Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
βοηθεια παρακαλω....
γεια κ χαρα
εχω ενα corollaki sr5 του 1974 και μολις πριν απο λιγες μερες το εβαλα μεσα για λαμαρινες κτλ
θα μου χρειαστουν καποια αξεσουαρ και ισως και ανταλλακτικα.
υπαρχει καποιο μαγαζι η καποιο site στο net που θα μπορουσα να παρω???
η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη....
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
φίλε μου καλός ήρθες στην παρέα μας.ο κυριάκος (enduraske30) θα σε βοηθήσει ως πλέον αρμόδιος μιας και είναι της παλιάς σχολής και έχει κάνει ανακατασκευή αλλά και πολλά άλλα παιδιά.δεν έχεις παρά να περιμένεις να δουν το μήνυμά σου
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
endurasKE-30
στείλε του και ένα προσωπικό μηνυμα.πάτα πάνω στο όνομα που έχω γράψει και θα σε βγάλει σε μία σελίδα.κάπου στη μέση και δεξιά έχει επιλογή αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
μαγκες ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας
βασικα δεν γνωριζω ακριβως ποιο μοντελο ειναι
βρηκα κατι φωτο σε ενα αγγλικο σιτε και το sr5 ειναι ολοιδιο με το δικο μου βεβαια ενα λαβω υποψη τον αριθμο πλαισιου αρχιζει με κε25........αυτο ειναι το μαντελο????
θα προσπαθησω να του ξαναδωσω ζωη οπως ακριβως ηταν στα νιατα του.
δεν γνωριζω ακομα τι ακριβως θα μου χρειαστει μιας και τωρα αρχισε το λυσιμο αλλα σιγουρα αξεσουαρ θα παιξουν....
εαν γνωριζει καποιος καποιο site που να ασχολειται με αυτο ας με βοηθησει
αυτο που ψαχνω πολυ καιρο ασχετο με την ανακατασκευη ειναι ενα 5αρι σασμαν και διαφορικο γιατι το μαυρο κουραζεται πολυ και ταλαιπωριεται η 1166 μηχανη του ο μηχανικος μου ειπε οτι παει απο starlet.
ευχαριστω προκαταβολικα