Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
|
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ........!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
26-10-09, 00:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα σε ολους της θεσσαλιας βλεπω οτι καποιες αλλες περιοχες αρχισαν να σκανε μυτη με συναντησεις κτλ. Μηπως να κανονισουμε και εμεις κατι συντομα. Σαν πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε αντε λοιπον οι υπευθυνοι να κανονιζουν και εμεις μαζι τους.... Παμε γερα.
26-10-09, 00:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα ηθελα κι εγω να το προτεινω αλλα με προλαβες. Ωστοσο και τα γενεθλια που ειχε το club τωρα την Παρασκευη θεωρουνται συναντηση, ασχετα αν καποιοι απο μας δεν πηγανε για τον οποιδηποτε λογο. Αυτο παντως που χω πεθυμησει ειναι τα καρτ. Αντε ρε παιδια, τωρα που εβγαλα κι εγω το διπλωμα επιτελους να κανουμε καναν γυρο παλι στην πιστα!!
edit: τωρα ειδα οτι εγαψες στο φορουμ Εδω Θεσσαλια". Αϊ καλα, με γεια τα ματια.....
|
26-10-09, 00:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πές τα ρε Γιώργο, αφύπνησέ μας!! Εγώ 13 μέχρι 17 Νοέμβρη, θα κατέβω Αθήνα. Και επειδή για 28 ή 29 Οκτωμβρίου δεν το βλέπω, προτείνω 7 ή 8 Νοεμβρίου. Τι λέτε και οι υπόλοιποι Θεσσαλοί??
τότε μην το πατήσεις!!!
|
26-10-09, 00:57
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Πιστευω πως 7 με 8 Νοεμβρη ειναι καλα ας μας πουνε και οι υπολοιποι θεσσαλοι!!!
26-10-09, 09:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Σορυ παιδια αλλα 7-8 νοεμβρη δεν θα ειμαι Λαρισα εχω ξενοικιασει και ειμαι αθηνα θα ερθω κατα τις 13 νοεμβρη αν θελετε να κανουμε κατι τοτε ολοι μαζι γιατι εχω καιρο να σας δω και μου εχετε λειψει.
26-10-09, 10:31
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Καλησπερα σε ολους της θεσσαλιας βλεπω οτι καποιες αλλες περιοχες αρχισαν να σκανε μυτη με συναντησεις κτλ. Μηπως να κανονισουμε και εμεις κατι συντομα. Σαν πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε αντε λοιπον οι υπευθυνοι να κανονιζουν και εμεις μαζι τους.... Παμε γερα.
|
7-8 Νοεμβριου ειναι καλη ημερομινια να βρεθουμε Αλλα φοβαμε οτι θα γραφτουν 200 ποστ και στο τελος δεν θα γινη η συναντησει Εγω ειμαι μεσα ας διαλεξουν οι υπευθυνοι μερος και ωρα
28-10-09, 13:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τελικα Guys ειπατε τιποτα για συναντηση για να ξερω να κανονισω αν μπορεσω να ρθω και γω αλλα οπως ειπε και ο προλαλλησας Μακατος θα γραφουν παλι 200 ποστ χωρις νοημα...
28-10-09, 17:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Πανο πιστευω πως αν το βλεπουμε αρνητικα δεν θα καταφερουμε τπτ. Εγω οπως ειπα ειμαι μεσα για 7 Σαββατο και 8 μετα της 1 γιατι εχω αγωνα. Περιμενω οι υπευθηνοι να πουνε την γνωμη τους ωστε να κανονισουμε σιγουρα. Σε αναμονη λοιπον.....
02-11-09, 10:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παιδιά μπήκε ο Νοέμβριος. Το σενάριο 7 ή 8 Νοεμβρίου έρχεται πιο κοντά πλέον. Θα ήθελα να ρίξω μια ιδέα. Από 6 έως 9/11 είναι η γιορτή της πολεμικής μας αεροπορείας. Τι θα λέγατε εαν τα συνδιάζαμε?!? Και ο Βόλος αλλά κ η Λάρισα έχει αεροδρόμιο!! Εεεεε?!?!? Λέω εγώ τώρα.. μήπως!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
02-11-09, 16:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τι να κανουμε στο αεροδρομιο.
Εγω μεσα για Σαββατο απογευμα.Καφεδακι ολοι μαζι παρεουλα, καπου ζεστα για κουβεντουλα και μετα ριχνουμε κανενα μεζε.
Ας κανονισουμε ωρα, γιατι λιγο πολυ, αρκετοι εργαζονται το Σαββατο.
Εαν καποιοι θελουν Κυριακη κανενα προβλημα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση |
VOGLIS LOYKAS |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
3 |
06-05-11 11:17 |
VIRTUAL συναντηση |
Fanis |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ |
68 |
22-04-10 18:50 |
Συναντηση |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
81 |
17-10-08 17:54 |
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
0 |
01-05-04 20:09 |
Page generated in 0,18282390 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|