Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
|
στησιμο αμαξιου |
|
24-06-10, 17:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
στησιμο αμαξιου
χαιρεται παλικαρια.χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας..εχω ενα corolla ae100 turbo.μιας που θα γινει το event το Σεπτεμβρη λεω να βαλω ελατηρια και φρενα μπροστα στο αμαξακι μου.απο αναρτηση φοραω koni.το θεμα ειναι τι ελατηρια να βαλω και τι φρενα.?(μαρκες).Υπαρχουν ελατηρια σκληρα με καλο κρατημα χωρης να χαμηλωση το αμαξι??
|
24-06-10, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αυτο που ζητας θελει πολυ ψαξιμο..
Δεν νομιζω να υπαρχει παντως.
Εως 3 ποντους ειναι ανεπαισθητο το χαμηλωμα..
... |
|
24-06-10, 18:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
...
οντως ειναι λιγο δυσκολο να σκλυρηνεις χωρις να πειραξεις το υψος...συνηθως ειναι τυπου χαμηλωματος τα σκληρα και race ελατηρια...παντος αν θελεις να ρυθμιζεσαι σε υψος και να εισαι υψος και σκληροτητα οπου τα θελεις πας ακριβα σε coliover και στοιχηζουν απο 1000 και πανω....ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις φιλε μου...
|
24-06-10, 18:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
To καλυτερο για την περιπτωση σου φιλε ειναι μια coilover αναρτηση που θα εχει ξεχωριστη προφορτιση και υψος ελατηριου...τωρα απο φρενα ψαξε η απο μεγαλυντερα μοντελα που θα καθονται κουτι και στην κορολλα σου η για ετοιμα κιτακια του εμποριου
24-06-10, 18:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xaralampos
χαιρεται παλικαρια.χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας..εχω ενα corolla ae100 turbo.μιας που θα γινει το event το Σεπτεμβρη λεω να βαλω ελατηρια και φρενα μπροστα στο αμαξακι μου.απο αναρτηση φοραω koni.το θεμα ειναι τι ελατηρια να βαλω και τι φρενα.?(μαρκες).Υπαρχουν ελατηρια σκληρα με καλο κρατημα χωρης να χαμηλωση το αμαξι??
|
Πόσα χρήματα θες να δώσεις?Και για ποιό event λες?
|
24-06-10, 23:13
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
γυρω στα 400 για φρενα και κανα 300 για ελατηρια λεω.δεν θελω να αλλαξω δαγκανες μονο δυσκοπλακες.κατι διαβασα οτι μπορει να γινει το Σεπτεμβριο truckday me το corollaclub και το celicaclub σε μια πιστα.
|
25-06-10, 00:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
για φρένα θα βαλεις 2πιστονες απο το levin ή carina.Εαν ομωσ δεν θες να βαλεις άλλες δαγκάνες,τοτε brembo δισκοπλακες & ferodo τακακια,τα φοραω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και σε οσους φίλους έβαλα δεν ειχε κανενας παραπονο.για αναρτηση μονο coliover για καλο αποτελεσμα(αν θες τιμες για φρενα στιλε μου πμ να το κοιταξω).
25-06-10, 01:22
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Mακάρι να γίνει κανα τέτοιο Trackday και να είναι και στην Αθήνα!!!!!!!!!!!!!Με τα 400Ε στα φρένα μπορείς να βαλεις σωληνάκια αεροπορικού τύπου και καλά αναλώσιμα.Εγώ σου λέω να δώσεις και τα λεφτά από τα φρένα, να πουλήσεις την ανάρτησή σου και να πάρεις coilover.Αν θυμάμαι καλά πουλάνε μέσα στο Club και μια d2 και μια Hotbits.Πιστεύω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.Αλλά τσέκαρε και για καινούργια έχω ακούσει ότι οι xyz έχουν πέσει κάτω από 900!!!!
|
25-06-10, 11:55
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Mακάρι να γίνει κανα τέτοιο Trackday και να είναι και στην Αθήνα!!!!!!!!!!!!!Με τα 400Ε στα φρένα μπορείς να βαλεις σωληνάκια αεροπορικού τύπου και καλά αναλώσιμα.Εγώ σου λέω να δώσεις και τα λεφτά από τα φρένα, να πουλήσεις την ανάρτησή σου και να πάρεις coilover.Αν θυμάμαι καλά πουλάνε μέσα στο Club και μια d2 και μια Hotbits.Πιστεύω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.Αλλά τσέκαρε και για καινούργια έχω ακούσει ότι οι xyz έχουν πέσει κάτω από 900!!!!
|
Πολυ σωστος αν θες να δεις διαφορα στο στησιμο σου πηγαινε για μια coilover να ησυχασεις φιλε...και ναι οι hot bits ειναι αρκετα φθηνες γυρω στα 800κατι μου χαν πει οταν ειχα ρωτησει προσφατα
25-06-10, 16:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Αν πάλι δεν θές να βάλεις ανάρτηση και θες να έχεις μια βελτίωση στο κράτημα,τότε πάρε μια τετράδα semislick.Κατα την γνώμη μου τα ελατήρια είναι πεταμένα λεφτά.Όσον αφορά τα φρένα εγώ που έβαλα δισκόπλακες χαρακτές Brembo δεν είδα κάποια διαφορά, τα σωληνάκια κάτι κάνουν μόνο,απλά βάλε καλά τακάκια και υγρά. Θα γίνει κανά Trackday στην Αθήνα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17054009 seconds (82,03% PHP - 17,97% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|