και στην δικιά μου ΕΕ111 είναι στις πόρτες τρύπια και δεν τα έχω αλλάξει ακόμα, αλλά ποτέ δεν μπήκαν νερά μέσα. Στην αντιπροσωπεία όπως το λές όχι μόνο εγκεφαλικο, και καρδιακό θα πάθεις και ότι άλλο θες. Ρωτησα για το λάστιχο το κομμάτι που ειναι στο τζάμι στο κάτω μέρος πόσο μήκος έχει 40-50cm? 70 ευρώ έχει αγορά! LOL!!!! το πίσω λάστιχο πορτας σε starlet ep82 κάνει κοντά στα 100 ευρώ, στο λέω επειδή το είχα αλλάξει! και τα λάστιχα δεν υπάρχουν imitation. Αν τώρα βρεις κανά μάστορα που βάζουν τζάμια μάλλον και έχουν κάτι άλλο να κάνει και κάνουν καλή τιμή είναι άλλο θέμα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι αυτά τα λάστιχα τα αλλάζουν αυτοί που βάζουν παμπριζ κτλ, την Toyota καλύτερα να την ξεχάσεις, αλλιώς ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη!
Στην αναζήτηση ψάξε για θέμα με όνομα : Νερά Βροχής - Αλλά Και Πλυσίματος
Δεν μου το βγάζει σωστά στα Ελληνικά που είναι για να δώσω το link, είναι θέμα στις Ε12 και έχει σχέση με το προβλημά σου, για ρίξε μια ματιά και εκεί!
ΑΑΑ!!!! ξέχασα να πω! αν είναι λίγο κομμένο ή έχει καμια τρυπούλα όπως εμένα, βάζεις λίγη σιλικονίτσα διάφανη και κάνεις μια χαρά την δουλίτσα σου! αυτό θα κάνω! η σιλικόνη είναι πολύ χρήσιμη και όχι μονο για αυτό που ξέρω ότι σκέφτεστε! :Pppppp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-08-10 στις 13:55.
|