Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ |
|
22-07-09, 16:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
παιδια εχω ενα συναγερμο της Gemini η καπως ετσι αλλα ειναι κουτσουρο μπορει να κουνας το αμαξι σαν τρελο να το χτυπας κτλ και να μην κανει τιποτα μονο οταν βαζεις το κλειδι στην μιζα..και λεω να τον αλλαξω και θελω βρω εναν που να κλεινει και τα παραθυρα σε περιπτωση που τα ξεχασω..απο τιμες τι παιζει και απο μαρκες..??
|
22-07-09, 17:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
αυτο με τα παραθυρα το κανεις σε οποινδηποτε συναγερμο γιατι ειναι ξεχωριστη πλακετα...
κανε μια ερωτηση στον Φανη που φερνει αρκετους και σε καλες τιμες με τηλεοιδοποιειση χωρις ο,τι θελεις
2104256663
22-07-09, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοίτα οι τιμές πάνε ανάλογα με τι θες να έχει ο συναγερμός! μπορεί να έχει 180 ευρώ, μπορεί να πάει και 500-600!!! εγώ έχω elser με τηλεειδοποίηση στο starlet GT και μετά επειδή η corolla είχε εναν cobra παλιό, τον ξήλωσα και έβαλα τον elser. Επίσης η πλακέτα για τα ηλεκτρικά παράθυρα μπορεί να μπει σε όλους (σχεδόν) και πάει κοντά στο 80αρι με τοποθέτηση (έτσι μου είχαν πει), την είχα στον cobra και την έβαλα στον elser και παίζει άψογα. Εμένα αρχικά είχε πάει κοντα 400 ευρώ (χωρίς τοποθέτηση) και έχει τηλεειδοποίηση, αντικραδασμικό 2 ζωνών, ογκομετρικό 2 ζωνών με περιμετρικό σύστημα, κοιλιώμενους κωδικούς, αναγνώριση ιδιοκτήτη και πλήρη προγραμματισμό. Επίσης έβαλα τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές από το σταρλετ και τις συνδύασα με τον συναγερμό. Αν θες να δεις έχω κάνει how to αν ψάξεις στο forum. www.elser.gr
|
22-07-09, 20:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εμένα αρχικά είχε πάει κοντα 400 ευρώ (χωρίς τοποθέτηση) και έχει τηλεειδοποίηση, αντικραδασμικό 2 ζωνών, ογκομετρικό 2 ζωνών με περιμετρικό σύστημα, κοιλιώμενους κωδικούς, αναγνώριση ιδιοκτήτη και πλήρη προγραμματισμό. Επίσης έβαλα τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές από το σταρλετ και τις συνδύασα με τον συναγερμό.
|
Ελεος ρε Νικηφορε... Σε σταρλετ τον εβαζες τον συναγερμο, όχι σε φεραρι...
|
22-07-09, 21:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εννοείς για την τιμή??? έχε χάρη που ήταν φιλαράκι το παιδί και τα πήρε όλα και ποιο φτηνά και δεν μου πήρε και τοποθέτηση και μου έδωσε και τα σχέδια εγκατάστασης (κανονικά δεν τα έδιναν μαζί). Αλλιώς θα πήγαινε κατά πολύ πάνω από 500 ευρά. Τότε ήταν απο τα κορυφαία μοντέλα της Elser. Eίχε και κανα δυο καλύτερα. Εμένα βασικά δεν έχει αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα και να ξεκινάει το κινητήρα με κουμπί ή turbo timer. (υπάρχουν και τέτοιοι). Επίσης γίνεται και λέω να το κάνω να έχουμε τηλεειδοποίηση και με κινητό! οπότε αν βαρέσει απλά μας καλεί στο κινητό μας!
|
22-07-09, 21:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
γιατί ρε Μιχάλη τα starletakia δεν τα κλέβουν?και εγώ περίπου σε αυτά τα λεφτά είχα πληρώσει τον δικο μου αλλά με τοποθετηση
|
22-07-09, 22:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κάτω από 300 ευρω συναγερμοί για μένα είναι επιοικώς μούφες! για να μη πω και κάτω από 400 ε? θέλουμε και αξιόπιστο συναγερμό όχι να βαράει χωρίς λόγο και χωρίς αιτία μετά από λίγο καιρό και να αναγκαζόμαστε να τον κλείνουμε για να κοιμόμαστε ήσυχοι! Εγώ τον έχω από το 2003 η 2004 δεν θυμάμαι ακριβώς και δεν είχα ποτέ προβλήματα! περιττό να πω ότι το τηλεχειριστίριο και φυσικά η τηλεειδοποίηση πιάνει στου διαόλου τη μάνα! :Pppp
|
23-07-09, 10:38
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
εμενα ρε παιδια δε πα να το φερεις τουμπα δε χτυπαει ο ατιμος..ενω στο corsa της μητερας μου κλ@νεις που λεει ο λογος διπλα του και χτυπαει...επισης κλειδωνει το αμαξι σε 20΄σε περιπτωση που βγαλεις το κλειδει απο την μιζα και κλεισεις τις πορτες και δε το ακουμπας
|
23-07-09, 10:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Κοιτα... και εμενα ετσι ειναι αλλα επειδη το επελεξα εγω. Ειναι δλδ συναγερμος μονο εσωτερικου χωρου και θα βαρεσει μονο σε περιπτωση που γινει παραβιαση στο αμαξι, και όχι επειδη περασε διπλα ενα παπι με κομμενη εξατμιση...
Ετσι ξερω πως αν χτυπήσει... πρεπει να κατεβω με το ροπαλο του baseball κατω...
|
23-07-09, 11:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
αμα το σηκωσουν(χτυπα ξυλο)τι κανεις μετα??..τσαμπα και το ροπαλο
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Συναγερμος σε G6 |
scarab1987 |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
23 |
17-11-23 07:54 |
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ |
taxidriver109 |
TOYOTA COROLLA E 12 |
8 |
29-11-12 19:51 |
συναγερμος |
γιωργος724 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-04-11 18:45 |
συναγερμος ε12 ??? |
axilleas7 |
TOYOTA COROLLA E 12 |
20 |
28-02-11 15:35 |
Συναγερμος... |
Anonymous |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
6 |
18-05-04 23:43 |
Page generated in 0,17192411 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|