Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Μου έκλεψαν τους κωδικούς από τα κλειδιά. |
|
15-02-09, 18:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μου έκλεψαν τους κωδικούς από τα κλειδιά.
Χτες το απόγευμα μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι μου και εκτός των άλλων βρήκαν και το γκρι κλειδί από το corolla που έχει πάνω τους κωδικούς.Δε το πήραν μαζί αλλά σίγουρα το είδαν γιατί το βρήκα πεταμένο σε άλλο δωμάτιο.Τι θα κάνατε στη θέση μου?Ποιο είναι το κόστος για να αλλάξω κλειδιά κτλ?
|
15-02-09, 18:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δλδ τι λες? Οτι ειχαν μαζι τους κερι ή σαπουνι και το αντιγραψανε? Τραβηγμενο μου ακουγεται.
Ακομα και ετσι ο συναγερμος θα βαρεσει αν δεν απενεργοποιησουν το κεντρικο κλειδωμα. (Εκτος αν ειχες και τον κωδικο του γκρι κλειδιου επανω οποτε μπορεις απλα με μικρο κοστος να αλλαξεις τν συχνότητα του κεντρικου κλειδωματος).
Πάντως για να αλλαξεις κλειδια και κλειδαριες το κοστος ειναι περιπου 500 ευρω.
Το ξερω γιατι το εχω κανει, αλλα εμενα μου κλέψανε το κανονικο κλειδι
|
15-02-09, 18:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Δε λέω αυτό.Αν κράτησαν κάπου τους κωδικούς δε μπορούν να βγάλουν αντικλείδια?Το γκρι κλειδί έχει πάνω κάτι χαρτάκια με κωδικούς.Αν τα αντέγραψαν κάπου δε γίνεται να βγάλουν κλειδιά ή να ξεκλειδώσουν το κεντρικό κλείδωμα?
|
15-02-09, 18:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Γι΄αυτο λεω πως απλα μπορεις να πας σε μια αντιπροσωπία και να σου αλλαξουν τον κωδικό του κεντρικού κλειδώματος.
Κάνε ενα τηλεφωνο σε μια αντιπροσωπία και ρωτα τους. Ρωτα δλδ αν κανεις αυτο που σου λεω, και εφόσον δεν σου εχουν κλεψει κανενα κλειδι, αν θα εισαι 100% ασφαλής. Το κοστος ειναι πολυ μικρο.
Αλλιως, αν πας για γενικη αλλαγη κλειδιων/κλειδαριων... το κοστος πάει πολυ.
|
15-02-09, 18:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Οι κωδικοί είναι για να παραγγείλεις καινούργιο κλειδί, κομμένο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι επαναπρογραμματισμό του ιμομπιλάιζερ, κάτι που έχω κάνει κι εγώ στο παλιό μου Yaris όταν έχασα το ένα κλειδί. Δεν θυμάμαι το κόστος, δεν ήταν πάντως πολύ ακριβά...
15-02-09, 21:08
|
|
|
|
|
ρε παιδια αν ηθελε ο κλοεφτης να κλεψει το αμαξι,πολυ απλα θα επερνε το κλειδι..γιατι να μπει σε τετοιες διαδικασηες???
ασε που το παιδι αν δεν εβλεπε το κλειδι μπροστα του πεταμενο κ οι κλεφτες το ειχαν παρει,ποιος ξερει ποτε θα το αναζητουσε..μεχρι να το καταλαβει θα του ειχαν κλεψει το αμαξι(λεω τωρα εγω)!περα απο αυτο δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα..αντε πηραμε τον κοδικο κ παμε στην αντυπροσωποια για κλειδι!Δεν θα ζειτεισουν αδειες κτλ κτλ;;εγω απλα θα εκανα αυτο που ειπαν κ τα παιδια..επαναπρογραμματισμό του ιμομπιλάιζερ κ τιποτα παρα περα..
|
15-02-09, 21:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
τα πράγματα είναι πολύ απλά.άμα θέλουν να το πάρουν ότι και να κάνεις θα το πάρουν.πάντως στη περίπτωση σου φίλε μου ένας επαναπρογραμματισμός του ιμομπιλάιζερ και ένας καλός συναγερμός χρειάζεται
|
16-02-09, 00:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
τα πράγματα είναι πολύ απλά.άμα θέλουν να το πάρουν ότι και να κάνεις θα το πάρουν.πάντως στη περίπτωση σου φίλε μου ένας επαναπρογραμματισμός του ιμομπιλάιζερ και ένας καλός συναγερμός χρειάζεται
|
συμφωνω απολυτα,ειναι να μην σε βαλουν στο ματι!!!!
|
16-02-09, 19:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καταρχήν αν θέλανε να στο πάρουν θα το είχαν ήδη κάνει! μην ανησυχείς τώρα δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις είναι πανάκριβα! και έχω και μια ερώτηση! είδα στο toyota EPC για το imobilizer δείχνει αισθητήρες κάτι στις πόρτες και πορτμπαγκαζ, αν δλδ βγάλουμε αντικλείδια οι πόρτες δεν ανοίγουν??? πιάνει και εκεί το immobilizer? επίσης ποιο φτηνά θα σου πήγαινε να βάλεις συναγερμό με αναγνώριση ιδιοκτήτη πχ Elser παρά να αλλάξεις κλειδιά κτλ του immobilizer.
|
15-02-09, 22:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
ο κωδικός στο πλαστικό χαρακτηρίζει το κόψιμο του κλειδιού και το σήμα για το ιμομπιλαιζερ? νομίζω είναι το ένα από τα 2
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17687201 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|