Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Ατυχία ρε παιδια! |
|
07-11-08, 17:06
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ατυχία ρε παιδια!
Καλησπερα σε ολους. Η ατυχια με χτυπησε ξανα. ηθελα να ερθω σημερα στη συναντιση με το εργαλειο μου (Ε101) να γνωριστουμε για πρωτη φορα μιας και δεν εχω ερθει σε καμια συναντιση μιας και τωρα μπηκα στο club. Ο λογος ειναι πως χτες το βραδυ δεχτικα μια κληση απο στρουμφ κατω απο την αερογεφυρα της λεωφορου αμφιθεας για παραβιασης πινακιδας με αποτελεσμα να με γραψουν καθως με σταματισαν πιο κατω σε μπλοκο το ποσο τον 80ευρο και αφαιρεση διπλώματος για 20 μερες. τι να κανω τωρα?
|
07-11-08, 17:13
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Καλησπερα σε ολους. Η ατυχια με χτυπησε ξανα. ηθελα να ερθω σημερα στη συναντιση με το εργαλειο μου (Ε101) να γνωριστουμε για πρωτη φορα μιας και δεν εχω ερθει σε καμια συναντιση μιας και τωρα μπηκα στο club. Ο λογος ειναι πως χτες το βραδυ δεχτικα μια κληση απο στρουμφ κατω απο την αερογεφυρα της λεωφορου αμφιθεας για παραβιασης πινακιδας με αποτελεσμα να με γραψουν καθως με σταματισαν πιο κατω σε μπλοκο το ποσο τον 80ευρο και αφαιρεση διπλώματος για 20 μερες. τι να κανω τωρα?
|
Εαν αναφερεσε για να παρεις ο διπλωμα πισω , δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι. Τι ακριβως εκανες?
|
07-11-08, 17:18
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
ερχομενος απο δοιρανης εστριψα αριστερα για να βγω στη λεωφορο αμφιθεας. Δεν υπαρχει απαγορευτικη πινακιδα αλλα ουτε επιτρεπεται για αν δεν κανω λαθος παει μονο ευθεια και δεξια.
|
07-11-08, 17:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
από χρήμα-πόντους σύνολο πόσα;
|
07-11-08, 17:39
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
80 ευροπουλακια και 20 μερες το διπλωμα. απο ποντους παλι καλα την γλιτωσα.
|
07-11-08, 17:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
πηγαινε στην τροχαια εκει που ειναι για να παρεις το διπλωμα πισω κ κλαψου λιγο κ ανεφερε κιολας οτι δεν υπηρχε πινακιδα κ δεν ηξερες κατι κ θα το παρεις πισω ατακα κ επι τοπου...Εμενα μου το πηραν τα χριστουγεννα για 2 μηνες κ λογω του οτι με χτυπησε ρανταρ στην αττικη με 198 κ πηγα 2φορες τη δευτερη το πηρα πισω αφου βεβαια ειχα πληρωσει το διπλωμα...Πηγαινε κατι μπορει να γινει πιστευω...α πες τους κιολας οτι το χρειαζεσαι κ για τη δουλεια σου το διπλωμα κ τα σχετικα
07-11-08, 17:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εμενα μου το πηραν για 2 μηνες αλλα τελικα το πηρα σε 2 βδομαδες αφου πληρωσα 180 ευρω
|
07-11-08, 18:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
αν έχεις κανά χαρτί από γιατρό είτε δικό σου είτε των γονιών σου και πρέπει πχ να έχουν μέσο να μετακινούνται, στο δίνουν πίσω το δίπλωμα (το πρόστιμο το πληρώνεις).
οι πινακίδες φαντάζομαι σώθηκαν...
σ' αυτά τα μηχανάκια που είναι μέσ' τη σφίνα κάθε μέρα, αντίθετα ρεύματα κτλ. πότε θα δώσουν καμιά κλήση...επειδή είναι μικροί σε όγκο νομίζουν οτι έχουν προτεραιότητα...
|
08-11-08, 01:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
καλλιθεα μενεις??(Ασχετο)
08-11-08, 17:45
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Ναι φιλε μου προς το παρον μενω καλλιθεα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18987012 seconds (84,04% PHP - 15,96% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|