Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
Πρόβλημα |
|
14-10-08, 18:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα
Εδώ κ 2 μήνες άκουγα θόρυβο από τον άξονα του τιμονιού στο ύψος του κοντέρ σε λακούβες ή όταν ο δρόμος ήταν χάλια άλλα όχι και πάντα κ έτσι αποφάσισα να το πάω στην αντιπροσωπεία να μου πουν τι γίνεται. Παρεπιπτόντως έχω 35.000 Km πολύ προσεγμένα.Μετά από μερικές βόλτες που του έκαναν μου είπαν ότι μάλλον είναι τα πιατέλα από τα ελατήρια κ στη χειρότερη η κρεμαγιέρα. Μετά από τη αλλαγή των πιατέλων,τα καινούργια made in Poland προς γνώση κ συμμόρφωση, ο θόρυβος συνεχίστηκε οπ'οτε μπυ είπαν ότι η επόμενη κίνηση είναι η αλλαγή του άξονα του τιμονιού ενώ αν παραμείνει θα μου αλλάξουν κρεμαγιέρα. Τον άξονα θα τον αλλάξουν αύριο κ θα σας ενημερώσω πάραυτα.Αυτά κ συγγνώμη για το μεγάλο post.
|
15-10-08, 10:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ποιό Ε12 έχεις και με πόσα χιλιόμετρα; Πώς είναι ο θόρυβος που ακούς;
|
15-10-08, 10:46
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο το τιμονι μου
|
|
Φανταζομαι οτι οι αλλαγες γινονται μεσα στην εγγυηση ε?
|
15-10-08, 11:13
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Ν μην πληρ΄ωσει το παιδί τι ζημία και ... Αφού εκανε και προσεγμένα χιλιόμετρα. Τα πιατέλα καλά θα είναι ναι η Τoyota έχει εργοστάσια δύο αν δεν κάνω λάθος στην πολωνία ένα για διαφορικά και ένα για άλλα ανταλακτικά.
|
15-10-08, 11:52
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
|
|
Έχω την 1.4 f/l 2/2007 και ο θόρυβος είναι είναι σα να υπάρχει κάπου κενό κ με τις αναπηδήσεις του δρόμου να βρίσκει αντίσταση, λες κ κάπου τερματίζει ο άξονας.Πάντως δεν είναι τριγμός κ ο άξονας είναι σταθερός.Εννοείται ότι όλα στην εγγύηση αλλά κάθομαι κ σκέφτομαι ότι αν στα 35.000 km εχω τέτοια ντράβαλα αργότερα τι θα γίνει...Τελικά όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό κ γερό.Σήμερα θα αλλάξω τον άξονα κ θα σας ενημερώσω για τα δρώμενα.
|
15-10-08, 15:58
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο το τιμονι μου
|
|
Μην το σκεφτεσαι ετσι γιατι δεν ειναι ετσι!!Μπορει απλα να ετυχες σε ελατωματικο ανταλακτικο!Αλωστε δεν εχει ακουστει σε αλλον εδω μεσα οποτε δεν ειναι αρκετο για να πεις οτι αργοτερα θα εχεις ''ντραβαλα''!
Anyway περαστικα στην corollitsa σου και περιμενουμε νεοτερα!
|
15-10-08, 18:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
|
|
Μόλις άλλαξα και τον άξονα του τιμονιού κατά το ήμισυ δηλ. και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μετά την αλλαγή του άξονα όταν γυρίζω το τιμόνο από τη μία άκρη στην άλλη ακούγεται σα λατέρνα το οποίο πριν δε ακουγόταν.Πας να φτιάξεις ένα και σου χαλάνε άλλα τόσα.Και η ζωή και ο πόνος μου συνεχίζεται.Περαστικά μου.Η συνέχεια τη Δευτέρα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14194608 seconds (79,78% PHP - 20,22% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|