Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Και εγώ δεν ψήνομαι να σκάσω πολλά λεφτά (για ενισχυτές και κτλ.) θέλω να αλλάξω τα μαμά μπροστά που έχει και να βάλω και πίσω, θα προτιμούσα να βάλω στις πόρτες, αλλά [FONT='Tahoma','sans-serif']θα μπορούσα μόνος μου να τοποθετήσω τα 16αρια ηχεία πίσω οι δεν υπάρχουν οι ανάλογες τρύπες – υποδοχές για βίδες στο μεταλλικό πάνω στο οποίο στηρίζονται τα γιατί δεν είχε από την μάνα του πίσω ηχεία! Όσο για το πλαστικό στην ταπετσαρία ανοίγει εύκολα τρυπά, έχω ένα ντρεμελ και έχω κάνει πολλές τρύπες σε πλέξη γκλας για το πσ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα απλός με καίει να έχει στηρίγματα στην πόρτα να στηρίζεται καλά ώστε να μην τρίζουν.
[FONT='Tahoma','sans-serif']Nikcarina [FONT='Tahoma','sans-serif']εσένα είχε και στις πίσω τις πόρτες και έβαλες και στην εταζέρα? Παιδιά θα καθίσω να δω στο μανυαλ του χεινς πως λύνουν οι πίσω οι πόρτες και θα δω τελικά αν θα βάλω στις πόρτες. Επίσης αν μπορείτε να μου προτείνετε κανένα ηχείο για τις πόρτες και κανένα για την εταζέρα, όχι τίποτα τρελά λεφτά! Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου!
[/font][/font][/font]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 09-08-09 στις 21:33.
|