Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
αγορα αγροτικου 4χ4....ιδεες???
Παλιά 19-09-09, 21:54
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αγορα αγροτικου 4χ4....ιδεες???

καλησπερα οπως γραφω λογω και οτι ερχεται ο καιρος μας να μαζεψουμε τις ελιες μας ψαχνω να αγορασω ενα αγροτικο...αλλα ειμαι αναμεσα σε δυο κορυφαια στη κατηγορια τους...φυσικα το toyota hilux tornado και το nissan navara...αλλα πολυ ακριβο το toyota ρε παιδια. τι λετε εσεις? κανενας που να εχει ιδεα απο αγροτικα?
Παλιά 19-09-09, 22:07
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Nava...elist?OpenForm

http://www.toyota.gr/Images/Septembe...273-286904.pdf
Πιο ακριβο ειναι το απλο Navara παρα το Hilux. Για μενα οποιο και να παρεις εφοσον ειναι Ιαπωνικο το ιδιο κανει, απλα να αναφερω οτι Το Hilux που χει ο θειος μου απο το 1985 ακομα οργωνει την Λακωνια. Και δεν εχουμε και ευκολα εδαφη, ολο πετρα ειναι.
Παλιά 19-09-09, 22:33
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Προσωπική άποψη έχω μόνο από ένα Ford Ranger Wildtruck 3.0TDCi full extra που έχουμε στη δουλειά. Περίπου στα 27.000 το πήραμε πριν κάνα τρίμηνο περίπου. Εντάξει, είναι πραγματικά πολύ καλό, γρήγορο, πολυυυυύ ροπή, πολυτελέστατο μέσα με δερμάτινα καθίσματα, ηλεκτρονικές πυξίδες και όργανα για τις κλίσεις του αμαξώματος, φοβερό ηχοσύστημα με απίστευτη απόδοση για Ι.Χ., αλλά ρουφάει αρκετά έως πολύ... Πάντως, εάν είχα τα χρήματα για να πάρω κάποιο θα επέλεγα με κλειστά μάτια το Hilux Tornado... Αλλά όπως λες είναι όντως αρκετά τσιμπημένο...

Και ένα Navara επίσης καινούργιο που πήρε ένας υπάλληλός μας πριν από κάνα μήνα, με τα 174 άλογα, απλό σε εξοπλισμό, περίπου επίσης στα 27-28 χιλιάρικα, όμορφο και αυτό αλλά απλό εσωτερικά...
Παλιά 19-09-09, 22:55
Το avatar του χρήστη kostasgasparis
kostasgasparis Offline:

Μοντέλο: E11 - Kia pro cee'd 1.6
Περιοχή: Ν. ΜΑΚΡΗ
Δύναμη Σεβασμού: 219
kostasgasparis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μακρια απο NAVARA 200HP.Τα εργαλεια εχουν τοση πολλη δυναμη που ειναι υπερευαισθητα στο πισω διαφορικο.επισης τριζουν σαν τρελα.αν θες παντως να κουβαλησεις βαρος προτιμησε 4Χ2.αντεχουν πολυ περισσοτερα φορτια.αν παρολαυτα θες οπωσδηποτε 4Χ4 υπαρχει το παλαιοτερο NAVARA 133HP το οποιο ειναι εξολοκληρου made in japan.τρομερη ευκαιρια θυμηθειτε με.το HILUX ειναι κορυφαιο αλλα δεν νομιζω γενικα να αξιζει τοσο πολυ τα χρηματα του σαν επαγγελματικο κ μονο.σαν allaround ειναι ομως κορυφαιο...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-09, 23:14
Το avatar του χρήστη sorinkarp
sorinkarp Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA AE92 GTI 20V
Περιοχή: Kαρπενησι
Δύναμη Σεβασμού: 201
sorinkarp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κορυφη στα αγροτικα ειναι το HILUX.- αν πιστευεις οτι ειναι ακριβο τοτε κοιταξε για κατι αλλο(για μενα ΝΟ.2 ειναι το ΜΑΖDA)τωρα αν επιμενεις για NAVARA να ξερεις οτι στην NISSAN θα σε ξερουν σε λιγο καιρο με το μικρο σου ονομα...τα 200 ατια του πεφτουν πολλα με αποτελεσμα να σπανε συχνα πυκνα!ολα αυτα απο προσωπικη πειρα.εσυ αποφασιζεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-09, 00:27
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

ευχαριστω πολυ παιδια...επειδη ειμαι κρητη,ολες μας οι περιουσιες ειναι σε δυσβατα μερη.ολο βουνα και κατσαβραχα!οχι βεβαια οτι οι δρομοι μας ειναι σε καλυτερη κατασταση,αλλα ενταξει. η γνωμη μου για τα nissan ειναι και μενα η ιδια,δε κανει για πολυ σκληρη δουλεια και βαρια φορτια το 200αρι. μαλλον σε toyota θα καταληξω,αλλα το ψαχνω πολυ.εχω εμπειρια απο παλιο hilux που το εχουμε ακομα...αλλα δε παει αλλο πια....εχει καταρευσει! η μηχανη τους παντως ακομα ειναι αστερι.σταγονα λαδι δε καιει....και ελαχιστη βενζινα.
Παλιά 20-09-09, 00:38
Το avatar του χρήστη sorinkarp
sorinkarp Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA AE92 GTI 20V
Περιοχή: Kαρπενησι
Δύναμη Σεβασμού: 201
sorinkarp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν το θελεις μονο για δουλεια και ψαξε βρες ενα HILUX απο 2002 εως 2005 γιατι τα καινουργια...εχουν γινει κυριες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-09, 09:28
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog Εμφάνιση μηνυμάτων
...αλλα ειμαι αναμεσα σε δυο κορυφαια στη κατηγορια τους...φυσικα το toyota hilux tornado και το nissan navara...
Δεν υπαρχουν δυο κορυφαια.Η κορυφη χωραει μονο εναν.Θα δουμε μετα απο 15 χρονια η πολυτελεις σαβουρα τις Nissan που θα ειναι.
Η Καρδιτσα που εχει αρκετα αγροτικα(ελαφρυα φορτηγα) δεν εχω δει ουτε ενα Nissan απο τις παλιοτερες γενιες, που σημαινει οτι τα φτυσανε.Αντιθετα βλεπω hillux 20ετιας.
Σημαντικοτατος παραγοντας ειναι οτι τα Nissan τα εγκαταλειψανε οι γυφτοι, που παιρνουν μονο Hillux.Προφανως μπαινανε μεσα, καθως οτι πατατα και κρεμυδι πουλουσαν και καρπουζοπεπονα το καλοκαιρι τα διναν για βλαβες.
Παλιά 20-09-09, 11:17
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπαρχουν δυο κορυφαια.Η κορυφη χωραει μονο εναν.Θα δουμε μετα απο 15 χρονια η πολυτελεις σαβουρα τις Nissan που θα ειναι.
Η Καρδιτσα που εχει αρκετα αγροτικα(ελαφρυα φορτηγα) δεν εχω δει ουτε ενα Nissan απο τις παλιοτερες γενιες, που σημαινει οτι τα φτυσανε.Αντιθετα βλεπω hillux 20ετιας.
Σημαντικοτατος παραγοντας ειναι οτι τα Nissan τα εγκαταλειψανε οι γυφτοι, που παιρνουν μονο Hillux.Προφανως μπαινανε μεσα, καθως οτι πατατα και κρεμυδι πουλουσαν και καρπουζοπεπονα το καλοκαιρι τα διναν για βλαβες.
για τα δεδομενα του τοπου μου,οποιος παρει αγροτικο θα παρει ενα απο τα δυο.εμενα προσωπικα με γεμιζει παρα πολυ το toyota και απο προσωπικη εμπειρια. απλα επειδη το θελω ητε καινουριο ητε πολυ ελαφρως μεταχειρισμενο,θελω και τις δικες σας γνωμες,για τυχων προβληματα..υποψην οτι το δικο μου τουοτα ειναι του 1974!!
Παλιά 20-09-09, 12:55
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη εχει το αφεντικο μου το Navara με τα 174 μπορω να πω οτι ειναι καλο μονο για ταξιδια...Σαν αγροτικο παντα...Για σκληρη δουλεια δεν κανει...Ενα παραδειγμα προσφατο ειναι οτι κολλησε μεσα στην λασπη η κλουβα της δουλειας και ηρθε να την βγαλει αλλα δεν καταφερε τιποτα...Εχανε με τα 4...Και πηγα πηρα το Hillux του πατερα μου με τα 80 αλογακια του 15ετιας και εβγαλε την κλουβα χωρις να ζοριστει καν...
Και επειδη εχω οδηγησει και το tornado μπορω να πω οτι εχει τρομερη δυναμη...

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λαστιχα 185R14 αγροτικου keichi Zήτηση - Διάφορα 1 22-04-19 09:04
Αγορα Ε12 Λαμπρος Κ. TOYOTA COROLLA E 12 22 02-05-13 22:21
ιδεες και προτασεις για την συναντηση στο βολο στις 2 μαρτιου Χρηστος ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 54 01-03-08 20:59
νεα αγορα Pantelis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 14-04-07 20:55
Σαββας Και Ιδεες Για Τη Τσουπρα Του GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 10 12-01-06 16:34

Page generated in 0,18191600 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com