Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 219
Αν μιλάμε για τα κύταρα που κατάλαβα
¨Ειναι κατα την γνώμη μου αποτελεσματικά απο τα συμφραζόμενα
του κόσμου... Αρκεί να είναι συμβατά απο τον οργανισμο!...
αν έκανα λάθος στο πόστ ας διαγραφεί άντμιν
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
Εγω καταλαβα που το παει ο Πανος...
Ειναι αρκετα τα ευρα για την φυλαξη που ζητανε Πανο και δεν ξερεις αν θα χρειαστουν ποτέ και πότε ειναι το καλυτερο που μπορω να εκφρασω.Και απο οσο γνωριζω διαρκουν μεχρι 20χρονια περιπου απο την ημερα που αποθηκευονται....μετα απο αυτο το χρονικο οριο ειναι αχρηστα για τον ανθρωπο που εχουν αποθηκευτει.Το αλλο προβλημα ειναι οτι τα δικα του ισως να δωθουν σε καποιον αλλο συμβατο δοτη απο την τραπεζα που εχοιυν αποθηκευτει και ετσι μετα αν γινει κατι σε αυτον θα πρεπει να ψαξουν ξανα για καποια αλλα συμβατα βλαστοκυτταρα.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
ναι τα γιαννη τα ξερω αυτα που πες. σου λεω μερες διαβαζω και ψαχνω φορουμ.
απλα ερωτω αν αξιζει μια τετοια κινηση η οχι και ποιος εγγυαται....
πολλοι λενε για μαιμουδες τραπεζες...
δημοσια υπαρχει μια....
παντως η τιμη που βρηκα για 20 ετη ειναι 1300ευρω
στο νοσοκομειο υπαρχει χρεωση 225 ευρω για βλαστοκυταρα δωσεις δεν δωσεις. αυτο ειναι απατη και οχι νομιμο
Δύναμη Σεβασμού: 300
Πάνο, πριν μερικούς μήνες μια οικογενειακή φίλη έκανε το μωρό της και της είπαν 3500ευρώ νομίζω σε ιδιωτική κλινική για φύλαξη από την ίδια κλινική εφ' όρου ζωής. Δεν ξέρω κατά πόσο διαρκούν τα κύτταρα αυτά εφ' φόρου ζωής, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι όπως έχω διαβάσει ότι από τα πρωτότυπα κύτταρα μπορούν να παραχθούν αντίγραφα κύτταρα. Άρα ακόμη και αν χρησιμοποιήσουν του μωρού σου, σίγουρα θα υπάρξουν αντίγραφα συμβατά με τον οργανισμό. Αν δεν είναι καθαρά οικονομικό το πρόβλημα, εγώ θα σου έλεγα να πληρώσεις για την φύλαξη, σε ιδιωτική κλινική πάντα...και αχρείαστα να είναι εφ'όρου ζωής ώστε να χαρείτε το μωρό σας με υγεία!
Δύναμη Σεβασμού: 444
Ψαξτο οσο ειναι καιρος.
Καποιες τραπεζες δεν εχουν αδεια (και αν πεσει καποια στην αντιληψη σου κανε και μια καταγγελια στο Υπ.Υγειας)
Πριν 2 χρονια το εκανε η αδελφη μου στο μωρο που γεννησε. Θα την ρωτησω τα σχετικα.
Πιστευω το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αλλα στο κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η "τραπεζα" ή οχι.
Με το καλο, ποτε?
ουφ τα εχω παιξει...
κοιτα ρε σε τι φορουμ εχω μπλεξει αντι να ψαχνω προπελες και κομπρεσορες για το jetski....
μερικα απο αυτα που διαβασα ειναι αυτα τα links...
εχω διαβασει αλλα τοσα...
παντως εμενα μου μυριζει μπαρουτι....
δεν ξερω γιατι αλλα μου μυριζει και βλεπω το θεμα ως εκμεταλευση....
πολυ απλα γιατι το λογο του οτι ζουμε στην ελλαδα...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
δεν ξερω γιατι αλλα μου μυριζει και βλεπω το θεμα ως εκμεταλευση....
πολυ απλα γιατι το λογο του οτι ζουμε στην ελλαδα...
Συμφωνω και για αυτο εγω πηγα σε εταιρία του εξωτερικου (στην Αγγλία συγκεκριμένα).
Αυτη τη στιγμη, τα βλαστοκυταρα του μπέμπη βρίσκονται σε τράπεζα στην Αγγλία.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 370
Συμφωνώ και εγώ Μιχάλη.Μπορεί σε μεθόδους τεκνοποίησης να είμαστε αρκετά μπροστά,στο θέμα των βλαστοκυττάρων όμως τα πράγματα αλλάζουν.Θέλεις να είσαι πολύ σίγουρος για την τράπεζα και δυστυχώς η χώρα μας δεν σου εξασφαλίζει την σιγουριά αυτή.Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα....