Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!
το ρωταω αυτο γιατι πολλοι λενε πως εχω κανει πολλα και αλλοι λιγα..
εχω 152.500 απροβληματα χιλιομετρα και η ηλικια τις coroclas μου ειναι 11και κατι ψιλα!!!οι δικε σας??
Δύναμη Σεβασμού: 337
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
το ρωταω αυτο γιατι πολλοι λενε πως εχω κανει πολλα και αλλοι λιγα..
εχω 152.500 απροβληματα χιλιομετρα και η ηλικια τις coroclas μου ειναι 11και κατι ψιλα!!!οι δικε σας??
Κοίτα είναι λίγο "σχετικό" το πολλά χλμ γιατί εξαρτάτε το που κ πως τα έχει κάνει κλπ! Εμένα μου φαίνονται οριακά!!! Αλλά θα δείς αν είναι πολλά αν αρχίσει κ παρουσιάζει κάποιο "(πρόβλημα)"!!! Εγώ είχα την 101 του 93 κ οταν την πούλησα πριν 2 χρόνια είχε 136000χλμ(θα πείς λίγα είναι! κ φυσικά δεν είχα πρόβλημα!!!) Στην Ε11 facelift που έχω τώρα είναι τέλος του 01 κ ως τώρα έχω κάνει 70500χλμ(πάλι λίγα θα μου πείς!!! Κ πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα)
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μπορεί να κάνεις 150000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα κ 15000χλμ κ να έχεις προβλήματα!!!
Δύναμη Σεβασμού: 337
Εμένα ο πατέρας μου έχει ένα VW PASSAT 2002 1.8 Τ το πήραμε πριν 2 χρόνια κ είχε 105.000χλμ(αρκετά δεν είναι όπως το ακούς?) Όλα τα χλμ ηταν Αθήνα-Χαλκίδα που πίγεναι ο προηγούμενος!!! Το αμάξι δεν έχει όμως κάποιο πρόβλημα (ευτυχώς)!!! Οπότε καταλαβαίνεις!!!
Δύναμη Σεβασμού: 231
Η δικιά μου ειναι το 2001 και εχει 140.000 χλμ.ειναι πολυ λιγα για ΤΟΥΟΤΑ!!!!
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again and again and again.