Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Πρόβλημα με το πορτακι στη κεντρική κονσολα . |
|
26-07-10, 00:24
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με το πορτακι στη κεντρική κονσολα .
Παιδά τη βοήθειά σας παρακαλώ.Πρίν 5 μέρες αφού έχω βάλει βενζίνη παίρνω την απόδειξη και ανοίγω το πορτάκι από τη θήκη που υπάρχει στη κεντρική κονσόλα αυτή που είναι πάνω από το σταχτοδοχείο και μου μένει στό χέρι!!!χωρίς να το πιέσω καθόλου έσπασε από την αριστερή πλευρά.Επειδη βρισκόμουν σε νησι για διακοπές πηγαίνω στον εκεί αντιπρόσωπο και μού λέει ότι δεν αλλαζει μόνο το πορτάκι αλλά όλη η όψη της κονσόλας(έκδοση sol)και κοστίζει 200e.Σαν να μην εφτανέ αυτό την επόμενη μέρα ξεκόλησε απο το κλειδί το κουμπάκι που κλειδώνει το αυτοκίνητο κα οπλίζει τον συναγερμο,τελοσπάντων αυτό το κόλησα βεβαια δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά για το πορτακι καμία λύση -πατέντα?
26-07-10, 02:09
|
|
|
|
|
φιλαρακι για το κλειδι να πας σε κλειδαρα,πουλανε κουφαρια κλειδια της τουοτα αγορασε ενα να σου το κοψει και μετα βαλε την δικη σου πλακετα μεσα στο καινουριο κλειδι και εισαι ετοιμος.τωρα για το πορτακι δεν εχω δει καποια πατεντα η σε μεταχειρισμενα.
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again and again and again.
|
26-07-10, 02:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Επειδή και εμένα λίγο καιρό αφού το πήραμε το αμάξι έσπασε το πορτάκι...βρήκαμε την εξής πατέντα!Είναι λίγο γυφτέ αλλά..
Το κολλήσαμε με ταινία διπλής όψης και το καταργήσαμε..γιατί και εμάς μας λέγανε οτι πρέπει να αλλάξουμε όλη την πρόσοψη και τότε νομίζω δεν ήθελε μόνο 200!Και εντάξει σιγά τον χώρο πες..όχι οτι δεν κάνεισ την δουλεία σου άμα θες..αλλα ευτυχώς υπάρχει και ο τεμπέλης!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 26-07-10 στις 02:37.
|
|
|
|
26-07-10, 09:21
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Επειδή και εμένα λίγο καιρό αφού το πήραμε το αμάξι έσπασε το πορτάκι...βρήκαμε την εξής πατέντα!Είναι λίγο γυφτέ αλλά..
Το κολλήσαμε με ταινία διπλής όψης και το καταργήσαμε..γιατί και εμάς μας λέγανε οτι πρέπει να αλλάξουμε όλη την πρόσοψη και τότε νομίζω δεν ήθελε μόνο 200!Και εντάξει σιγά τον χώρο πες..όχι οτι δεν κάνεισ την δουλεία σου άμα θες..αλλα ευτυχώς υπάρχει και ο τεμπέλης!
|
Κλασικό πρόβλημα. Εμενά έσπασε μονο του χωρίς να το ακουμπήσω έχοντας αφήσει το αυτοκίνητο στον ήλιο...Σπάει πάντα από την αριστερή γιατί εκεί είναι το ελατηριο.
Εγώ έκανα πατέντα. Πήρα ένα έλασμα και το διαμόρφωσα κατάλληλα έτσι ώστε η μία του άκρη να μπαίνει ακριβώς στην τρύπα από το πορτάκι. Το υπόλοιπο έλασμα το κόλλησα μέσα στο ντουλαπάκι. Δεν είναι πολύ εύκολη δουλειά γιατί πρέπει να το πετύχεις ακριβώς. Εμένα μου πήρε κάποια ώρα αλλά τώρα είναι οκ. Να αγοράσεις καινούριο δεν έχει νόημα γιατί θα ξανασπάσει.
|
26-07-10, 11:22
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Ευχαριστώ παιδια για τη βοήθεια.Για να μπει μεταλικό έλασμα πρέπει να τρυπηθεί το πλαστικο για να στερεώθει, έτσι? Να βγάλω και το άλλο από δεξιά ή το αφήσω όπως είναι?
26-07-10, 11:49
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgosvet
Ευχαριστώ παιδια για τη βοήθεια.Για να μπει μεταλικό έλασμα πρέπει να τρυπηθεί το πλαστικο για να στερεώθει, έτσι? Να βγάλω και το άλλο από δεξιά ή το αφήσω όπως είναι?
|
Εγω δεν τρύπησα τίποτα. Πήρα ένα ευθύ χοντρό σύρμα με διατομή όση περίπου και η τρύπα από το πορτάκι. Τη μια άκρη τη λύγισα σε 2 γωνίες ώστε να μπεί στην τρύπα από το πορτάκι και αφού είδα ότι έκατσε σωστά κόλησα το υπόλοιπο σύρμα μέσα στο ντουλαπάκι. Μετά του έβαλα και απο πάνω μαύρη σιλικόνη για να μη φαίνεται και απο πάνω έκατσε η τσοχα που έχει μεσα το ντουλαπάκι. Θέλει λίγη ώρα να το πετυχείς, εγώ το πέτυχα ακριβώς.
Εναλλακτικά βγάλε το ελατήριο και κόλησε το πορτακι με μια ταινια διπλης όψης, απλα μετα δεν εχεις ντουλαπακι.
Παντως δεν τρυπας τιποτε ουτε χαλας την άλλη μερια.
|
27-07-10, 12:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απλα πληροφοριακα. Σε οσους εσπασε... τι corolla εχουν? Γιαπωνεζικη ή Ευρωπαικη?
|
27-07-10, 12:47
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Το δικό μου είναι japan jtd αριθμός πλαισιου γι΄αυτο τσατίστικα
27-07-10, 13:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εμένα πάντως δύο Ε12 έχουν περάσει από τα χέρια μου, το παλιό Japan για 90.000 χλμ και τώρα GB, αλλά σε κανένα δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, δεν έκανα ούτε κάνω ιδιαίτερη χρήση του συγκεκριμένου αποθηκευτικού χώρου.
27-07-10, 13:07
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εμένα πάντως δύο Ε12 έχουν περάσει από τα χέρια μου, το παλιό Japan για 90.000 χλμ και τώρα GB, αλλά σε κανένα δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, δεν έκανα ούτε κάνω ιδιαίτερη χρήση του συγκεκριμένου αποθηκευτικού χώρου.
|
μία απο τα ίδια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24498701 seconds (84,43% PHP - 15,57% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|