Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
μετατροπη 101 1,3. σε gt 1,3
καλισπερα! θελω να μετατρεψο το κορολακι μου σε turbo, απο starlet, το μοτερ, σασμαν, κλπ, τα εχω. συγκεκριμενα εχω ολλο το starlet σε λειτουργεια και κυκλοφορια! θελω την βοιθια σας για μαστορια, τιμες κ.λ.π γιατι δεν ειναι καιροι για σκισιμο!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
Υπάρχουν ανάλογα θέματα στο forum τουλάχιστον άλλες 2 φορές! γιατί δεν κάνεις καμιά αναζήτηση πριν κάνεις νέο θέμα? ότι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια!!!
Nομίζω το δεύτερο σε καλύπτει ποιό καλά! αν είναι διαβασε τι έχω γράψει εκεί και συνεχίζουμε εκεί την συζήτηση. Η μετατροπή είτε είναι η corolla 101 είτε 111 είναι η ίδια.