Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Θεωρω ποιο σωστο να με σεβαστει καποιος που καθομαι διπλα και να μην καπνισει, παρα να τον απειλεισω με καταγγελεια.
|
Ελπίζω να κάνεις πλάκα Ηρακλή γιατι αν το λες σοβαρα αυτο το πράγμα μαλλον ζεις σε άλλο πλανήτη, έξω απο το δικό μας ηλιακό συστημα.
Εδω όχι απλα δεν θα σε σεβαστουν, αλλά θα σε υποχρεωσουν εσένα να απομακρυνθείς απο το χωρο αν δεν "γουσταρεις" να εισπνέεις τσιγαρίλα και να παθαίνεις καρκίνο ως παθητικός καπνιστής.
Και να ξέρεις πως η "ελευθερία" του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Τόσο καιρό υπηρχε (και συνεχιζει να υπαρχει) η καταπατηση των δικων μου δικαιωματων και δεν ειδα κανεναν να λεει κατι ή να με σέβεται......
Τόσο καιρό που δεν ισχυε κανένας νόμος περί απαγορευσης καπνίσματος είδαμε ποσο μας σέβονται οι καπνιστες...
Εχεις και παιδιά και πιστευω πως καταλαβαινεις ποσο κακο τους κανει να μπαινουν σε ενα χωρο μες τον καπνό της τσιγαρίλας.
Εχω και πολυ προσφατο παραδειγμα... Σημερα πηγαμε μια εκδρομουλα στην Τιθορεα Φθιώτιδος. Πηγαμε να κατσουμε σε μια καφετέρια μέσα επειδη εκανε λιγο κρυο και ειχα και το μωρο μαζί. Γινότανε ο ΤΕΚΕΣ κανονικοτατα. Πιάνω τον μαγαζάτορα και του λεω τι μ@λ@κιες ειναι αυτες και επιτρεπει αυτη την κατασταση και μου απαντάει "Αντε τωρα να τους πω να το σβησουν...". Εντωμεταξυ σε όλες τις καφετεριες γινόταν το ιδιο και αναγκάστηκα εγω με μωρο παιδί να προτιμήσω να κατσω εξω στο κρύο αντι να μπω μεσα στον τεκέ... Σου αρεσει αυτη η κατάσταση που επικρατεί στην επαρχία φιλε μου? Και χαίρεσαι κιολλας? Ευγε!
Τεσπα, δεν αξιζει να αναλυσω καν την κατασταση. Πρέπει να απαγορευτεί το τσιγάρο παντου. Ειναι σαν να προσπαθω να εξηγησω το γιατι αν αφησω μια πετρα από το χέρι μου θα παει προς τα κατω αντι για προς τα πανω...