Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
|
Φρένα από levin για 101 |
|
21-11-09, 17:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φρένα από levin για 101
Καλησπέρα σε όλους...το corollaki μου έχει πίσω ταμπούρα κ εμπρός μαμα δισκους γενικά σε αυτόν τον τομέα είναι εργοστασιακό...θέλω να τα αντκαταστήσω με πίσω δίσκους κ μπροστά καλύτερα κ ίσως μεγαλύτερα..έχω ακούσει για πίσω άκρα για δίσκο από g6,δαγκάνα λέβιν μπρος πίσω και κατανεμητή.αυτά θέλω νομίζω.Κάτι που θέλω να τονίσω,θέλω να βάλω μπροστά κανονικούς δίσκους στην διάσταση της δαγκάνας του λέβιν κ όχι να τορνίρω κτλ.έχω 15άρες ζάντες....αν κάποιος γνωρίζει κάποιον ή έχει αυτά τα ανταλλακτικά αφήνω κ τηλ....λόγο δουλειάς κ σχολής δεν υπάρχει χρόνος για ψακτική κ αναζήτηση...ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ την προσοχή σας...περιμένω βοήθεια..
ΜΑΝΩΛΗΣ 6936435380
|
21-11-09, 22:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Κάποια ιδέα??? Να τονίσω οτι αργότερα έχω σκοπό να βάλω το μοτέρ από starlet gt ή glanza,ελπίζω να με ικανοποιήσουν κ πάνω από όλα να με καλύπτουν από άποψη δύναμης στους 160 ίππους που επιθυμώ???!! ε??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19 : 21-11-09 στις 23:04.
|
22-11-09, 17:15
|
Μέλος
|
|
|
|
φιλε Μανωλη καλησπερα εχω το ee90 gti μπροστα εχω δαγκανες απο levin...15 αρες μπαινουν κουτι....αν ειχες 14αρες θα ειχες προβλημα
ολο το σετ φρενου levin μπροστα το οποιο ειναι 2πιστονο...ειναι φοβερο
|
22-11-09, 19:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Είναι δαγκάνα κ δίσκος 272 κομπλέ από λέβιν η μαμα δισκόπλακες 255?
|
22-11-09, 21:17
|
Μέλος
|
|
|
|
275 κομπλε ομως για τιμη δεν γνωριζω γιατι δεν τα ειχα βαλει εγω!
|
|
|
|
22-11-09, 22:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το θέμα το έχουμε αναλύσει πολλές φορές, αναζήτηση έκανες? να πω όμως ότι στην ΕΕ111/101 δεν μπαίνουν εντελώς κουτί, θέλει μερικές πατέντες. Συγκεκριμένα αν βρεις του levin (εγώ όσους ρώτησα δεν είχαν) για μπροστά λέω γιατι για πίσω κάνουν χαλαρά αφού έχω βάλει (τιμή γύρω στα 250 ευρώ) τα μπροστινά για να μπουν στα άκρα σου θέλει κάτι τρόχισμα στην βάση γιατί βρίσκει αλλιως κάνουν, αλλά θες 15αρες το λιγότερο. Ομως αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι δαγκάνες από ταξί avensis 2litro που είναι διπίστονες. Μου είπαν όμως 250 ευρώ!!! που βρήκα κάπου και με αυτές πας Toyota Κηφισσό και παίρνεις νέες δισκόπλακες και τα αντίστοιχα τακάκια. Δεν μπορείς να βάλεις τις δισκόπλακες του avensis γιατί είναι 5μπουλονες και έχουν διαφορετικό offset. Κάτι άκουσα για τις δισκόπλακες ότι για να χωρέσουν θέλουν τορνίρισμα κατά 1mm στην διάμετρο κάτι τέτοιο, αλλά ας πει αν ξέρει κανείς καλύτερα. Πάντως εγώ μοτερ 4E-FTE σχεδον μαμά με πίσω φρενα levin και μπροστά μαμίσια και τακάκια καφέ (Toyota ίδια με carina 2) και σωληνάκια υψηλής goodridge και υγρά DOT 5.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με τα παλια μου imitation τακάκια είχα προβλήματα υπερθέρμανσης στα μπροστινά φρένα. Δεν το ξανάκανε ακόμα με τα άλλα τακάκια. Να βάζεις γνήσια!
|
24-11-09, 12:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
|
28-11-09, 13:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Αρχικά με ενδιαφέρει να μεγαλώσω τα εμπρός φρένα κ άπειτα να δέσω κ το πίσω μέρος οπωσδήποτε γιατί πολλές φορές νιώθω πωσ πάω με τα μούτρα...επίσης θέλω να ρωτήσω αν αυτή η τρόμπα σερβό θα μπορεί να ποτίσει τις δαγκάνες με υγρά???Κώστα??
|
28-11-09, 15:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Αρχικά με ενδιαφέρει να μεγαλώσω τα εμπρός φρένα κ άπειτα να δέσω κ το πίσω μέρος οπωσδήποτε γιατί πολλές φορές νιώθω πωσ πάω με τα μούτρα...επίσης θέλω να ρωτήσω αν αυτή η τρόμπα σερβό θα μπορεί να ποτίσει τις δαγκάνες με υγρά???Κώστα??
|
Μανωλη εσυ εγραψες πρωτα τα μπροστα γιαυτο σου απαντησα.το πισω μερος δε θελει δεσιμο αν εχεις ως ενα απλο 1,6 4afe φρεναρει ικανοποιητικοτατα με τα ταμπουρα.απο κει κ περα αν εχεις ηδη βρει πισω ακρα βαλτα πανω κ μετα δες αν εχεις αναγκη απο βελτιωση μπροστα.δε χανεις ουτε το πεταλι ουτε τπτ αποσο ξερω μενα κατανεμητη εισαι κομπλε!αν ηταν ετσι εγω με τα χλμ που φρεναρω θαπρεπε να ψαχνω το πεταλι μπροστα στο ψυγειο...
28-11-09, 16:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Μανωλη να σε ρωτησω κατι? το αμαξι ειναι 1,3 ή 1,6 καθως επισης το αμαξι εχει ABS? Eγω παντως στο 111 το 1.6 που εχω βαλει μονο πισω δισκοφρενα φρεναρει πολυ καλυτερα απ οτι με τα ταμπουρα που ειχε.
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17550111 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|