Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
βαση μηχανής συνοδηγού
καλησπέρα παιδιά,
είμαι κάτοχος ενός ΕΕ111 L/B 1300 και έχω τριγμούς στην μηχανή τόσο στο ρελαντί όσο και μεταξύ 2.000 και 3.000 στρ/λεπτό είτε σταθευμένος με νεκρά στο κιβώτιο είτε με οποιαδήποτε ταχύτητα εν κινήση. Οι τριγμοί είναι έντονοι και στο πάτωμα του αυτοκινήτου και στο πεντάλ του γκαζιού. Η βάση μηχανής του συνοδηγού φαινεται να έχει κάτσει (τα λάστιχα της) και με το μάτι λίγο και σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου.
Έχεται κάποια να μου προτείνεται? μαμά ή powerflex? πόσο κοστίζει?
Επιπλέον για την αντικατάσταση αρκεί να το σηκώσω λίγο από το κάρτερ και να αποσυνδέσω το παγουράκι του υδραυλικού ή θέλει και άλλα?
Δύναμη Σεβασμού: 295
Καλησπερα φιλε μου πριν λιγο καιρο ειχα αντιμετωπισει και εγω αυτο το προβλημα, η διαφορα ηταν κομμενες οι δυο βασεις τις γεφυρας. Τις αντικατεστησα με μια απο τσελιγκα gt4 και την πισω μαμα απο την Τουοτα 83 ευρο. Μην ψαχνεις για aftermarket μονο κακο θα κανεις μεταφεροντας κραδασμους στην καμπινα. Καλο ειναι να τις δεις μια μια αν δε λυπει κομματι απο το λαστιχο γεμισετο με κολλα για παρ μπριζ.
Δύναμη Σεβασμού: 193
καλήσπέρα παιδιά,
πήγα σήμερα και ρώτησα για βάση μηχανής συνοδηγού στην Toyota Κηφισού και μου είπαν ότι πρέπει να γίνει παραγγελία και ότο κοστίζει 187€, τρελάθηκα.... μήπως την έχει αλλάξει κάποιος από εσάς? με τι κόστος?
Δύναμη Σεβασμού: 1032
μερικοί μηχανικοί τις γεμίζουν!!!! αλλοι με ειδική κόλλα (σαν παμπριζόκολα) άλλοι με ειδικό λάστιχο βιομηχανικό κτλ κτλ. Εμένα μου έχουν πει ότι αν αλλάζω βάσεις με μαμίσιες κόβονται πάλι συχνά και είναι τσάμπα λεφτά! βέβαια εγώ έχω και 4E-FTE πάνω. Στο σταρλετ είχα αλλάξει μια και είχε 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αλλά τόσα που λες είναι πάρα πολλά!!!! καλύτερα βρες κανέναν να στην γεμίσει.