Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Αλλαγη φουσκας μπιλιοφορου! |
|
16-12-08, 21:30
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αλλαγη φουσκας μπιλιοφορου!
τις τελευταιες μερες οταν εκανα οπισθεν σε ανιφορα με τερμα το τιμονι δεξια,ακουγωταν ενα ψιλο ''κρακ..κρακ''!τελικα σημερα που σηκωσα το αμαξι διαπιστωσα οτι εχει τριπισει η φουσκα..ρωτησα στην τουοτα κ μου ειπαν οτι παει πακετο με την εσωτερικη φουσκα κ κοστιζει 70 ευρω χωρις εργασια..Δηλαδη ελεος ρε παιδια,γιατι να ειναι πακετο με την αλλη κ γιατι να κοστιζει τοσο πολυ?Τεσπα..Επειδη επρεπε να την παραγκειλω κιολας κ εγω ηθελα να την ναλλαξω αμεσα για να μην εχω αλλα και λογο της τιμης φυσηκα .. την αλλαξα σημερα κιολας με μια εμποριου κ μου στοιχεισε σινολικα 35 ευρω με εργασια..η διαφορα τους ειναι οτι η γνησια ειναι πλαστικη ενω αυτη που εβαλα ειναι λαστιχενια..
|
16-12-08, 21:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μηπως εννοεις φουσκα ημιαξονιου? Το ιδιο εχω παθει ηδη 2 φορες εγω, αλλα δεν ηξερα οτι η γνησια ειναι πλαστικη. Οταν λες εσωτερικη φουσκα τι ακριβως εννοεις?
|
16-12-08, 21:55
|
|
|
|
|
λοιπον μαστορας δεν ειμαι οποτε αν πω καμια μακακια,συκγχωρεστε με..Απο οτι ειδα εχει 2 φουσκες στην μια μερια,2 στην αλλη!μια για τον μπιλιοφορο,μια για το ιμιαξωνιο..ε.. εμενα τριπισε του μπιλιοφορου!
Για να καταλαβεις..ποια λεω..ειναι αυτη που και κατεβασμενο να ειναι το αμαξι(οχι σε ραμπα δηλαδη)αν στρηψεις το τιμονι ,φενεται.
|
16-12-08, 23:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αυτήν εδώ εννοεί προφανός ο φίλος μας mpesikos αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι λαστιχένια.τουλάχιστον στα Ε101 γιατί προχτές άλλαξα και εγώ την αριστερή(το γαμώτο είναι ότι μόλις πριν λίγες μέρες είχα πλύνει το αυτοκίνητο και τη μηχανή και η ζάντα αλλά και αρκετά πράγματα κοντά στη φούσκα έγιναν μέσα στο γράσο) και αύριο μεθαύριο θα αλλάξω και την απέναντι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-12-08 στις 23:23.
|
17-12-08, 01:12
|
|
|
|
|
Ναι αυτην λεω..
|
17-12-08, 01:38
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Λαστιχάκι, είναι Μπάμπη, λαστιχάκι.
Και αλλάζει μόνη της η εξωτερική, χωρίς την εσωτερική.
Απλά, τα παλικάρια θέλουν να βγάλουν το κάτι τις τους...
Κατά τα γνωστά, δηλαδή...
Αν, όμως, έκανε το ανατριχιαστικό ηχητικό εφέ (κρακ, κρακ, κρακ) τότε άρχισε να ψάχνεις για μπιλιοφόρο από τώρα (και δεν είναι και φθηνός, αν θυμάμαι καλά)...
Πάνος.
ΥΓ: Έχω αλλάξει δύο φορές την αριστερή εξωτερική, μία λόγω φθοράς και την άλλη λόγω υπερβολικού σφιξίματος του κολιέ συγκράτησης από τον μηχανικό μου.
|
|
|
|
17-12-08, 02:06
|
|
|
|
|
[quote=PeterIoannou;321527] Λαστιχάκι, είναι Μπάμπη, λαστιχάκι.
Παράθεση:
Eγω Πανο οπως ειπα μηχανηκος δεν ειμαι..οτι μου ειπαν λεω το καημενο..
|
Και αλλάζει μόνη της η εξωτερική, χωρίς την εσωτερική.
Απλά, τα παλικάρια θέλουν να βγάλουν το κάτι τις τους...
Κατά τα γνωστά, δηλαδή...
Παράθεση:
τι να πω δεν ξερω..παντος η κοπελα που ηταν εκει στα ανταλακτηκα στο τελος με ειπε..αντε παρτην καλητερα απεξω..Θα ρωτεισω αυριο κ αλλου να δω τι θα μου πουν..
|
Αν, όμως, έκανε το ανατριχιαστικό ηχητικό εφέ (κρακ, κρακ, κρακ) τότε άρχισε να ψάχνεις για μπιλιοφόρο από τώρα (και δεν είναι και φθηνός, αν θυμάμαι καλά)...
Πάνος.
Παράθεση:
δεν νομιζω να εχει παθει κατι γιατι δεν εμεινε καιρο ετσι,ασε που ο θορυβος ηταν πολυ δικριτικος,δηλαδη επρεπε να στησεις αυτι για να το ακουσεις..Πιστευω πως θα στρωσει!
|
ΥΓ: Έχω αλλάξει δύο φορές την αριστερή εξωτερική, μία λόγω φθοράς και την άλλη λόγω υπερβολικού σφιξίματος του κολιέ συγκράτησης από τον μηχανικό μου.
Παράθεση:
γνησια την εβαλες?κ αν ναι,ποσο στοιχεισε?
|
|
17-12-08, 18:05
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
γνησια την εβαλες?κ αν ναι,ποσο στοιχεισε?
|
Το να βάζεις γνήσια φούσκα μπιλιοφόρου, είναι σαν να βάζεις μπουζί της Toyota.
Σου χρεώνουν τα έντερά τους για κάτι που κυκλοφορεί στο εμπόριο...
Μη σου πω πως του εμπορίου, μπορεί να είναι και καλύτερο, ενίοτε!
Από τιμή, λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι...
Κάπου το έχω σημειώσει, αλλά ήταν αστείο το ποσό.
Πάνος.
|
18-12-08, 03:17
|
|
|
|
|
να πω ακομα οτι για να αλλαχθει η φουσκα βγηκε τελειος ο μπιλιοφορος,δηλαδη δεν χρειαστηκε να κοπει η παλια και εργαλειο για να μπει η καινουργεια..απλα τον χτυπισε λιγο κ τον πηρε στο χερι..
Τωρα θελω κ ευθιγραμιση γιατι ''τραβαει''
|
24-12-08, 00:37
|
|
|
|
|
πιστεψα οτι θα στροσει αλλα τελικα ακομα ακουγετε ενα τακ τακ σινεχομενο οταν εχω οπισθεν με τερμα δεξια τιμονι..
ρε γαμωτο ελεος..γιατι να χτυπαει?δεν εμεινε πολυ καιρο ετσι γιατι πρην κανα μηνα το σηκωσα το αμαξι για να αλλαξω τακακια κ ηταν μια χαρα κ την ιδια μερα που το ειδα την αλλαξα!εντομεταξει μια τριπουλα ειχε που με το ζορι την εβλεπες..δηλαδη τι πρεπει να κανω,να την αλλαζω προλυπτικα?
Μου την εχει δοσει πολυ στα νευρα..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18643999 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|