Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Οτι πληρωσεις περνεις
Για γελια το παρακατω βιντεο.
Δειτε τον τυπο να προσπαθει να ρυθμισει τις πορτες και αφουν δεν κλεινανε καλα και αγανακτησε, αρχισε να τις στραβωνει με τα χερια.Μιλαμε για καινουργιο αυτοκινητο στο εργοστασιο.
Εαν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι εργοστασιο τις DACIA.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 231
δεν μπορεις να πεις ομως....!αστερι στη δουλεια του!!!!χαχαχα!!!!
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again and again and again.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
Δεν πιστευω οτι αγανακτησε γιαυτο και δεν κανει τον επαγγελματια που τον τραβαει καμερα....απλα ετσι ειναι η δουλεια του με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ....οτι να ναι..!!!!
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Όταν αγόρασα το corolla από τον ΝΕΟ ΚΗΦΙΣΟ παρατήρησα πως η πόρτα του οδηγού δεν έκλεινε εύκολα.Μετά από τηλεφώνημα μου στον πωλητή με παρέπεμψε στο φανοποιείο όπου κανόνισα ραντεβού για να το δούν.Την επόμενη μέρα πήγα στο φανοποιείο.Εκεί ένα μεσόκοπος φανοποιός με υποτιθέμενη προυπηρεσία πολλών ετών διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν στραβή και έπρεπε να την φτιάξει.Πώς;Άνοιξε το παράθυρο έβαλε κόντρα το γόνατο και ξεκίνησε να τραβάει το τελάρο του παραθύρου.Μόλις τον είδα με έπιασαν τα διαβόλια μου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος σε έντονο ύφος από μέρους μου,
ΕΓΩ:"Τι κάνεις ρε μάστορα,καινούριο αυτοκίνητο είναι!"
ΜΑΣΤΟΡΑΣ:"Νεαρέ τη δουλειά μου θα μου μάθεις;"
ΕΓΩ:"Άστο,καλύτερα να μην κλείνει εύκολα"
ΜΑΣΤΟΡΑΣ:"Εγώ θα στο φτιάξω"
ΕΓΩ:"Μάστορα,δεν το πληρώσαμε μαζί,οπότε άστο" κάπου εκεί ο υπεύθυνος συνεργείου άκουσε τις φωνές μου και ήρθε να με καθησυχάσει λέγοντάς μου να περάσω την επόμενη εβδομάδα για να το φτιάξουν.
Φυσικά δεν υπήρξε επόμενη εβδομάδα καθώς την ίδια στιγμή που έφυγα πέρασα από τον Πασπαλιάρη και ένας μηχανικός είχε όλη την καλή διάθεση να ρυθμίσει το δίχαλο που κλείνει η πόρτα και μέχρι σήμερα να είναι όλα εντάξει.