Βοήθεια με λογαριασμο e-mail
Καλημερα και καλη χρονια.
Θα ηθελα την βοηθεια των ειδικών σε Η/Υ πάνω στο ακολουθο θέμα.
Θέλω να φτιάξω το e-mail μου ωστε να ειναι web based για να μπορω να τσεκαρω τα μηνυματα μου απο οποιοδήποτε υπολογιστή αλλά να φαινεται σε ολους τους υπολογιστες που χρησιμοποιω τα incoming mail και τα send mail.
Θα το κανω πιο λιανα...
Στο γραφειο εχουμε 2 υπολογιστες και εχω και δύο στο σπιτι. Ας τα ονομάσουμε πχ 1, 2, 3, 4.
Θέλω όταν στελνω ενα e-mail πχ απο τον Νο1 Η/Υ του γραφείου να φαινεται στα send και των υπολοιπων 2, 3 και 4.
Αντίστοιχα, θέλω όταν κάποιος μας στελνει ενα e-mail να το λαμβάνουνε και να φαινεται στα inbox και των 4 υπολογιστων και οχι, αν το ανοιξουμε πρωτα απο τον No1, να μη φαινεται στο inbox των 2, 3 και 4.
Χρησιμοποιω την εταιρία VIVODI η οποια παρεχει διευθυνση e-mail (mymail.vivodinet.gr) οπου δινεις username και password για να μπεις και να τσεκαρεις τα mail σου αλλα το interface ειναι ελεεινό (νομιζω ειναι horde)... Εγω θελω να δουλευω τα mail μου μεσω outlook express...
Γινεται κατι τετοιο? Γνωριζω πως γινεται μεσω καποιων εταιριων (πχ δαναος) αλλά πρεπει να πληρωνεις κατι τρελες συνδρομες και δεν μας συμφερει.
Υπάρχει εναλλακτικη?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 02-01-09 στις 13:55.
|