Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Τρίξιμο Στο Τιμόνι |
|
16-11-08, 23:38
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τρίξιμο Στο Τιμόνι
Φίλοι μου εδώ και λίγες μέρες όταν στρίβω δεξιά κατά την επαναφορά ακούγετε ένα τρίξιμο στο τιμόνι!Πιθανολογώ ότι είναι λόγω αλλαγής θερμοκρασίας (διαστολή,συστολή πλαστικών).Αλλά ανησυχώ μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό. Θα ήθελα την άποψη σας επί του θέματος.
|
17-11-08, 00:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Να τσεκάρεις υγρά τιμονιού όπως και δήποτε! Μήπως πήγες πρόσφατα σε μάστορα ή μπήκε χέρι στο καπώ σου;
17-11-08, 01:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
'Οχι φίλε μου τίποτα από αυτά.Σκέφτομαι μήπως φταίει το ότι για να μπω στη πυλωτή του σπιτιού ανεβαίνω κράσπεδο (αλλά αυτό μπορεί να 'ναι και άσχετο).Ούτως ή άλλως θα πάω σύντομα για service,θα κοιτάξω εγώ το υγρό και αν δεν καταλάβω τίποτα θα το δουν οι ειδήμονες.Thanks
|
17-11-08, 02:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εχω την εντυπωση οτι σε ακραια περιπτωση θα εχεις προβλημα με τα υγρα του τιμονιου, ειτε στη σταθμη ειτε στη ποιοτητα τους. Δεν μας ειπες ομως, ακους και ηχο που να παραπεμπει σε μεταλλο?
|
17-11-08, 02:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Να μην εκφέρω τη λέξη κρεμαγιέρα καλύτερα? Είναι και βράδυ δεν είμαι και μηχανικός...άστο καλύτερα!
17-11-08, 02:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γιαννη δεν νομιζω οτι η κρεμαγιερα παθαινει ζημια τοοοοοοοσο ευκολα. Πρεπει να βαζεις τις λακουβες (οπως και τις καθε λογης ανωμαλιες που εχουν οι δρομοι μας) στο στοχαστρο και να πεφτεις μεσα αερα πατερα. Οπως και να χει ελπιζω να μην ειναι τιποτα, κι απλα να ειναι κανα πλαστικο που τριζει και να το πλακωσεις στο αφρολεξ.
|
17-11-08, 02:52
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παιδιά ο ήχος ακούγεται σαν να είναι από τα πλαστικά,γι'αυτό ανέφερα και την διαστολή (μπορεί βέβαια αυτό να είναι και άσχετο).Η αλήθεια είναι ότι το αμάξακι είχε μέχρι πρόσφατα πολύ σκληρή ανάρτηση,τις λακούβες τις απέφευγα σαν το διάολο αλλά το τράνταγμα μου πάλι το είχα!Μην με τρομάζετε ρε για κρεμαγιέρες,δεν θα το αντέξω και αυτό το έξοδο!!!!
|
17-11-08, 09:47
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Κάτι αντίστοιχο που συνέβαινε σε Ε12 συναδέλφου - που νόμιζε πως είναι η ανάρτηση - μετά από έλεγχο διαπίστωσε ότι ήταν τα πλαστικά της ποδιάς (κάτω από τη μηχανή) τα οποία είχαν χαλαρώσει και ήθελαν άλλες κόπιτσες. Τα Ε11 έχουν πλαστικά από κάτω?
|
|
17-11-08, 12:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Λοιπον ακου φιλε μου μην ακους τπτ κ κανεναν...το ειχα κ γω αυτο το προβλημα κ ειχα γυρισει ολα τα συνεργεια κ ειχα ρωτησει ολους τους γνωστες...μεχρι κ κρεμαγιερα μου ειχαν πει να αλλαξω....θελει μονο λιγο σπρευ γρασου κατω απο το τιμονι σου στις ενωσεις της κρεμαγιερας κ δουλεμα μετα κ δεν θα το ξαναακουσεις τουλαχιστον για 50.000χλμ μετα...εγγυηση σου λεω ειχα ταλαιπωρηθει αρκετο καιρο κ μαλιστα συνεβαινε πιο εντονα με την αλλαγη καιρου η οταν εκανα βολτες σε διαδρομες με πολλα στροφιλικια....Θελει μονο να ξερεις που πρεπει να ριξεις το σπρευ γιατι εχει πολλα σημεια...
Εμενα μου ανοιξαν τα ματια κ το εκαναν αυτο στην ΤΟΥΟΤΑ Συγγρου που ειναι γνωστοι μου τα περισσοτερα παιδια κ γελουσαν οταν τους ειπα τι μου ειχαν πει οτι μπορει να εφταιγε γιατι λογω εμπειριας ηξεραν απο πριν οτι θελει μονο λιγο σπρευ
|
|
17-11-08, 19:30
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Λοιπον ακου φιλε μου μην ακους τπτ κ κανεναν...το ειχα κ γω αυτο το προβλημα κ ειχα γυρισει ολα τα συνεργεια κ ειχα ρωτησει ολους τους γνωστες...μεχρι κ κρεμαγιερα μου ειχαν πει να αλλαξω....θελει μονο λιγο σπρευ γρασου κατω απο το τιμονι σου στις ενωσεις της κρεμαγιερας κ δουλεμα μετα κ δεν θα το ξαναακουσεις τουλαχιστον για 50.000χλμ μετα...εγγυηση σου λεω ειχα ταλαιπωρηθει αρκετο καιρο κ μαλιστα συνεβαινε πιο εντονα με την αλλαγη καιρου η οταν εκανα βολτες σε διαδρομες με πολλα στροφιλικια....Θελει μονο να ξερεις που πρεπει να ριξεις το σπρευ γιατι εχει πολλα σημεια...
Εμενα μου ανοιξαν τα ματια κ το εκαναν αυτο στην ΤΟΥΟΤΑ Συγγρου που ειναι γνωστοι μου τα περισσοτερα παιδια κ γελουσαν οταν τους ειπα τι μου ειχαν πει οτι μπορει να εφταιγε γιατι λογω εμπειριας ηξεραν απο πριν οτι θελει μονο λιγο σπρευ
|
Μπορείς φίλε μου να μου εξηγήσεις σε ποιά σημεία βάζεις γράσσο.Αν είναι εύκολο βέβαια!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17045689 seconds (82,79% PHP - 17,21% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|