Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 190
Βοηθεια για βελτιωση
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα corolla 20v το μαυροκαπακο, με εξατμιση και εισαγωγη (χωνια) και θελω να το ανεβασω λιγο σε αλογα. Με εχει φαει ενας μαστορας να βγαλουμε τον ιμαντα χρονισμου και κατι να γυρισουμε ενα δοντι η δυο. Μ εχει πει οτι θα εχει πολλα χαμηλα και ψηλα περιπου τα ιδια αλλα γενικοτερα οτι θα δω διαφορα. Μ ειπε επισης οτι θα καιει παραπανω βενζινη και οτι θα βγαζει περισοτερα καυσαερια. Εχει ακουσει η δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Επισης τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ανεβω σε αλογα?? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας
Δύναμη Σεβασμού: 389
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Sparti
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα corolla 20v το μαυροκαπακο, με εξατμιση και εισαγωγη (χωνια) και θελω να το ανεβασω λιγο σε αλογα. Με εχει φαει ενας μαστορας να βγαλουμε τον ιμαντα χρονισμου και κατι να γυρισουμε ενα δοντι η δυο. Μ εχει πει οτι θα εχει πολλα χαμηλα και ψηλα περιπου τα ιδια αλλα γενικοτερα οτι θα δω διαφορα. Μ ειπε επισης οτι θα καιει παραπανω βενζινη και οτι θα βγαζει περισοτερα καυσαερια. Εχει ακουσει η δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Επισης τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ανεβω σε αλογα?? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας
μην το πειραζεις αν πηγαινει καλα!
Δύναμη Σεβασμού: 335
να πεις του ""μαστορα" σου να παει να κανει ταρζανιες σε αλλα μοτερια.... αυτο που θελει να κανει ειναι να δωσει προπορεια ενα δοντι στον εκκεντροφορο εισαγωγης η να ενα δοντι αργοπορια στον εξαγωγης. Το θεμα ειναι τι θα παθει το μοτερ σου οταν φτασει στις 4500-5000 που θα δουλεψει κ ο μεταβλητος χρονισμος του εκκ. εισαγωγης.... μαλον ενα μεγαλο BANG προβλεπεται!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 227
Φιλε το 20v bt βελτιωνετε αρκετα δυσκολα και με αρκετα χρηματα καλυτερα αστο οπως ειναι μια χαρα παη και ειναι αξιοπιστο Οσο για το χρονισμο μονο με γραναζια ρυθμηζομενα θα κανης δουλεια και ενοητε και αλλους εκεντροφορους με τους μαμα δεν θα δεις αποτελεσμα (μπορη και να χασεις)
Παιδια καταρχην να σας ευχαριστησω για το χρονο σας και τις απαντησεις σας. Ειναι ενδιαφερουσες ολες, αλλα θα ηθελα να κανω κατι στο αμαξι σε πιο μικρο σταδιο, για αγραφο το εχω σκεφτει αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα και οι καιροι ειναι δυσκολοι.. Εχω ακουσει οτι αν βαλω φλατζα TRD θα δω καποια διαφορα, εχει ακουσει κανεις τιποτα, η το εχει εφαρμοσει? Προγραμμα η αγραφο ισως αργοτερα. Ευχαριστω κ παλι για το ενδιαφερον.
Δύναμη Σεβασμού: 317
ποσα αλογα θες νανεβασεις με μια φλατζα?
προς θεου χωρις να θελω να σε πιεσω για να κερδισω εγω αν θες να δεις διαφορα μετα απο αυτα πουχεις κανει πας η για εγγεφαλο η για εκκεντροφορους αλλα οι εκκεντροφοροι για να δουλεψουν θελουν προγραμμα οποτε...
στο λεω γιατι εμενα αυτη θα ηταν η επομενη μου κινηση αν δεν αποφασιζα να δωσω ταμαξι.
Δύναμη Σεβασμού: 295
Δημητρη θελω σε ρωτησω το εξεις. Τα χωνια τα εβαλες απο την αρχη πανω ή στην πορια. Σε ρωταω να μου αν πραγματικα εχει διαφορα στην αποδωση το μοτερ. Πηγαινει καλυτερα στα ψηλα, χαμηλα ή ειναι πανω κατω ιδιο γιατι σκεφτομαι και εγω για χωνια.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Δημητρη θελω σε ρωτησω το εξεις. Τα χωνια τα εβαλες απο την αρχη πανω ή στην πορια. Σε ρωταω να μου αν πραγματικα εχει διαφορα στην αποδωση το μοτερ. Πηγαινει καλυτερα στα ψηλα, χαμηλα ή ειναι πανω κατω ιδιο γιατι σκεφτομαι και εγω για χωνια.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.
τα χωνια τα εβαλα μετα απο καιρο..πολυ θορυβο ειδικα 7 με 8 και μεγαλη διαφορα βαλε και θα μου πεις καπου στα 2 αυτοκινητα στο 400αριi...μονο προσοχη στο χωματοδρομο...εγω χωμα δεν παταω καθολου οσο μπορω....τα δικα μου ειναι πλαστικα μικρα υπαρχουν και μεγαλητερα μεταλλικα αλλα αυτα θελεις και εκκεντροφορους μου ειπαν γιατι κανει το αμαξι χαμηλα ακομα πιο ψωφιο.....βαλτα γρηγορα μην το σκεφτεσαι καθολου!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 03-02-10 στις 16:25.