ηρα ξερεις οτι ειναι δυσκολες οι εποχες...
λες να μην θελω να φτιαξω την 101?
λες να θελω να πουλησω την 101? λες να μην ξερω οτι δε θα με πιανει τπτ με την 101? ειδικα αν το μοτερ βγει 280+?
ο πιο βασικος λογος ( κατα την γνωμη μου) που πιστευω οτι πρεπει να μπει σε avensis ειναι γιατι ταιριαζει κουτι το τρυπιο καπο του caldina χαχαχχαα
απλα αμα μου ανοιξουν καπο με το avensis σε μια βδομαδα το δηλωσα...
και σιγα μην τρυπησω το καπο της 101 μου. αλλο θα αγορασω να το τρυπισω να το βαψω
με την 101 αμα μου ανοιξουν καπο τι κανω? τι θα πω? 1.3t? θα χασω και τ αμαξι στο τελος... ο βασικος μου λογος ειναι αυτος ειλικρινα.
αμα βαλω τον 3sgte στην 101 δε θα την πουλαω με την καμια.
και πιστεψε με τ αμαξι μπορει να μην παταει σαν golf κτλ αλλα στριβει με οσα οσα θες... και ΔΕΝ γερνει....
εχει σωστε ζαντες σωστα offset σωστα camber απιστευτα σωστα ρυθμιζμενη αναρτηση...
εχω δωσει πολλα πολλα λεφτα.
αλλα ολα τ αμαξια ειναι τρυπιοι κουμπαραδες...
και ας μη βαζουμε μυαλο δε μαμιεται μωρε...
μας αρεσουν τα modifications
αντε ξανα μανα να στησεις τ avensis...
ολα τα χρονια ετσι κανω γμτ. τα αγοραζω καραμαμα να ξερω τι παιρνω τα τουμπαναιζω και τα πουλαω...
αμα τελικα παρω avensis θα ψαξω να βρω το πιο φτιαγμενο. τρακαρισμενο να μην ειναι. αν δεν εχει και κινητηρα ακομα καλυτερα.
ηταν πατινι... η 101
αλλα πλεον εγινε skateboard.... αμερικανικο
για να στριψει μια στημενη Ε12 η ενα avensis οπως στριβει η 101 τουλαχιστον στην διαδρομη μου( πορτο γερμενο) θελουν ετη φωτος... και το εννοω
μια 111 πιστευω θα ναι ισαξια αμα ειναι στημενη σωστα.
ηρακλη λεγε γιατι θελω να ξερω τις διαφορες ρε. ιδεα δεν εχω