Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Ταμπλώ / Part numbers |
|
20-11-09, 01:48
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ταμπλώ / Part numbers
Υπάρχει τρόπος να ελλατωθεί η φωτεινότητα του κόκκινου στο ταμπλώ ;
Πήγα χτες στην αντιπροσωπία και μου άλλαξαν 4 λαμπάκια από το ταμπλώ, δεν έβλεπα τίποτα από τις 4000 στροφές και δεξιά και θερμοκρασία και σήμερα το βράδυ που το δοκίμασα είναι πάρα μα πάρα πολύ πιο έντονο το κόκκινο φως. Υπάρχει κάπου κανένα τριμμερ που ελλατώνει τη φωτεινότητα ή πρέπει να λυθεί το ταμπλώ.
Αν πρέπει να λυθεί μπορεί να καθοδηγήσει κάποιος ;
Yπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του δείχνεις τι ανταλλακτικό θέλεις και σου λέει είναι το τάδε part number. Ψάχνω να βρω πχ το 2πλό σετ με τις γρίλλιες που είναι κάτω από το monitor.
Στην αντιπροσωπία θέλουν κάπου 120ευρώ για το παραπάνω και λέω να ψάξω και στο google μήπως και το βρω.
Έχω μια zze111 g6 του 2000.
Ευχαριστώ
|
20-11-09, 02:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μηπως εχει αυτο το πραγμα καπου στα αριστερα του ταμπλω, κατω απο τον αεραγωγο? Στην 101 τουλαχιστον το χε στη θεση ου ανεφερα πιο πανω. Στο ιδιο σημειο μαλιστα εχει και τον διακοπτη για το πισω φως ομιχλης (στο δικο μου παντα), δες το και πες μας.
|
20-11-09, 16:51
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Λοιπόν τέτοιος διακόπτης δεν υπάρχει στο δικό μου μοντέλο, αν και στο manual δείχνει ότι υπάρχει, στην θέση του υπάρχει το λαμπάκι του immobilizer.
Πήγα στην αντιπροσωπία και τους ενημέρωσα αλλά μου είπανε ότι έτσι είναι , γιατί είναι ακόμα καινούργια , μ@λ@κίες κοινώς. Θυμάμαι από την αρχή ότι το ταμπλώ στα manual αναφερότανε σαν κόκκινο με κυψέλες μέσα, πράγμα που τώρα με τον έντονο πολύ φωτισμό δε φαίνονται πια.
Το μεγάλο θέμα είναι ότι με ενοχλεί στη βραδυνή οδήγηση.
Στο αρχείο που ανεβάζω φαίνονται τόσο η παλιά λάμπα (δεξιά) όσο και μια καινούργια. Δεν ξέρω αν το μαύρισμα στην παλιά λάμπα έχει προέλθει με την πάροδο του χρόνου ή έτσι είναι για να επιτυγχάνεται ο χαμηλότερος φωτισμός.
Οι παλιές μου λάμπες είναι στα ~6Ω και η καινούργια στα ~22Ω. Δεν ξέρω πάλι αν οφείλεται η διαφορά στην παλαιότητα ή έτσι πρέπει να είναι.
|
21-11-09, 02:06
|
|
Administrator
|
|
|
|
Φιλε, καταρχας ειναι η παλαιοτητα της λαμπας, οτι με τον καιρο μαυριζει δηλαδη, αλλα μαλλον και το οτι σου εβαλαν πιο δυνατη λαμπα..
Θα σου προτεινα να πας σε ενα μαγαζακι και να παρεις 4 ιδιες με την παλια (30λεπτα η μια περιπου) και να τις φορεσεις!
Σου δινω επισης το λινκ απο το δικο μου κοντερ που ανοιξα για οτι χρειαστεις!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...E1%EC%F0%EB%F9
21-11-09, 02:11
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
συνηθως ολοι θελουν δυνατο φως... εσυ αν θες χαμηλοτερο και δεν υπαρχει τροπος ο πιο ευκολος τροπος ειναι να τους βαλεις καποτιτσες...
θα πεσει ο εντονος φωτισμος...
21-11-09, 08:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
αυτές οι λάμπες που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο για το ταμπλό του 101 είναι 3W και είναι ακριβώς ίδιες με της φωτογραφίας. Οι ψείρες δίπλα στα φώτα πορείας όπως και στην πινακίδα πίσω είναι λάμπες του ίδιου τύπου αλλά στα 5W.
με λίγα λόγια μπορεί να σου έβαλαν λάμπες 5W στο ταμπλό. συνήθως γράφουν επάνω οι λαμπτήρες τα χαρακτηριστικά τους. προσπάθησε να δεις στο μαυρισμένο λαμπάκι αν γράφει κάτι.
αλλιώς ψάξε στην αγορά για λάμπα 12ν 3W είναι φτηνή και αγόρασε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14539504 seconds (79,26% PHP - 20,74% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|