Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ΙΜΑΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ Ε-101
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!
Εχει φτάσει η ωρα για αλλαγή στον ιμάντα και θα ήθελα την γνώμη σας.
Η αντιπροσωπεία μου ζητάει σχεδόν 300 ευρώ για τον ιμάντα,2 ρουλεμάν και
εργασία.Λόγω οικονομικής στενότητας μήπως ξέρετε πού μπορώ να βάλω
τα γνήσια ανταλλακτικά σε προσητή τιμή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλη χρονιά σε όλους!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλημέρα.Το ξέρω οτι ετσι θα είναι πιο οικονομικά αλλά εμπιστεύεσαι κάτι που δεν είναι το γνήσιο?Μήπως ξέρει κανείς τους κωδικούς απο τον ιμαντα και απο τα δυο ρουλεμάν για ε-101.Σκέφτομαι να ψάξω στο e-bay
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
εγώ άλλαξα ιμάντα και ρουλεμαν ταυτοχρονα με τον πατερα μου.εγώ έχω Ε101 και ο ο πατερας μου Ε111.επειδή επεμενα να τα παρω απο την toyota ο πατερας μου με αφησε να τα παρω αλλα τα δικα του τα πήρε απο την ιαπωνικη(με εξεραιση τον ιμαντα που πηρε απο toyota)εχουν περασει 2 χρονια και δεν θυμαμαι ποσο ειχαμε πληρωσει αλλα αυτό που μου έχει μεινει είναι οτι η μαρκα ηταν η ιδια στα ρουλεμαν.αν θυμαμαι καλα coyo.επομένως για ρωτα και στην Ιαπωνικη να δεις τιμες και πήγαινε ρωτα και σε ενα συνεργειο εξω ποσο θελει για εργασια
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
συγνωμη φιλε μου αλλα δεν θυμαμαι.η μαρκα απο τα ρουλεμαν μου ειχε μεινει μονο γιατι εγω τα χρυσοπλήρωσα και ο πατερας μου γελαγε αλλα αμα δεν παθεις δεν μαθαινεις.