Εγώ είμαι της γνώμης να το δώσεις να πάρεις νέο αμάξι! πάντα TOYOTA ε? :PPpp όταν πριν μερικά χρόνια αποφάσισα να κάνω το starlet ep82 που είχα σε GT, έσκασα πολλά λεφτά γενικά άλλαξα σχεδόν όλο το αμάξι αφού είχα πορωθεί πολύ και άλλαζα τα πάντα, από τιμόνι μέχρι και καθίσματα άλλαξα και έβαλα buckets (2), και look GT δλδ προφυλακτήρες, μάσκες, αεροτομή, καπό μαζί με τα βαψίματα αν και το μοτερ έμεινε σε σχεδόν μαμά κατάσταση χάλασα πάρα πολλά χρήματα. Πάντως άξιζε και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή, πάρα μόνο όταν έγινε τροπέτο. Τουλάχιστον τα περιφερειακά του μοτερ + το ίδιο και διάφορα άλλα πράγματα μετακόμισαν στην ΕΕ111 που πήρα ειδικά για να βάλω το μοτερ αυτό πάνω (αφού δεν κατάφερα να το δώσω) και πάλι δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου ΟΥΤΕ στιγμή!!! μπορούσα απλά να το σκότωνα και να έπαιρνα νέο αμάξι αλλά δεν το έκανα. Όμως αν το αμάξι σου είναι μαμά, υπολόγισε ότι εκτός μοτερ, θες εξάτμιση, να κατέβει το intercooler μπροστά ή αεραγωγό στο καπό, ή να βάλεις άλλο μεγαλύτερο, θες εξάτμιση, ανάρτηση, φρένα τουλάχιστον πίσω (ίσως και μπροστά), γενικά είναι αρκετά τα χρήματα. Και να ξέρεις ότι λεφτά ρίχνεις στο αμάξι είναι σαν να τα ρίχνεις στον δρόμο! τα χάνεις και ποτέ δεν τα παίρνεις πίσω! Εσύ αποφασίζεις!
|