Καλησπέρα παΐδια, έχω ένα auris 1400αρι (έκδοση trendy),
Από την πρώτη μέρα που το πήρα άκουγα ένα περίεργο “κτύπο” πίσω δεξιά όταν έπεφτα σε λακκούβα ακόμη κ όταν ο δρόμος είχε μικρά “σαμαράκια”.
Το περίεργο είναι ότι όταν έβαζα μέσα κ δεύτερο άτομο, ο θόρυβος αυτός ως δια μαγιάς εξαφανιζόταν εντελώς!!!
Το θόρυβο αυτό τον εντόπισα κοντά στο πίσω δεξιά κάθισμα, κοντά στη ρόδα και ακουγόταν στην αρχή σαν ένα τακ – τακ – τακ σαν κάποιος να κτυπάει ελαφρά τα πλαστικά μέρη τις πόρτας ή του πορτ-παγκαζ με το χέρι του.
Πήγα αμέσως στη αντιπροσωπία κ φυσικά αυτοί μ είπαν πως δν ακούν τίποτα και πως είναι τα αμορτισέρ που είναι καινούργια κ θέλουν στρώσιμο.
Τελικά, συμβιβάστηκα με αυτό και τους πίστεψα.
Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος από τότε, κ μια μέρα που πήγαινα με το auris γεμάτο επιβάτες (2 μπροστά -3 πίσω) έπεσα σε μια μικρή λακκούβα κ άκουσα ένα δυνατό ΤΑΚ-ΤΑΚ σαν κάποιος να χτύπησε τη λαμαρίνα με σφυρί από τη μέσα μεριά.
Πήγα στη αντιπροσωπία κ μ είπαν αλλαγή πίσω αμορτισέρ, καπάκια, κάποια σινεμπλοκ, βραχίονες πίσω δισκοφρένων και λαστιχάκια στη κολόνα του τιμονιού!!!! Ευτυχώς που τα καλύπτει η εγγύηση…
Ρε παιδία αν είναι δυαντον!! Το αυτοκίνητο το έχω μονό 1 χρόνο κ έχω κάνει μόνο
5800 KM (ήταν κλισμένο σε γκαράζ λόγο στρατού!!)
Έχει συναντήσει άλλος αυτά τα προβλήματα? Ή μονό εγώ τα έχω?
Τελικά πολύ μουφα αυτοκίνητο το auris, όλο προβλήματα είναι.
Αχ ρε corolla! Τι ήθελα κ σε πούλησα? Μια χαρά αυτοκίνητο ήσουν!!!