Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
|
ae 111 levin |
|
13-02-09, 22:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σκύδρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ae 111 levin
Γειά σας φίλοι μου.Μετα απο τελειοπιοιση του μοτέρ μου,αποφασισα να κανω μια βλακία.Αν γνωρίζεται που μπορώ να βρώ μούρη απο ΑΕ 111 Levin ή καπό, φτερά, προφιλακτίρα ,φανάρια και μετοπη.....Μπορει να σας φανει αστιο αλλα θέλω να το κανω...Μην αναρωτηθιται πως θα ταιργιάξουν,πιστεψτε με θα τα καταφέρω...
Thanks_by_trd_koutavi
|
13-02-09, 22:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν πας στην λιοσιων έχει στους μαντράδες ολόκληρα τροπέτα.το θέμα είναι αν αξίζει
|
|
... |
|
13-02-09, 23:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σκύδρα
|
|
...
Tι να πώ! το Modifing ειναι αρώστια...να πώ την αλήθεια δεν καιγομαι και πάρα πολή αλλα λιγω να μου γιρίσει το μυαλό θα το κάνω όπς και με την μετατροπή.
|
14-02-09, 00:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
τα πραγματα ειναι απλα σκεψου κατι αλο εσυ το κανεις απλα για εμφανιση, αλα δεν σκεφτεσαι αν το αμαξι αλαξει και σε αλους τομεις... δεν το εχω ξανα δει κατι τετοιο, αρα δεν ξερω αν θανε πετυχημενο, θα σου πω μονο τα αρνητικα, μπορει να χασει σε αεροδυναμικη το αυτοκινητο ακομα και σε μια μικρη συγρουση να μην εχει τα αποτελεσματα που θαχε πριν, και να του διμιουργησεις παραπανω ζημια τοσο εξωτερικα αλα και εσωτερικα. Το συνολο τον εξαρτηματων που εχουν κατασκευαστει για αυτο, οπος και για το καθενα μοντελο ειναι να αποροφανε καπια δυναμη σε αυτη την καροτσα, αν εσυ το αλαξεις με κατι ισχυροτερο πχ η λιγοτερο προσταευτικο απο πριν θα εχεις αρνητικα αποτελεσματα.
|
14-02-09, 02:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ε τοτε δεν πρεπει να βαζουμε κ αφτερμαρκετ προφυλακτυρες.δοκιμασε το ωραιο θα γινει αν πετυχει.μπορεις να τα παρεις κ ιμιτατιον.
|
14-02-09, 02:36
|
|
Moderator
|
|
|
|
Να ξερεις φιλε οτι ο καθε πρωτοπορος σε καθε εγχειρημα τραβαει και το αναλογο κουπι!!!Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι αμα το πραγματοποιησεις το αμαξι σου θα ειναι μοναδικο
|
.... |
|
14-02-09, 03:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σκύδρα
|
|
....
Φίλε μου Alex-g δεν ηπα οτι θα επέμβω στο σασί του σκάφους..το μόνο που θα αλαξω ειναι η μέτόπη μαζι με την τραβέρσα για να κουμπόσουν τα φανάρια και ο προφιλακτιρας τπτ αλλο οσο για το καπό και τα φτερά θα κουμπόσουν αψωγα.Το αν φενεται ωρέο θα το δουμε οταν βρώ τροπέτο και αρχήσω να το δουλευω.και ισος ειναι μοναδικό οπος λέτε....
|
14-02-09, 05:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ε τοτε δεν πρεπει να βαζουμε κ αφτερμαρκετ προφυλακτυρες.δοκιμασε το ωραιο θα γινει αν πετυχει.μπορεις να τα παρεις κ ιμιτατιον.
|
ναι και τουσ μαζευεις μετα
|
|
... |
|
14-02-09, 12:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σκύδρα
|
|
...
Σε βλέπω πολή αρνυτικό φίλε Alex...Τέλος πάντον αν ξέρεται καποιο τηλ. μαντρά και αν ειναι δυνατόν απο βόρεια ελλάδα ακόμα καλήτερα
|
|
caldina |
|
14-02-09, 13:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
caldina
φιλε μου ψαχνεσαι λαθος ....ψαξε απο εξωτερικο και μονο για caldina μετατροπη και θα γινει απιστευτο .
http://kooi02.tripod.com/tomi_t/CALDINA97.jpg
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17632794 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|