Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ COROLLA συστήματος διεύθυνσης |
|
10-02-10, 02:21
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ COROLLA συστήματος διεύθυνσης
'Εχω πρόβλημα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο με το corolla μου,από τότε που το αγόρασα.Εχω γυρίσει όλους τους αντιπροσωπους της Θεσ/κης και με βγάλανε τρελό.Το αμάξι φεύγει δεξιά από την 1η μέρα.μου αλλάξαν κρεμαργιερα και
κολωνα τιμονιού αλλά ακόμη τα ίδια.Και σκάει η βομβα για επικείμενη έρευνα για το σύστημα διεύθυνσης στα corolla έπειτα από προσφυγές στην Αμερική.Αλλος προβλημα με το corolla παρόμοιο έχει?Παμε για προσφυγές μου φαίνεται...δείτε τις παρακατω σελίδες,μιλάμε για sedan 2008 και μετά...
http://www.in.gr/auto/news/article.a...EntityID=69502
http://wot.motortrend.com/6606547/re...ues/index.html
|
|
|
|
10-02-10, 09:25
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pdvag
'Εχω πρόβλημα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο με το corolla μου,από τότε που το αγόρασα.Εχω γυρίσει όλους τους αντιπροσωπους της Θεσ/κης και με βγάλανε τρελό.Το αμάξι φεύγει δεξιά από την 1η μέρα.μου αλλάξαν κρεμαργιερα και
κολωνα τιμονιού αλλά ακόμη τα ίδια.Και σκάει η βομβα για επικείμενη έρευνα για το σύστημα διεύθυνσης στα corolla έπειτα από προσφυγές στην Αμερική.Αλλος προβλημα με το corolla παρόμοιο έχει?Παμε για προσφυγές μου φαίνεται...δείτε τις παρακατω σελίδες,μιλάμε για sedan 2008 και μετά...
http://www.in.gr/auto/news/article.a...EntityID=69502
http://wot.motortrend.com/6606547/re...ues/index.html
|
Καλημέρα φίλε μου βλέποντας αυτές τις δύο σελίδες καταλαβαίνει κανένας σε τί μεγάλο πρόβλημα βρήσκετε πάλι η............"μαμα" μας!!!!!!! Εσύ στο αυτοκίνητο σου έχεις δοκιμάση να κάνεις ευθυγράμμιση μήπως αυτό να βοηθήσει????? Βέβαια στην πρώτη σελίδα μιλάει για το πρόβλημα που αντινετωπίζεις με το Corollάκι σου αλλά λέω να σου πώ αν έχεις δοκιμάση να κάνεις ευθυγράμμιση?
Φιλικά Ζήσης!!!!!
|
10-02-10, 17:51
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Καλημέρα φίλε μου βλέποντας αυτές τις δύο σελίδες καταλαβαίνει κανένας σε τί μεγάλο πρόβλημα βρήσκετε πάλι η............"μαμα" μας!!!!!!! Εσύ στο αυτοκίνητο σου έχεις δοκιμάση να κάνεις ευθυγράμμιση μήπως αυτό να βοηθήσει????? Βέβαια στην πρώτη σελίδα μιλάει για το πρόβλημα που αντινετωπίζεις με το Corollάκι σου αλλά λέω να σου πώ αν έχεις δοκιμάση να κάνεις ευθυγράμμιση?
Φιλικά Ζήσης!!!!!
|
φίλε μου το έχουν ευθυγραμίσει στην αντιπροσωπέια τουλάχιστον 3 φορές και με την αλλαγή της κρεμαργιέρας και της κολώνας τοιμονιού.οι μετρήσεις όλες δείχνουν "καρφί".το είχα πάει και για διαγνωστικό ελεγχο σε ιδιώτη μόλις το είχα αγοράσει και αντιλήφθηκα το πρόβλημα.τρ'εχω 1 χρόνο τώρα ,εχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα και μου λένε πως το αμάξι πάει τζάμι και με βγάζουν τρελό..τώρα υπάρχει πάτημα με την ανακοίνωση της NHTSA (αμερικανική αρχή αρμόδια για την ασφάλεια των αυτοκινητοδρόμων)για να γίνω λογικός πάλι..
|
10-02-10, 16:07
|
|
Μέλος
|
|
|
|
10-02-10, 22:08
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Ρε παιδία το αρθρο για την αμερική δεν είναι σιγουρο μην ακουτε διαβαζεται ολα τα αρθρα το ξαναλέω προσπαθουν να κανουν την εταιρία μας να μην υπάρχει στο χάρτι. Μην τα πιστέυεται ολα ειμαι εξωτερικό και το ακουσα πριν απο λίγο ας κανουν πρωτα ερευνα να δουν αν ισχύει και μετα. Δεν είναι περιέργο το οτι ολα στην αμερική ξαφνικά αρχιζουν να συμβαίνουν??????
|
10-02-10, 22:23
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
Ρε παιδία το αρθρο για την αμερική δεν είναι σιγουρο μην ακουτε διαβαζεται ολα τα αρθρα το ξαναλέω προσπαθουν να κανουν την εταιρία μας να μην υπάρχει στο χάρτι. Μην τα πιστέυεται ολα ειμαι εξωτερικό και το ακουσα πριν απο λίγο ας κανουν πρωτα ερευνα να δουν αν ισχύει και μετα. Δεν είναι περιέργο το οτι ολα στην αμερική ξαφνικά αρχιζουν να συμβαίνουν??????
|
δεν διαφωνω φιλε αλλα για μενα ειναι περιεργο που 1 χρονο τωρα δεν μπορουν να φερουν ταμαξι μου στα ισια.το προβλημα το ειχα αναφερει και στο φορουμ μολις ειχα αγορασει το corolla.πούλησα το παλιο μου corollaki για να παρω καινουριο να το χαρω και μου το βγαλαν απτη μυτη.τεσπα βλεπουμε...
|
11-02-10, 13:21
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pdvag
δεν διαφωνω φιλε αλλα για μενα ειναι περιεργο που 1 χρονο τωρα δεν μπορουν να φερουν ταμαξι μου στα ισια.το προβλημα το ειχα αναφερει και στο φορουμ μολις ειχα αγορασει το corolla.πούλησα το παλιο μου corollaki για να παρω καινουριο να το χαρω και μου το βγαλαν απτη μυτη.τεσπα βλεπουμε...
|
συγνώμη τι αμαξι έχεις αν επιτρέπεται.
Για το Ε15 μιλάμε??? Γιατι στην φωτο σου!
|
11-02-10, 19:13
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
συγνώμη τι αμαξι έχεις αν επιτρέπεται.
Για το Ε15 μιλάμε??? Γιατι στην φωτο σου!
|
ναι φίλε μου E15,στην φωτο είναι το παλιό μου corollaki..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16194391 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|