Την Τετάρτη είχα πάει Εύβοια όπως είπα και έκανα 350χλμ συνολικά, στην επιστροφή λοιποίν δλδ μετά από καμιά 230-250χλμ η σκάστρα ξαφνικά άρχισε να κάνει έναν ήχο ξεψυχυσμένο και πολύ απλό σαν απλά να φτερνίζεται λιγάκι, αλλά δεν ακουγόταν όπως παλιά! εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=g6tFozLl4Gc θα ακούσετε πως έκανε πριν στα 0.5bar, τώρα ακούγεται εντελώς χάλια και χειρότερα από την μαμίσια του 4Ε-FTE! Αρχικά νόμιζα ότι έφυγε κανά κολάρο αλλά μετά από έλεγχο δεν βρήκα κάτι και το παράξενο είναι ότι η πίεση είναι μια χαρά 0.7 bar δλδ και τα ανεβάζει γρήγορα όπως και πριν! τελικά χτες αποσύνδεσα το σωληνάκι υποπίεσης της σκάστρας οπότε δεν δουλεύει και αφού έχει ελατήρια είναι κλειστό το έμβολο της και είναι σαν να μην υπάρχει. Ο γνωστός ήχος το ββββββββτρρρρρρρρρρρρρρ ακούγεται πάρα πολύ εξασθενημένο λες και δουλεύω 0.3 bar! Μετά έλυσα την σκάστρα και βρήκα το λάστιχο στο έμβολο φθαρμένο σε πολλά σημεία και κοντεύει να κοπεί και νόμιζα ότι είναι από αυτό! σήμερα βρηκα κάτι κομμάτια που είχα ένωσα τα σημεία και έβγαλα την σωλήνα της σκάστρας γιατί είναι φλάτζωτη και δεν είχα με τι να την ταπώσω, και ΠΑΛΙ τα ίδια!!!! έχω ελέγξει όλα τα κολάρα και σφιχτήρες και δεν βρήκα τπτ να χάνει!!! το σίγουρο είναι ότι 1ον δεν φταίει η σκάστρα τελικά, και 2ον ότι μέχρι τα 120χλμ που πήγα δεν χάνει πίεση και έχει σταθερά τα 0.7 εκτός αν χάνει σε ποιό πολλα χλμ!
Εχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να είναι γιατί έχω σκάσει? τέλειωσε και η άδεια και πρέπει Δευτέρα να πάω για δουλειά! επίσης που θα βρω λαστιχάκι oring για την σκάστρα να το αλλάξω μιας και την έχω βγάλει από πάνω?
έχει τύχει τπτ τέτοιο σε κανέναν? επίσης καποτε όταν είχα λύσει την τουρμπίνα όταν ήταν στο σταρλετ είχε ενα πολυ μικρό ράγισμα στο μαντεμι κοντά στο κλαπέτο αλλά ποτέ δεν είχε χάσει πίεση, υπάρχει καμια περίπτωση να μεγάλωσε αυτό και χάνει από εκεί αλλάζοντας έτσι τον ήχο?