιωτικα οχηματα φετος!!!!τυχερε!!!!υπολογιζω να ειμαστε 11 με 11:30 στην πιστα οποτε να ειμαστε πιο χαλαροι να αλλαξουμε λαστιχα κτλπ
|
Χρήστο ποιος βγάζει τέτοιες φήμες? Το ότι θα θέλουμε βίντεο και από τα τρία αυτοκίνητα δε σημαίνει ότι θα μπω και στα τρία.
Και εξηγώ...όλο και κάποιος άλλος δε θα θέλει να πάει βόλτα? Οπότε είναι απλό...του δίνω την κάμερα και το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει μια φορά το rec πριν το ξεκίνημα και μια στο τέλος.
εντάξει, στη χειρότερη των περιπτώσεων που δε θα βρεθεί κάποιος άλλος, τότε πάσο.
Το σκέφτομαι να μπω σε εικοσαβάλβιδο carina που θα ψάχνει τις καλύτερες γραμμές και τον καλύτερο χρόνο.
χα χα χα!!!!!!
Αν μπορεί κάποιος admin ας συμμαζέψει τα πόστ μου. Sorry αλλά έπεσαν μαζεμένα τα ζητήματα.